Koşamıyorum yardım :( ?

Eskiden deli gibi koşardım çok hızlı koşardım. Spor yapmadığım halde jet gibiydim ve koşuyu severdim halada seviyorum. Ama şu yaz tatili okullar kapanınca bilgisayardan kalkamadım. Hergün bilgisayrda saatlerce oyun oynadım, spor yapmadım. Eskiden buna rağmen koşardım fakat son olan şey resmen dizlerimi birbirine bağladı. Otlak yerlerde geziyorduki, dağ, tarla, atlar, koyunlar falan bikaç minik klübe vardı birde ahır. Merak ettik arkadaşla yürüdük baktık ettik, tam giderken en uzaktaki klübeden (en uzaktakinden çıkması bizi kurtardı) kaçtık. O kadar bacaklarıma yüklendim ki deli gibi koştum ve kaçtık. Biz doyamadık, fazla uzatmayacağım bir arkadaşı daha alıp tam 3 kere bu köpeği peşimize taktık kaçtık dizlerime bacaklarıma çok yüklendim ama farkında değildim. Neyse biz geri gittik. Bacaklarım felaket ağrıyo yorgunluktan öldüm yattım biyere kaldım. Öbür sabah uyandığımda yataktan büyük bir çabayla kalktım. Yürüyemiyordum, trilyonlar verseler koşamayacak haldeydim. 1 aya yakın zaman geçti yürüyebiliyorum o sıkıntılar kalktı fakat metroya yetişmek için geçen koşıyım dedim (eskiden hep yapardım) tam yüklendim 3 adım koşmadan sonra seke seke gittim ve metroyu kaçırdım. Bugün otobüs yakalamak için koştum. Koşabildim fakat çok kuvvet uygulamam gerekiyor. Gerçekten çok zor. Bu konulardan anlayanlardan yardım istiyorum iyi akşamlar diliyorum :)
Koşamıyorum yardım :( ?