- 8 ay
PEN-OS, penisilin içeren bir ilaç. İlaç, penisiline duyarlı bakterilerin neden olduğu hafif-orta şiddetteki enfeksiyonların tedavisinde ve önlenmesinde kullanılan bir antibiyotik. Hücre duvarı şeklini bozarak birçok bakteri gelişimini azaltıyor. Bu nedenle birçok hastalığın tedavisinde kullanılıyor.
PEN-OS, etkili bir ilaç. Bu nedenle kullananlar memnun. İlaç, antibiyotik olduğu için doktor tavsiyesi ve reçetesi ile kullanılabiliyor. Yani kafaya göre ya da birinin tavsiyesine göre gidip de eczaneden satın alamazsın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Ağır bir penisilin dir doktorunuz yazmadıysa kullanmayın. Tabii ki doktor kontrolünde reçete edildi ise tonsilit te endikedir. Kullanılabilir.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Doktor verdi şuana kadar sıkıntı olmadı geçmesini bekliyorum
- +1 yıl
O zaman faydalı olacaktır. İltihabi rahatsızlıklarda hemen ilaç işe yaramadı diye düşünmek yerine verilen dozu kullanıp sonuca bakmak gerekir. Geçmiş olsun
kullana bilirsin akut için sorun olmaz zaten penisilin
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bademcik iltihabını kesin geçirir mi sorun bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben de kullanıyorum çene iltihabı İçin ama pek faydasını görmedim. Siz damardan hangi penicilin aldınız?
00 Yorumla- +1 yıl
Cok etkili gayet iyi bir ilac
09 Yorumla- Soran+1 yıl
Daha önce hep başka antibiyotik kullandım ve faydasını göremedim bu kesin çözüm mü acaba
- +1 yıl
Doktor vermisti ve bagdemcik icin cok iyi gelmisti. Kullandigim iyi antibiyotiklerden biri. Gecmis olsun neyiniz var
- Soran+1 yıl
Bir türlü iyileşmeyen bademciklerim var temmuz ayından beri ayda 2 kere iltihap oluyor sürekli augmentin kullanıyordum taa ki geçen haftaya kadar son çare olarak hastanede yattım damardan penisilin verdiler sonrada pen-os şimdi geçer umuduyla yaşıyorum çünkü ameliyat olmak istemiyorum
- +1 yıl
eminim ki geçer. çünkü penisilin katkılı ve çok etkili bir ilaç. çok üzüldüm bu arada. geçmiş olsun
- Soran+1 yıl
umarım teşekkür ederim
- +1 yıl
bademciklerinizde ne varmış ki
- Soran+1 yıl
bilsem çürümüş diyorlar
- +1 yıl
hadi ya üzüldüm. dertleşmek istersen beklerim
- Soran+1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
O nasıl bir isim ya