Arkadaşlar az önce hap yuttum üstüne bol su içtim ama yok gitmiyor boğazımda takıldı kaldı hafiften ağrı da yapıyor yumruk gibi kaldı orda iki sürahi su içtim gitmiyor başım da ağrımaya başladı.
Ne yapabilirim?
Ne yapabilirim?
öncelikle o pskolojik olarak kalma durumudur hap ilacı içtiğiniz anda ilaç erimeye başlar boğazda olsa bile yakarakda olsa mideye ulaşır ancak kimi ilaçlar vardır ki boğazda kalması ölümcül sonuçlar yaratabilir içtiğiniz ilacın ismini öğrenebilirsem daha çok yardımcı olabilirim saygılar
Yük.Ecz.Yasin ÖZDEMİR
Zinco adlı ilaç çinko eksiği için kullanıyorum
Biraz yakıcaktır sabaha karşı boğazını içerdiği çinko maddesinden dolayı birazda ağzınıza demir tadı gelecek ancak ölümcül tehlikeye giren bir ilaç grubu değildir asitli bir ürün alın kola fanta vs.tuzruhu misali orayı eritir ağzınızda pas tadı oluşmaz ama merak etmeyin ilaç şu an miğdenizde hatta kanınıza karışmış durumda saygılar..
Yük.Ecz.Yasin ÖZDEMİR
Çok teşekkürler:))
güldüm :D yok yok
Bir sey sorucam ama hizli cevap verirseniz sevinirim kolostrol hapı tanidigimin genizinde kaldi ne yapmali su icti gicmedi beyni karincalanmaya baslamis
Merhaba ben de de minoset kaldı bir şey olur mu çok korkuyorum hızlı cevap yazın lütfen
Macroll 500 mg boğazıma sıkıştı ya bisi olur mu
Abi şu an aferin sinüs içtim ağzıma doğru atamadım ve boğazıma takıldı gibi hissediyorum bir şişe su içtim psikolojik midir
bir soru sorabilirmiyim
Ella kalırmı geçermi acaba
Aferin sinüs içinde aynı şey geçerli mi acaba kapsül bir ilaç
Merhaba bende debridat ishal ilaci ictim bogazimda kaldi tehlikeli guruba giriyo mu acaba acil donebilir misiniz ne yapicagimi bilemiyorum
Yok kızım bu eczacı senle ilgilenmemiş, yine benzer bir rahatsızlığa yakalanırsanız, el baş parmağınızın 2 katı kadar zencefili bir kase yoğurda karıştırıp ye, ya da bir yemek kaşığı sumak bir kupa sıcak suda demle ılıyınca iç bu daha hızlı etki eder 3 gün devam et ki tamamen kurtulasın ve ilaç takılma derdin de olmaz anladın mı can cazım.
Cevap
21Cevap
Sert bırseyler ye kı onu itsin . Garip oldu ama neyse
Ben öyle yaptım az önce kustum sonra hapda çıkmadı hala orada xmxölxöc
Dün ikeadam aldigim kokulu mumu yaktim ve hayatımın en saçma olayını yaşadım. Kapalı ortamda mum buharlaştı yandikca. Bende nefes alıp verirken ağzımda mum tadı gelmeye başladı. Tukurdugumde bildigin mum tukurdum. Gezime dolmuş. Sonra ağzımı iyice gargara yaptım ama şimdi bogazda bişey kalmış gibi bir his var yutkundukca aşağı yukarı gidip geliyo. Sanırım bogazimda mum var 😅 kusmayi düşünüyorum çok rahatsız ediyo
arkadaşların önerdiği cevapları uyguladın bir sonuc alamadıysan birde şunu dene. barmağını boğazına götür ama iyice sonra istifar et ilac geri gelsin rahatlarsın.
Aynısı bendede olmuş Allah eyer Bugun öleceksem ölüm sebebim bu ufacık hap olmasın diye dua etmiştim.
Bir şey olmaz, elme kabuğu yapıştı kaldı 3 gün sonra çıktı hapşururken, en iyisi bol bol hapşur, hapşurmanın fonksiyonlarından biriside bu zaten. Artık karabiber mi koklarsın bilmiyorum.
aynı durum benim boğazıma pıtlak kabugu kacmasıyla olmusdu lanet okumusdum 2 gun gıtmemısdı aha boyle yasıycam artık dedım ama 1 hafta sonra uyurken gıtmıs
Bir parça ekmek ye,eger geçmezse,bir kaşık bal yersen geçer,
Tam senlik. link
of :D
Ya annem bana uykuluyken ilac verdi bogazimda kaldi cok su ictim gitmiyo kusmaya calistim cikmiyo ekmek yedim cilek yefim soda iciyomm pff gitsin artik minicikti bi de ya alerji ilaciydi
Biz erkekler boğazimizda Adem elması ile yaşıyoruz biz ne yapalım he?
Benim de ilaç boğazıma yapıştı su ic tim soda içtim geçmedi boğazımda yapışık kalırsa tehlikeli olur mu
ilaci yutarken su bogazimda donup bogaza takildi ilacin adi Cefaks 500 mg film tablet sefuroksim aksetil
Merhaba hap içtim boğazımda kaldı ekmek vb şeyler de tüketmeme rağmen hala beni rahatsız ediyor? Ne yapmam lazım
Benimde bogazima kapsül kas gevşetici hap takıldı çıkmıyor. Kusmaya çalıştım olmadı ekmek yedim olmadi
Daha çok su iç,bişeler ye annem.
İlginçmiş :D sıcK su mu içsen orda erir :D
Şimdiye kadar eriyip gitmiştir :)
katı bi şey ye
bi lokma ekmek misal
Deniyorum
ekmek ye fazla çiğnemeden yut
bir pompa işini görecektir
öksürmeni tavsiye ederim
parmak sal kız boğulacan :)
Bi parca ekmek yut
Selam hala boğazınızdamı 😆
Ekmek ici ye
Ewett
Kuru kismini yesin de yeni hasar goren bogazinimi yirtsin
Konuyu hortlatmış olacam ama ekmek içi gibi katımsı birşeyler yemek boğazında lokmaların dizilmesine neden olabilir. Allah korusun soluk borusuna kaçma ihtimali var. Çünkü insan psikolojisi o haldeyken heyecandan dolayı isteyerek yapamayacağı birşeyi , soluk borusuna o ekmek içinin kaçmasına neden olabilir. Bal gibi şekerli yapışkan birşey yersen boğazından aşağı doğru akarken içerisideki kalorinin veya gram'ının fazlalığından dolayı beraberinde gidecektir veya, asitli bir içecek o boğazında kalan şeyin ıslanıp erimesine yol açacağı için sorununu giderebileceğini belirtmek isterim.
ekmek yut kız çabuk
ekmek yuttum:S
hapına bogaz at
Diclofram
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar