Küçücük yüzüm var burnum her yeri kaplıyor Fotoğrafta benden çok o cikiyo. fotoğraf cekinmeyi sevmiyorum. sırf bu yüzden içime kapandım. gerçekten sorun etme demeyin insan sorun ediyor. insanların bide sanki kendi suçum gibi bakması beni içime daha çok kapatıyor. bir çok kızdan yüzüm daha güzeli en sırf burnum yüzünden kaybediyorum. makyaj ile de kapanmiyo çünkü tek sorunum yamuk olması. kemik bildiğin yamuk ameliyat mi olsam dolgu mu yaptirsam napsam bilmiyorum. lütfen benim durumumda plan varsa yardımcı olsun. boş boş yazmayın size göre çok anlamsız gelebilir ama yaşamadan bilemezsiniz. o yüzden bana yok günah bilmem ne demeyin. gerçekten bu benim nefes almamı da zorlaştırıyor psikolojimi de bozuyo günlük hayatımı da etkiliyor yardımcı olucak insanların yazmasını rica ediyorum.
ameliyat ol duzelir
dolgu yaptır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Burnum hem kemerli hem düşük ne yapma mi önerirsiniz?
Bence estetik yaptır geniz etin varsa onu da aldırırsın. Törpü yaparlar kemerli kısma, burun ucundaki etide kaldırtır doktor çok minnak bir burnun olur. Gerçi yüzünü net göremediğim için düşüncem bu yönde ama dolgu yapılırsa burnun yüzünde çok kaba ve uzun gözükebilir. Muayene ol doktor sağ sol yan çapraz alt üst fotoğraf cekimini yapsın ona göre beğenir veya beğenmessin.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilgin var galiba bu konuda evet o zaman dolgu ya hayır diyorsun tamam. bana demişler di ki dolgu kemeri kapatır burun ucunu kaldırır diye ama sen büyük gösterir dedin. yaptirmiyim o zaman
Tatlım yüzünü net göremediğim için düşüncem bu ama dolgu kaba gösterir şahsen ben kavisli burun seviyorum estetik yapsan daha iyi durur yüzünde. En iyisi muayene ol doktor fotoğrafını çeksin her açıdan, ona göre hangisi yüzüne yakısırsa o modeli bilgisayar ortamında yapsın.
Tatlım devlettede iyi doktorlar var tabii ama oda istisna. Paran varsa özeli öneririm cerrah olmasına dikkat et. Çünki burundan bahsediyoruz. En zor ameliyatlardan bir tanesi. bir arkadaşım devlette amelyat oldu eski burnu daha iyiydi şimdi bayaa pişman keşke çalışıp para biriktirip özele gitseydim dio. Burun ikinci kez amelyata maruz kalırsa ilerde burnu dişme riskleri de oluyo. O yüzden bir kere yapıyosun ve en iyisini yap derim parayı gözden çıkarmalısın. sırf ucuz diye devlete gidersen bidaha bıçak altına yatmak zorunda kalcaksın.
Okadar büyütülecek kadarda degil burnun. Sen burun görmemissin :D gel Sana patlican burnumu göstereyimde. gözün burun görsün :D Ameliyat olmak istiyorsan ol. fakat öyle büyütülecek durumun yok.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
😊 aslında insan elindekiler in değerini bilmeli ama ben rahatsız oluyorum ne biliyim 😞
Olsun deme öyle eminim sana da yakisiyodur ama işte insan normal istiyor demi. rabbim günah yazmasın ama can sıkan bir durum. bide bana işte çok güzelsin ama keşke burnum olmasaydı derler hep bu zaten beni sınır ediyor. burun müdür yani insanı güzel yapan. fit bir bedenim güzel bir fizigim var ama yok burundan kaybediyorum. şişman olsam yeşim yeşim ondan derim ama bu benim suçum değilken eleştiri almaya sınır oluyorum. arıyorum kavga edicem ya burnuma laf geldimi hiç bir şey diyemiyorum. oysa benim bizim suçumuz değil allah böyle yaratmış. ya da doğumda sonradan olmuştur.20 yaşındayım ama cidden hala takıntılıyım. insanlar burnuma bisey demesin diye açık sözlü insanlarla konuşmamaya çalışmam etrafım in açık sözlü insanlarla dolu olması üniversiteli olmak gibi birçok etken var. olumlu dünya biliyorum ama para biriktircem allah nasip ederse izin verirse olurum vermezse de yapacak bir şey yok. ama artik diğer insanların susmasını istiyorum çünkü ben kimsenin görünüşü ile alay etmem
Herkesin illaki bir eksigi oluyor bunu unutma. Bunun detayina burda uzunca girmeme gerek yok. Fakat estetige gelirsek cevremdede burun estetigi yaptiranlar var sonuc da gzl oluyor. ist daysan eger Sana bir Doktor önerebilirim
korkacak bir şey yok benim arkadaşımda oldu sıkıntı olmadı doktorun dediğini yap yeter korkarak sağlığına kavuşamazsın dimi sonuçta kalp ameliyat olmuyorsun :)
Yok yok oyle operasyon felan gecirirsin daha kotu olur hiç kalkisma. Bosver takilma bnce oyle kotu biseyi yok. Kendin zaten guzelmissin. Bende dişleklik var hic takmam hep gülerim😃😃
En İyi Cevaplar