Gecirir fakat bol su icmen iyi gelecektir anlik agrini gecirmek icin vemcain sprey var onu al disin uyussun hem agri cekme hem de antibyotik etki gostersin
Amoklavin BID 1000 mg, Augmentin ile eşdeğer içeriğe sahip bir antibiyotiktir. Etken maddeleri 875 mg amoksisilin ve 125 mg klavulanik asit kombinasyonudur (toplamda 1000 mg tablet formu). “BID” kısaltması, ilacın günde iki kez alınması gerektiğini belirtir. Amoklavin, geniş spektrumlu etkisi sayesinde vücuttaki birçok farklı enfeksiyonda kullanılmaktadır. Amoklavin 1000 mg diş iltihabı için kullanılır mı? Evet, Amoklavin BID 1000 mg diş kaynaklı enfeksiyonların tedavisinde yaygın olarak kullanılan bir antibiyotiktir. Diş hekimleri, diş apsesi veya şiddetli diş eti enfeksiyonu durumlarında sık sık Amoklavin gibi amoksisilin/klavulanat içeren ilaçlara başvururlar. Bu ilaç, diş iltihabına neden olan bakterilerin büyük bir kısmını etkili bir şekilde yok eder ve enfeksiyonun yayılmasını önler. Özellikle iltihabın çevre dokulara veya çene kemiğine yayılma riski varsa, güçlü bir antibiyotik olan Amoklavin tercih edilerek kısa sürede kontrol altına alınmaya çalışılır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Geçirirde son kullanma tarihini bşlmede rastgele kullanmanı asla uygun bulmam
Son kullanma tarihine daha vardı
Boğazıma kulağıma vuruyor ağrı resmen
O zaman kullandıktan! n sonra 3.5 günde geçer
Gecirir fakat bol su icmen iyi gelecektir anlik agrini gecirmek icin vemcain sprey var onu al disin uyussun hem agri cekme hem de antibyotik etki gostersin
onlar işe yaramaz.. varsa brufen iç , yoksa nöbetci eczaneden al.. ve sirkeyle gargara yap.. bu da geçirir
brufen yok
Amoklovin kullandın mı
çok geç etki eder
kullandım , şimdi içersen akşam içicen 2 , yarın bu saatte 3.. anca rahatlarsın 3. hapı yuttuktan sonra
sirkeyle gargara yapp
Bu saatte uyumadım ya ağrım var geçirmiyor onlar tuzlu su filan da geçirmiyor
sirke yapmadınn. ve inanasın gelmediği için yapmıyorsun.. kalk ve yap , geçtiğini görcen.. tuzlu su asla yapma hiçbi şeye yaramaz
Yaptım geçirmedi
6 gün olmuş 🤣 bi dr a git bnce
Sirke faydası yok
O soğuk algınlığı ama
Nasıl ya
Googlede diş de yazıyor
Benim bildiğin soğuk algınlığıbda veriyorlar
Dişçiye git ölüp kalacan mk
iç geçirir
Eczacı mısın
Diş için kesin geçirir mi
Dayanamıyorum ağrıdan
geçirir evett ağrı kesici yle birlikte kullan
Ağrı kesicilere bağışıklık gelişmiş etki etmiyo
amoklavine devam o zaman
iltihap kurusun cekersin
Kaç günde geçer ağrı
2. Gün bugün antibiyotigin
en az 1 hafta yeterlı sonra doktora görün
Sağ ol
sende gecmiş olsun
Kullan faydasi olur
Kullandın mj sen
Yok arkasim kullaniyordu
Amoklavin BID 1000 mg, Augmentin ile eşdeğer içeriğe sahip bir antibiyotiktir. Etken maddeleri 875 mg amoksisilin ve 125 mg klavulanik asit kombinasyonudur (toplamda 1000 mg tablet formu). “BID” kısaltması, ilacın günde iki kez alınması gerektiğini belirtir. Amoklavin, geniş spektrumlu etkisi sayesinde vücuttaki birçok farklı enfeksiyonda kullanılmaktadır.
Amoklavin 1000 mg diş iltihabı için kullanılır mı? Evet, Amoklavin BID 1000 mg diş kaynaklı enfeksiyonların tedavisinde yaygın olarak kullanılan bir antibiyotiktir. Diş hekimleri, diş apsesi veya şiddetli diş eti enfeksiyonu durumlarında sık sık Amoklavin gibi amoksisilin/klavulanat içeren ilaçlara başvururlar. Bu ilaç, diş iltihabına neden olan bakterilerin büyük bir kısmını etkili bir şekilde yok eder ve enfeksiyonun yayılmasını önler. Özellikle iltihabın çevre dokulara veya çene kemiğine yayılma riski varsa, güçlü bir antibiyotik olan Amoklavin tercih edilerek kısa sürede kontrol altına alınmaya çalışılır.
Bildigim seyden tereddut ettirdiler awk
Teşekkür ederim sağ olun
Kaç günde geçirir
Ağrı ne zaman diner ya
Günler geçmiyor
amoksisilin var
Augmentin olabilir
Bal koy ağrı keser
Augmentin 1000 mg
Hastaneye git kanka
İltihaplı çekilmez
Muhtemelen işe yarar