Kuşumun gözü 3 ay kadardır böyle kuş vurmuş geçer dediler bekledim yok geçmiyor. 2 ilaç aldım ama etki eder mi bilmiyorum sizce işe yararlar mı resimlerini atıcam. Birde bir kuşçuda antibiyotik hap verdi hapın o enfeksiyonu iyileştirme şansı var mı?
Orada ur gibi bir şey oluşmuş, bu ilaçlar işe yaramaz. Fakat kötü huylu değilse bir zararı dokunmaz hayvana. Veterinere danışmalısın, ameliyatla alabilir belki. Ya da başka bir yöntemle.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
:S Peki sence antibiyotik hap bunu tedavi edebilir mi ona göre boşuna vermeyeyim hayvana ağır bir tedavi çünkü
Sanırım orta yaşlarda 4 ay kadar oldu ben alalı tam olarak bilmiyorum. Eczanedeki ablaya sordum enfeksiyon oluşmuş falan bir şeyler dedi ama oda emin değil bilmiyorum ne olacak :S Tedaviye başladım günde 1 antibiyotik hap 3 göz damla 1 de teramycin krem deri üstüne
Antibiyotik hap veriyorum 2 gün oldu damlayla kremede bugün başladım normalde göz kapağını kaldırınca altta şişkin kırmızı etli deri vardı bugün biraz şişme var kırmızılık azalmış böyle hafif sarılık var şu an acaba akıp gider mi kurtulur muyuz bundan
En İyi Cevaplar