Benexol b12
Bemiks C
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Android mi İyi IOS mu Gibi Bir Soru. Hangisi İhtiyacınıza Cevap Veriyorsa O İyi :) Benexol ü Kullandım Diğer B Vitaminlerinden İyiydi. (Kullandıgım) Size Ne Lazım Once Harfte Anlasalım :D
Bana da o lazım başladım zaten 😄
B12 eksikliği için gerekli olan ilaç Benexol b12 dir.
Teşekkürler
İkisi de var evde b12 başladım içinde de az var tekrar alcaz mecbur bemiks kaldı 😄
İkisi farklı biri c vitamini biri b12 vücudunda hangisi eksikse onu kullan
İkisinin de görevi farklı
Nedir görevleri 😄
B vitamini eksikliği vücut direncini düşürür c vitamini eksikliği ise birçok hastalığa sebep olabilir
Tamam cınım sağol
Rica ederim ama sende araştır internetten belirtileri falan yazar orda kendin daha iyi bilirsin hangisinin gerekli olduğunu
Aslında doktor b12 vermişti zayıfım falan o yüzden bir de sağlıklı görünmüyosjn demişti 😄 bir de benim böyle ufacık bir yaram olsa haftalarca aylarca geçmez saçlarım dökülüyodu bir ara çok o yüzden B12 ama dediğin gibi araştırcam şimdi sonra içicem
Bunlar B12 belirtileri zaten doktor da verdiğine göre onu iç o zaman
Tamamdır sağol tekrardan 😊
Rica ederim :)
Cevap
6Cevap
vitaminin hangisi daha iyi diye bir soru olmaz. tüm vitaminler vücudun için gerekli.
Evet de b12 içmem daha iyi olur sanırım 😄
Vitaminlerin hepsi vücut için gereklidir... Doğal yollardan alınması tavsiye edilir...
Evet ama bınlardan birine başlıcam 😄
DECAVİT KULLAN O DAHA İYİ İÇERİĞİ ÇOK GENİŞ
O nasıl bir seçim la :D
bu nasıl soru be
Bu tarz bir soru
Anlayanlar anladı
çünkü sorduğun sorunun yanlışlığını fark etmiyorlar. sen vitaminleri değil vitamin haplarını sormuşsun ikisinin de içeriğinde farklı vitamin çeşitleri var 1-2 tanesi ortak sadece. hangi hapı kullanmam daha yararlı olur diyorsan o senin vücudunun ihtiyacına bağlı b ve c vitaminleri vücutta tutulmaz gereksiz yere alırsan sadece zararı olur. tabi bizim insanımız kendini doktor sandığı için hemen tavsiye vermeye uygun zannediyorlar kendilerini. ben 3 senelik tıp öğrencisiyim sağlık konusunda lise mezunları kadar güvenmiyorum kendime bu nasıl iş anlaşılmıyor.
Benexool.
Benexol b12
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar