Biraz çarpıklık var hanımefendi. Farkettiyseniz tam birleştirmişsiniz mesela tam birleştirmenize rağmen bacaklarınız birbirine yapışmıyor;sadece diz kapaklarının üstü yapışıyor diz kapağının altından ayaklara kadar olan kısım yapışmıyor ve diz kapağının üstünden vajina bölgesine yakın yer de yapışmıyor. Çarpık olmasaydınız bacağınız birleşirdi ve iki bacak arasından arkasının gözükmesi imkansız olurdu. Ben mesela bacaklarımı birleştirdiğimde sizinki gibi hiç boşluk kalmıyor
Ne kadar cahilsin. Bak bakalım victoria secreta birleşiyor mu ahahaha ölücem ya, kendi dombili bacağını birleştirmiş arkası gözükmüyor demiş ahahahhahaa
@Kezolarsoruyor nickin gibi gerçekten kezosun ve saçların gibi gerçekten sarışın olduğunu belli ediyorsun:D:D victoria secreta göre yorumlama:) git araştır bir sağlık açısından iki bacak yapışırken arada boşluk kalıyorsa çarpıktır bu. Hadi üst taraflar kilodan diyelim be saftirik arkadaşım diz kapagının alt tarafı en ince yer soruyu soranın diz kapaklarından aşağısını göruyor musun ne kadar ince:)
Evet fark ettim bide onun dizinin altıya dizinin üstü arasında kalınlık bakımından çok fark yok benim alt kısım üst kısma göre baya ince duruyo ve onun kapanır ayaklarını birleştirince benim kapanmıyo bildiğin 8 gibi duruyo
www.google.com.tr/search bu örnek de arkadaşım hanfendinin dediği victoria secret hatunlarından olan kate ablamız. Diz kapağı ustune bak hatunun bir ayağı yere basmamış hali bile orayı kapatmış bassa herhalde hiç bir şey görunmez:d
@Kezolarsoruyor ayrıca profilme bakaraktan dombili olup olmadığımı anlarsınız hanfendi.1.82 75 kilo birinin ne kadar dombili olduğuna siz karar verin:)
Offff çok pis kıskandım yaaa ama olsun bugunlerimizede şükür daha çarpık olanlar var ve bacağını kaybedip protezle yaşayanlar var bu arada teşekkür ederim bilgi için :)
çarpıklık o kadar belli olmuyor ki daha doğrusu erkekler pek anlamıyor; kızlar direkt anlıyor ve damgayı koyuyor; ki onlar anlasa da fark etmez. Hem dediğin gibi bugünlere şükür. Sağlığınız ve sıhhatiniz yerindeyse problem yok.
Elbette sütun gibi değiller çok az var çarpıklık ;)
2
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok az ama bana bildiğin 8 gibi geliyo :\ bunada şükür daha çok çarpık olanlar var veya bacağını kaybedip protezle yaşayan arkadaşlar var hem böyle olmasının avantajları da var aslında :) eğer sütun gibi olsa erkeklerin elinden kurtulamazdım :D
Senin bu bacaklarından tahrik olup boşalacak insan müsvetteleri var burada. 😂😂 egonusu tatmin etmek için böyle zavallıca şeyler yapmayın. Ve evet çarpık.
Aynen göstermek istediği yeri daha iyi gösterirdi çarpık olmasını bahane etmiş çünkü gerçekten çarpık mı diye sormak istese bişey giyerdi anneden babadan bu kadar terbiye öğrenmişler yapacak bişey yok zamanında aileleri ilgi göstermemiş milletten ilgi bekliyorlar..
En İyi Cevaplar