Hangisi? Burada sürekli farklı yorumlar oluyor. Sizce zayıflama da ya da sağlıkda hangisi daha etkili?
Limonlu su
Yeşil çay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeşil çay ödem sökücü olarak tercih edilir limonun yağ yakma özelliği var diye bilinir ama asit olduğu için sürekli kullanmak mide ve diş eti problemlerine yol açabilir. En iyisi yeşil çaya bir kaç damla limon sıkarak tüketmek.
Bu arada hiç biri tek başına kilo vermede etkili değildir.
Limonlu su zayıflatmaz enerji verir. Yeşil cay ise yemek öncesi veya sonrasi sık sık içildiği takdirde metabolizmayı hızlandırır, sindirimi kolaylaştırır kalp ve damar hastalıkları ve daha bır cok hastalığa faydalıdır. Zayıflama konusunda destek olarak kullanılabilir
Bir beslenme programına uymadıktan sonra ikisinin de zayıflamada etkisi yoktur. Diyet ile birlikte ara öğünlerinizde tüketmeniz faydalı olacaktır. Yeşil çay polifenoller ve antioksidan bir bitki, kanser önleyicidir. Bunun dışında sadece içildiğinde zayıflatır diyemeyiz.
Bir diyetisyen adayı olarak söylüyorum, limonlu su sadecce ödem atar zayıflatmaz. Yeşil çay da hazmı kolaylaştırır az da olsa yağ yakımını hızlandırır.
Cevap
13Cevap
Yeşil çayı abartıp uzun süre deli gibi tüketmeyin. Sonunuz karaciğer nakil listesinde bitmesin.
Vitamin ilacı içerek zayıflayan arkadaşlarım var.
Vitamin hapı iştahı açıyor fakat bunlar yemek yemeyince vücut olanlar oluyor.
Istahi acinca nasik zayifliyorlar
Vitaminler metabolizmayı hızlandırıcı etkiye sahiptir.
Metabolizma hızlanınca vücudun tükettiği enerji miktarı artar ve açlık hissederiz.
Fakat yemek yemezsek vücut bu sefer depoladığı enerjiyi kullanacak ve kilo kaybı olacaktır.
Vitamin olarak ne onerirsin
Supradyn All Day ve pharmaton olabilir.
İkisinide kulandım.
Supradyn dişlerde sararma yapıyormuş gibime geldiğinden dolayı bıraktım.
şu an pharmaton kullanıyorum.
Sıkıntı yok ve Supradyne göre daha etkili olduğunu düşünüyorum.
Hap olandan almanı tavsiye ederim.
Diş beyazlığı önemli!
Ben limonlu suyun çok faydasını gördüm
Limon da seker var kilo aldirir
Sıcak çikolata tabisi
abartmamak şartı ile yeşil çay
Zayıflama kısmını bilemem
Ama yeşil çay iç bence
Yeşil çay daha sağlıklı duruyor.
Yeşil çay
limonlu su *-*
sadece limon suyu