1 haftadan ileri gitmiyor diyetim çıldırcam kendimden bıktım artık
Hiç 90 kilo kız olur mu? :(((( ?
1 haftadan ileri gitmiyor diyetim çıldırcam kendimden bıktım artık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benimde boyum 173tü ve 90 kiloyu görüp artık dur demiştim. Kilo veremiyordum aksine sürekli alıyordum. Endokrinoloji bölümüne gittim çeşitli sağlık sorunları olabilir ve bu da kilo vermene engel oluyor. Diyete ilk başladığımda 2 ayda 12 kilo vermiştim. Bir doktora göründükten sonra olayı kafanda bitirip kilo vermeye başlayabilirsin. Umarım faydam dokunur😊
Nasıl bir diyetti? Spor yaptın mı ay heycanlandım :)
Spora 1 aylık yazılmıştım çok az gittim, gitsem de gitmesem de veriyordum cünkü kilo vucuda göre fazla geliyor ve yemen içmen düzelince hemen vermeye başlıyorsun. Tam olarak diyet yaptım denilemez doktor elime bir kağıt tutuşturmuştu insülin direnci olduğu için kağıttaki yasaklara uyup arada kaçamaklar yaparak vermem kolay oldu😊😊
Yasaklar nedir? Resmini atar mısın mümkünse
İnşallah yorumumu görürsün :(
En son kaçta yedin
Akşam yemeğini hani diyorlar ya erken yemek gerek kilo vermek için
Az ama sık ye. Hamur işi, tatlı ve şekeri kes. Kızartama ve kuruyemişten uzak dur. O zaman zaten belli bir kiloda kalırsın diye düşünüyorum.
şeker hiç tüketmiyorum en gec kaçta yemem gerekli peki
Akşam yemeği 19:30'da bitmiş olmalı
Diyetisyenden yardım al veya bazı ürünlerden sen sakın ama spor kesinlikle yap düzenli olarak bak nasıl kilo veriyorsun.
www.kizlarsoruyor.com/.../a35160-saglikli-kilo-vermenin-yollari
Oku !
Güreşsek yenilirim sana valla :)
Boyunu doğru ölçtüysen o kilo cok durmaz sende
doğru boyum
Allah ta seni güldürsün :D
cok değilde sadece bacağım kalın
Bence bölgesel kalınlığın varsa pilates yap ve karbonhidrat hiç alma ben sadece kahvaltıda yiyorum ekmek başka yemem gün boyu hiç yemesen daha iyi tabi de :) hergün 1-2 yumurta ye kahvaltıda mutlaka kahvaltıyı iyi yaparsan gün boyu pek acıkmazsın aralarda acıkırsan kuruyemiş ye biraz geçtikten sonraaçlık hissin kaybolacak inan ve bol su iç ki su içenlerin daha az kalori aldığı gözlenmiş yapılan çalışmalarda çünkü mide de yer kalmıyo pek sudan demekki bisküvi falan aman ha :) uzak dur tatlı yiyeceksen meyve suyu içeceksen glukozsurubu olmayanlardan alacaksın mesela tulumba falan olmaz sadece glukoz surubumda bekletiyolar onu meyve sularınışeker katkısız olanlardan almalısın kola moladan bahsetmeme gerek yok günde iki tane maden suyu da içmelisin ve bence diyetsiz sadece sporla kilo verme olmaz:)
teşekkür ediyorumm :)
Cevap
16Cevap
Ben 65 kg yi görünce kafayi yemistim, iki haftada 9 kg vermistim... sadece salata yiyerek... benimkisi iyi degil tabi ama bencede biraz vermelisin söyle 80 kg olsan sana kafi hani boyunda var senin...
teşekkür ederim.. sağlıklı olmasada bikaç gün dayanıp eksi görmek istiyorum tartıda sonrası gelir inşallah :)
Tombis azıcık iradeli ol qwe
sekerli şeyler yeme yağ olarak sadece zeytin yağı, tereyağı ve balık yağı kullan bunlar ideal kullanıldığında kilo almak yerine verirsin. Hamur işlerinide az ye. Akşam 7 den sonra hiç bişey yeme, günlük 3 litre su iç. Birde günlük en az 1 saat hızlı şekilde yürü. Haftada 1 gün az miktarda istediğin şeylerden yiyebilirsin. Genel olarak bunlar zayıflamana yardımcı olur tabi en başta dediğim gibi irade önemli. Şunu unutma eger kurallarını amaan bişey olmaz 1 keren diye bozarsan bidaha bozacagına emin ol. O yüzden hiçbir şekilde 1 kerede olsa bozmamaya özen göster
Yardımcı olabilirim. Diyetisyenim.
İlgilenebilirim.
İlgilenme linki: https://diyetisyenyusuf.com/online-diyet/
Boyuna göre iyisin mi? Hem boylu hem kilolu kız en itici kızdır şahsen. Kilo veren insanın iradesi güçlü olur ağlamak yerine biryerden başlamaya çalışıyorlar.
Kafana göre diyet yaptığını sanıyorsun ama büyük ihtimalle yanlış diyeti yapıyorsun. Diyetisyene git ama eğer paran varsa İşinde uzman iyi bir diyetisyene git devlettekilere değil
Metaboilizman yavaşlamıştır birde tiroit bezlerin yavas olabilir canım bir diyetisyene danış (eğer diyetleri kendin yapıyorsan)
psikopat_hatun diyorki: boyun uzun kızım zayıflarsan sopa gibi olursun saçmalama :D
2 Ay önce tartıldığımda 96 Kiloydum. Geçen hafta tekrar tartıldım 101 Kg olmuşum :D
bende aynı durumdayım çözüm bulursan bana da haber ver...
Balık etli kızları seviyorum ben neden zayıflamak istersin ki :/
istediğini giyememek herkesin kilona laf etmesi vs vs
Saçma giyim kusamı salla, bence çok tatlı görünüyorlar..
Millet laf etsin, seven seni böyle severse kıymetlidir yalan mı?
Neredensin sen
Şaşırdım kardeş balık etli sevmene
Arkadaş, herkesin begenisi farklıdır, eski partnerim de 85 kiloydu bunun kiloyla ne ilgisi var
Şaşırdım bana göre ilgili ama her şeyden önce sağlıklı bir hayat için zayıflamalı bu arkadaşımız. Şimdi sağlıklı görünse de yıllar içinde en büyük sağlık düşmanı kilo
Neden gizledin kardeş kendini sen?
Enteresan.
tabi kilo her hastalığın başı
neredensin peki
Enteresan olan ne?
Boyuna göre ideal gibi
fizik olarak kilolu pek görünmüyorum ama kıyafet te sıkıntı yasıyorum birde tartıda o rakamları görmek üzücü genelde 45-50 kilo herkes
Az yemek ve sporla basaramayacagin bir sey yok :)
ben 13 kilo verdim az yersen sende verirsin :D
Kaç ayda
Cok güzel tebrikler :)
113 olmustum yahu ne 90 i :D
kız dedim ben ama :D sen erkeksin normal :D
sıkıntı yok :)
nasıl kilo verdin peki
havanı yesinler :D gerci ben yiceğimi yemişim :D
bu yeşilçay , türk kahvesi vs metabolizmayı hızlandırır muahbbetleri doğru mu?
bide az yersen her türlü gider mi kilo illa spor sartmı
Bilmiyorum. s
O boyun nasıl uzadı allah için ya lutfennnnnn
hem anne hem baba tarafım uzun ondan olmalı çünkü süt ürünleri falan sevmiyorum
Ya lanet keşke kilolu olsam da 178 boyum olsa be maşallah ne sporu yaptin
Pisssst
senin boyun kaç?
sadece 1 yıl voleybol oda haftada 4 saat falan lisede
165
150 olanlar var sen orta boylusun üzme kendni bence
Kalipl. MSN geniş omuz felan?
Değilim omuzlarım dar bacaklarım kalın
Spor felan yap yaş yediklerne felan dikkat et verirsin ya
İnşallah teşekkürler
Konuşmak istersen yaz
senin gibi sevgilim olmasını istemişimdir hep.
Takma kilonu bence iyi
En sevdigiim 85 ve ustü:)
İyi iyi sırtım ağrıyo az çiğnesene hayrına :)
Olmaz
Karatay diyeti
olmaz
Diyetisyene git
Olmaz
Olur
Olmamalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar