augmentin antibiyotik varmış kullanan var mı aranızda?
almayı düşünüyorum öksürük için iyi geliyormuş.
çok kötü öksürüyorum,ciğerlerim yanıyor
almayı düşünüyorum öksürük için iyi geliyormuş.
çok kötü öksürüyorum,ciğerlerim yanıyor
Bosentan'ın yorumu doğru , kafana göre antibiyotik alırsan gerçek nedeni de örtmüş olabilirsin. Bir göğüs hastalıkları uzmanı nedene göre sana doğru tedaviyi önerecektir ki , eğer şu ana dek böyle ilaçlar aldınsa doktora muayene esnasında söylemen gerek.
Ayrıca , bazı antibiyotiklere karşı ( penisilin kökenli ) bilinmeyen alerji geliştirme olasılığın var ki kendi başına kafana göre ilaç alman çok büyük risk anlamına gelir
Asla ve asla öksürük için alma. Antibiyotikler enfeksiyonlar içindir.
Augmentin ise genelde akciğer enfeksiyonları için kullanılmaz.
Öksürüğün tedavisi için nedeninin bulunması gerekir. Bunun için doktora gitmelisin. O seni yönlendirecektir.
Akciğerlerinde bir enfeksiyon varsa, augmentin prensip olarak bir işe yaramaz. Akciğer enfeksiyonları için kullanılan antibiyotiklerin de korkunç yan etkileri vardır. Kafana göre kesinlikle kullanamazsın.
Eğer alerjik astım ya da bronşit nedeniyle öksürüyorsan, bu antibiyotik seni öldürebilir bile.
Sıradan bir antibiyotik toz olanlardan ben kızım için kullanmıştım ama öksürük için niye kullanıyosun anlamadım?
Cevap
9Cevap
Doktora danışmadan antibiyotik kullanmanız çok sakıncalı. Doktorlar neden yetişiyor. Bu konuda uzman bir hekim tavsiyesine göre hareket edin. Geçmiş olsun.
Kafana göre antibiyotik kullanma. Antibiyotiği aspirin mi sanıyorsun sen. Doktora git bakalım,neden öyle öksürüyormuşsun.Çok geçmiş olsun bu arada...
Kara turp + bal denedin mi ? Çiğerdeki tüm pisliği atıyor..
Kara tur diye geçer manavlardan alabilirsin baş kısmını kes ama atma turpun içini güzelce oy bardak kıvamına gelene kadar. sonra içine bolca bal koy ve kestiğin baş kısmını üstüne kapat tekrar ve bir bardağın üstüne koy 1 yada 2 gün beklet o bal suya dönüşecek o suyu içiçeksin..
Böyle kulaktan doğma antibiyotik alınmaz doktora danışmalısın.
Öksürük için aktardan zencefil al,bir kaşık balın üzerine bir miktar bıçakla kazı ve yut,iyi gelecektir.Zencefili toz halinde alma kök olanı al.
iyi gelirde allah kahretsin antibiyotikleri halsiz bırakıyor adamı
bi sağlık ocağına gitsen bile sana doru olanı sölerler
merhrba bende 2 aydir farenjit ve öksürük var bende augmentine başladım bugün, size faydası oldu mu?
Peki ya boğazların şişmi?
100 mg olanını al kaliteli antibiyotik
En İyi Cevaplar