Çörekotu Yağının Faydaları Nelerdir?

Merhaba arkadaşlar, öncelikle laboratuarda yaptigimiz deney sonuclarina göre (bu arada stajer doktorum) ve kendi kullanmama göre sizlere çörekotu yaginin faydalarindan bahsedicem.Öncelikle bu konu basliginda hemen herkesin sivilcelerden ve saclardan dert yandığını gordugum icin önce bunlar hakkindaki olumlu sonuclarini yazim (yalniz çörekotu yağı soguk sıkım olacak). Bu yagi , sabah ac karna bir tatli kaşığı , gece yatarken bir tatli kaşığı seklinde iceceksiniz , bir yerinize suek yok;)
Sivilcelerinizi ve sivilce izlerinizi giderir , sac dokulmesini onler , yaslanma karsitidir , saclarinizdaki aklari dogal bir donusumle kendi rengine getirir ( cok beyaz varsa gri bir renge , ufak tefek beyazlar baslamissa hem durdurur hem de kendine rengine getirir) uyku duzeni saglar ;uyumakta zorluk cekiyorsaniz birebirdir , yüzünüzü guzellestirir canlılık getirir , depresif etkilerden uzak tutarak rahatlatır, sindirimi ve hazmi kolaylaştırır, kronik basagrisina iyi gelir , bagirsak kurtlarını dusurur , burun tıkanıklığını önler, hastaliklardan korur ve bakteri mikrop öldürücü etkiye sahiptir , oksuruge iyi gelir , damar tikanikligini önler , tansiyonu düzenler , muthis bir antioksidandır , bağışıklık sistemini güçlendirir , dogum yapan annelerde süt artışı sağlar , atesi düşürür... daha cok var ama kelimeler yetmedi 2000 karaktere:)

Ben bir aydir kullanıyorum (ki ben doktorum) saclarimdaki beyazlanmalar durdu ve aklardan eser kalmadi:) uykum duzene girdi (uyku sorunu olan biriydim)...

Dipnotu da şöyle yapalim , ölüm hariç her derde deva bu bir , 2. si de Mısır'in eski kralicesi Kleopatra'nin güzelliğini bu yaga borclu olduguna inanilir ve bilinir.

Herkese sağlıklı yasam diliyorum.:)
Çörekotu Yağının Faydaları Nelerdir?