Sağlık & Diyet Antibiyoks kullanan varmı? eskisehirde Takip Et Xper 2 Yaş: 59 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Antibiyoks kullanan varmı? nedir? etkilimidir? Antibiyoks kullanan varmı? Cevapla Nedir Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
Sara_ Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Nedir o 0 3 Yorumla eskisehirde +1 yıl hidradenit süpürativa denilen hastalık ismi halk arasında ter bezi iltihabı veya köpek memesi denilen hastalık için kullanılan bitkisel ilaç. Yorumla eskisehirde +1 yıl bir aydır antibiyoks kullanıyorum köpek memesi hastalığına çok etkisini görüyorum 4 ay kullanmam gerekiyor 1 ay kullandım 3 ay daha kullanmaya devam edeceğim.. Yorumla Hava262626 1 yıl Merhaba sonuç ne oldu benimde oglumda var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Nedir o
hidradenit süpürativa denilen hastalık ismi halk arasında ter bezi iltihabı veya köpek memesi denilen hastalık için kullanılan bitkisel ilaç.
bir aydır antibiyoks kullanıyorum köpek memesi hastalığına çok etkisini görüyorum 4 ay kullanmam gerekiyor 1 ay kullandım 3 ay daha kullanmaya devam edeceğim..
Merhaba sonuç ne oldu benimde oglumda var