Benim sol 1.25 sağ 2.50 miyop. Hiç pişman değilim. Dereceni yükseltir falan demişlerdi ama öyle olmadı. Ben üniye geçince rahatsız olduğum için lense geçmek istedim. İlk bir kaç hafta çok zor geldi cidden hatta bırakıp tekrar gözlüğe dönmeyi düşündüm. Babam izin vermedi. Şimdi çok rahatım. Alışınca hiç sıkıntı kalmıyor. Optisyen sana lens alacağın zaman detaylı bir şekilde anlatıyor zaten nasıl kullanacağını. Belli zamanlarda değiştirmen gerekiyor ve bakımı biraz dikkat gerektiriyor. Her gece çıkardığında solüsyonun içine bırakıp sabah tekrar takıyorsun. Ve bu işlemi yaparken ellerini mutlaka yıkamam lazım. Solüsyonun da her gece değişmesi gerekiyor. Biraz zaman geçince alışıyorsun zaten
Tek sıkıntım baharda uçuşan polen vs tozlar bunun dışında çok memnunum ayrıca görüş alanım daha çok genişledi.. gözlüklerimi kırmaktan, kaybetmekten gına gelmişti.. ;) Renksiz Numaralı Lens kullanıyorum..
Bakımını düzenli yaparsanız ki bu da yatmadan önce solüsyonuna koymak ve vaktinde değiştirmek çok rahat edersiniz.. hava ve su geçiren türde olmasına dikkat edin 😊
En İyi Cevaplar