Bu konuda tek sorun ise doğacak çocukların sadece kız olabiliyor olmasıymış. Bu buluşu etik buluyor musunuz?

Not:Haber eski ben yeni okudum bu haberi. Yinede sormak istedim.

Not:Haber eski ben yeni okudum bu haberi. Yinede sormak istedim.

Bende duymuştum olabilir tıp çok ilerledi bence çok iyi çünkü evlilikte çocukları olmayan bir çift bu yöntemle çocuk sahibi olabilir eğer sorun erkekteyse erkeğin de karşı çıkacağını düşünmüyorum açıkçası
www.kizlarsoruyor.com/.../q4233488-onumuzdeki-10-yil-icerisinde-erkekler-hamile-kalabilecekmis-ne
Buyrun bayım. Bir benzeri. ^^ Haberi mutlaka okuyun.
Yukarda belirttim nakil isi erkege kadindan alinmasi gerecek. Birincisi bu cok zor olacak. Daha yuz naklinde bile insanlari yasatamiyorlar. Ikincisi yine kadin lazim nakil icin hemde ölmus bir kadin lazim
10 sene sonra göreceğiz bayım. İşe sağlık açısından bakacak olursak bir kemik iliğinden üretilmiş sperm ne kadar gerçeğinin yerini tutabilir?
Sper mikro duzeyde bir olay tek bir hucre uretmen yeterli. Rahim dedigin sey butunuyle kadin demek zaten madam
Kadınlara muhtaç olunması işime gelir zaten. 😎😎
Bende sizin doguruyor olmanizdan memnunum 😛😛
Yarama tuz basma ulen. !!
Doğruysa çok onemli bir buluş.
Bu buluşun bizim kızlardaki etkusi artık erkeklerebihtiyacımız kalmadı yonunde olacaktır. Cunki beyinleri ona yetiyor ancak :)
Ben bu haberin asparagas oldugunu dusunuyorum. Dunya yerinden oynardi. erkek neslinin sonu bile gelirdi.
www.dailymail.co.uk/.../...-bone-marrow-sperm.html haberin orjinali yalnız bu haber eski bir haber belirteyim.
www.hurriyet.com.tr/kadinlar-erkeksiz-doguracak-8147369 buda yerlisi haberin
Cevap
6Cevap
ben sana bir şey söyleyeyim ama o çocuklar üreme potansiyeline sahip olmayacak bak görürsün :D yani yalnızca bir nesil için mümkün olan bir şey olacak
Erekkelr de kadına ihtiyaç duymadan çocuk sahibi olsun o zaman
Sanirim amac lezbiyen ciftlerin cocuk edinmesini saglamak ve spermleri uygun olmayan yani kisir olan erkek evli çiftlere bebek olmasini saglamak
Gayler de tek başına çocuk yapabilsin o zaman neden sadece lezler düşünülüyor
Dogurganlik ozelligi yok erkeklerin mutlaka tasiyici anne sart
@Mortetenfer zayif bir ihtimal olarak goruyorum. Bu yapilsa bile nakil sart olacak. Yani yine kadina muhtaciz ☺😊
@Mortetenfer Teşekkür ederim kankacım. :)
Sanmıyorum kadına muhtaç olacağınızı
Rahmi nerden alacaklar inekten mi 😊😊😊
Kemik iliğinden sperm üretebiliyorlarsa onu da yaparlar merak etme ;)
Hic sanmiyorum kani uretimiyor ki doku uretsinler. Neden kan verdigimizi dusundun mu hic
Bilimde hiçbir şey diye bir şey yoktur.
Oldukca optimist buldum seni. Ama ben bu konuda biraz pesimistim 😊😊
Ben her konuda pesimistim sadece bilim konusunda optimistim.
yavaş yavaş sizi piyasadan siliyorlar. hazır olun!
Yoo sadece kiz oluyormus bebekler daha muhtacsiniz bize erkek cocuk icinnn😂😂
e işte hep kız çocuk gelirse dünyaya sizde ölüp gidince dünya kadınların kalacak. otomatikman bye bye beybi.
Bu durum karin siyah yagmasi kadar olasi degil 😂😂heteroseksuel milyarlarca insan var 😂😂
sizin yerinizi tutan bir sürü şey icat ediyorlar. uyanın artık!
Zahmetli ve parali bir is ya dusunsene bunun icin ameliyat olcan aylarca sperm uretimini beklicen olmadi bir daha ameliyat ustune masrafli siz yine klasik yontemden sasmayin 😂😂
Bize ihtiyac kalmadı beyler gidebiliriz.
iyi bari lez çiftlere gün doğdu
Etik olmaması için bir sebep yok bence.
Böyle bir şey varmış..
Soran oldu iyi olmus dedik
Çok iyi olmuş
Çocuk anne ben pic miyim derse ne olacak
Yok artık😂
Iyi aslinda
Bizi bitirecekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar