Sizinde Kan tahlilinde UIBC düşük cikti mi,
Düşük çıkması ne anlama geliyor bilgisi veya fikri olan var mı?
Düşük çıkması ne anlama geliyor bilgisi veya fikri olan var mı?
Demir eksikliği
Demir normal ama. Resim gondericem simdi
Anladım kansızlık var mı peki
Hayır yok yani bildiğim kadarıyla yok
Yüksek olunca demir eksikliği oluyor arkadasiminki yüksek çıkmıştı ama düşüklüğü bilmiyorum
Herşeyi nette yazarlar bunu yazıyorum birisi aciklamamis kimse böyle bir sorunla karşılaşmamış heralde :)
Evet Türkiye'de bir ilksiniz :) inşallah korkulacak birşey yoktur :)
:) ilk olduğum alana bak ya
bir kaç doktora online yazdım onlar dahi cevap vermedi :)
Muhanetler :))
Valla nerden aklına geldi bu kelimeyi kullanmak hiç kullanmadığım bir kelime neyse ki google var :)
Bakalım birisinden ümitliyim herkes cevap yazıyor yazmış :)
Bizim kırşehir şivesidir :D
Günlük hayatta kullandigin bir kelimemi enteresan ve hoş bir sive iç anadolunun geneli böyle daha bir çok kelime var
E bizde ilk duyduğunuzda googleye soruyoruz :-D
Evett çok kullanırız ailecek :))
Ailecek :) ya bu arada online bir kaç uzmana sordum dedim ya bu tanesi "değerler normal"! demiş bir diğeri "bahsettiğiniz tetkiklerin ne olduğunu bilmiyorum" demiş altta adını yazmış iç hastalıkları uzmanı ne dersin bu işe şaka mi ne ya
Bence sagliklisin :))
Ya bencede ama ışte nerden istedi bu tetkiki kafama takıldı artık sanırım yine cevaplayan kendisi olacak tabi ne olduğunu biliyorsa :) sağlıklı insanida hasta edecekler ya
Zaten kronik bir problemim var Esansiyel tremor
Çok geçmiş olsun :)
Teşekkür ederim.
Ama esansiyel tremor öyle geçici veya tedavi edilebilir bişey değil
Zaman zaman her insanda el tiremesi olur ama esansiyel tremor olunca öyle bişey yaparken bakarsın ellerim titriyor ama yani parkinson gibide değil :)
Aslında yaşam kalitesini düşürmüyor ama ışte sonuçta hiç titrememeside var :)
O bende de var :)
Benim de ellerim titriyor
Nasıl yani ya umarım değildir b12 eksikligi olabilir ben ilk 4 yıl önce farkettim çay taşırken tabağa dönüyordum dolu olunca
Onemsemedim ama el titremesi acaba bir hastaligin habercisimi diye merak ettim tahlil mr vs her tetkigi yaptirdim sorun cikmayinca ET tanisi konuldu
Mesela fotograf çekerken çoğu zaman titretiyorum :)
Ben de aynen foto çeker iken ;)
Mr a girdim birşey çıkmadı
Benexol dene bu kutu zaten vitamin bir zarari olmaz veya b12 sonucun var mı? yine devam edersen dilerim degilsindir ama kadar ortağım diyebilirim
Kader yazdim otomotik duzeltme olmus
Devam ederse yazdım veya öyle sanıyorum edersen olmuş
Çok teşekkürler :)
Rica ederim. Biraz değişik oldu ama tek görüşte eig :-D
Evet bir ilk :D
Bak ışte sadece ilkler bende olmuyormuş :-D
Aynen :D :)
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar