+1 yılinsanin anotomisine bagli olan birsey bazilari digerlerinden daha cok terler veya kokar. yazin günde iki sefer yikanirim en az ama koktugumdan degil terledigimizden. ama kisin 2-3 günde bir. tabiki özel bölge ayri bir bakim ister oda her tuvalletten sonra karsilanmasi gerekir. saclarimi zaten en erken 2 günde bir yikarim, cok sac yikamak saclar icin saglikli degildir. hasta oldugum zaman bir hafta yikanmamistim ama insan kendini igrenc hissediyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
20 gün yoğunbakımda yattığım süre3ce onu blilirim yıkanmadım
ama sonrasında kataterim var diye 10 gün salladılar
anlıcan bitleniyosum azdaha fakültede:)
normlade en geç 3 oda hasta falan olursam11 Yorumla
Şu an 1,5 hafta oluyor. Rekorum bu :) Ama mantıklı bir nedenim vaaaaar.
Bir serada çalışıyorum. Bütün gün toprakla uğraşıyorum. Ağaç ekip çiçek suluyorum saksı değiştiriyorum falan. İster istemez kirleniyor üstüm. Çoooook yoruluyorum. Yıkanmaya mecalim kalmıyor. Nasıl olsa sabah aynı eziyet diye kesitip atıyorum. :S52 Yorumla
Sağlık konusunda 379 cevap paylaştı. askerdeyken malesef 20 gün filan artık iğreniyodum kendimden
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
+1 yıl23 gün sürdü..Askerliğim yüksekovada yapılmış olarak gösteriliyor arşivlerde..Yüksekovadan çok yüksek tepelerde dağlarda yaptık diyebiliriz..
Bu 23 gün içinde 3 kez kışlaya döndüm ama yıkanamadan daha doğrusu yıkanmayı unutmuşluktan tekrar görev bölgeme çıktım..
Sonraki görevlerde 10 15 gün arası oynamıştır en uzunu 23 gün..10 Yorumla15 sene önce güneşli bir günde biri beni yanlışlıkla denize itti , o zamandan beri...
Sorununuz nedir sizin ? Milletin banyosunu niye merak ediyosunuz ?
Çok terleyen var az terleyen var , oturarak çalışan var , beden işi yapan var.
Durumu olan var olmayan var.
Banyo ederken de , kısmi mi yoksa tam mı banyo yaptı , nerelerini kaç defa yıkadı , başkasının bezinimi kullandı, bunları da merak ediyomusunuz ?17 Yorumla- +1 yıl
Sen dışında merak ediyorum rahatladınmı
- +1 yıl
İlla mantıklımı sormam gerek? Of ciddi hele ki bu sitedeki ciddi ağır takılanlara kıl oluyorum.Yazma cevap o zaman.
- +1 yıl
değiştirmem hiç ;)
- +1 yıl
soran haklisin bu tür insanlar icin her an asger gibi ciddi olcan gülsen niye gülüyondiye huylanir bunlar
- +1 yıl
yapcak bişey yok .var canım böyleleride naapalım
hahaha tirnaklarimin arasi kapkara olmustu artik, ayaklar olu bebek gibi kokuyordu, vücüdumu zift gibi bir tabaka kaplamisti, zaçlarimdan yag akiyordu' dislerim gunes sarisi olmustu, sakallarimin arasindan bitler fiskiriyordu ki o zaman banyoya izin verdiler askerdeyken ahh ahh :-D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben sadece özel günlerde yıkanıyorum. bayram arefeleri, yılbaşı, arkadaşların doğum günü partileri vs. hal böyle olunca 2-3 ayda bir yıkanıyorum normalde. otobüse filan binmem gerekirse üzerime parfümü boca edip öyle biniyorum. sonuçta küresel ısınma diye bir gerçek var. ben kendi üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum
21 Yorumla
+1 yılserumlu olduğumdan hastanede yatarken yaklaşık 3 hafta gibi bir süre duş alamadım sakallar falan uzadı orman gibi oldu tuvalete bile gidemiyordum ördek getiriyorlardı ağır zatürre geçiriyordum 1 haftasında komadaydım . Hastalık durumlarında oluyor böyle .
00 Yorumla
+1 yılyazın 10 gün gibi bir süreydi (melih gökçek eburda mum kokulu öpücükler)
kışın da sivas ta sular donmuştu, 2 hafta filandı
iyi bitlenmedim anasını satıyım23 Yorumla
+1 yıl9 gün kadar banyo yapmadığım olmuştu.Psikolojik sorunlarım vardı.. arkadaşlarım neyin var diye sormak yerine aa kafan parlıyo demeyi tercih ettiler.
20 Yorumla
+1 yılbenim cevremde her gün banyo yapan yok iki günde bir
ben bikere 8 gün yapmadim köydeydim sobada isitiyolardi suyu zor oldu yapmak10 Yorumla
+1 yıl5gün(tabi hep evdeydim) ama sadece saçımı yıkamadım o da kendi yağından beslensin bilmemne muhabbetine bidaha da asla böyle bişey yapmam kendimden tiksindim resmen yağ kokuyodu less gibi
20 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılIsparta eğirdir dağ komando okulunda. 11 gün yıkanmadım. Dağda kaldık yıkanacak su yoktu mecburduk :)
10 Yorumla İyi geceler soran,
Cevap 56 gun... icerde sartlar iyi degildi o zamanlar... bidd isyan cikmisti hepten yasaklandi hersey...10 Yorumla
+1 yılben son 10 yildir banyo yapmam yazin ve kisin olmak uzere iki defa denizde yuzerim bahlarda da yagmurda islanirim tamamdir
22 Yorumla- +1 yıl
o bebek !
- +1 yıl
buyur?
+1 yılen fazla 3 gün dayanırım..sonra kaşınmaya başlarım :D
hele saçlarım yağ aman allahım :D10 Yorumla
+1 yılÜşengeçlikten ötürü 1 hafta banyo yapmadığım doğrudur =D
30 Yorumlaulan türk ordu ter kokuyormuş haberimiz yok bu nasıl iş anlamadım...
20 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKüçükken 15 günde 1 :D
Ailesel bir durumdu tabi ki bu.Nasıl dayanıyormuşum acaba? O.o
Şimdi her gün.00 Yorumla askerdeyken 10 gün. denizin ortasında devriyeye çıkınca değil duş almak k...nı bile yıkıyacak suyu zor buluyorsun. İçmeye su kalsın diye
00 Yorumla
+1 yılyurtta kaldığım zamanlar 5 gün duş alamamıştım sular kesik olduğu için havalar sıcaktı birde sen düşün gerisini :)) ya sen ?
04 Yorumla- +1 yıl
20 25 gün sanırım :)
- +1 yıl
Umarım parfüm kullanmışsındır o esnada :))
- +1 yıl
evdeydim ayrıca kıştı ondan çok sıkıntı olmadı :)
- +1 yıl
anladım :))
+1 yıluzun zamandır duşa girmiyorum baharı bekliyorum, yeniden dogmak gibi bişey olacak benim için!
20 Yorumla
+1 yılaskerde iken .5 gün sürmüştü .şimdi ise her güm duş alırım .almassam rahat edemem .
06 Yorumla- +1 yıl
yuh :D
- +1 yıl
hangisine yuh .askerde 5 gün yıkanamadığımamı .her gün duş aldığım içinmi
- +1 yıl
her gün duş aldığın için alma herzaman bence çünkü saçların kururderisi hep
- +1 yıl
saçlarım yağlı ve çok hareket ettiğim için mecburum .çok terlerim .kendi kokumdan rahatsız olurum .
- +1 yıl
tabi doğrudur ozaman.Yıkan hadi gitte ozaman bidaha :)
- +1 yıl
sabah yaparım , şimdi saçlarım iyi : ))) hadi görüşürüz .bay bay
kirlensem de kirlenmesem de ayda bir yıkanırım muhakkak
21 YorumlaAskerde yıkanma sorun oluyordu özellikle acemi birliğinde vallah bir hafta üst kısmı bir haftada alt kısmı yıkardık çünki süre çok kısıtlı 2 dakikada yıkan çık :) Bide şu var suyun ayarı olmazdı ya çok sıcak akardı yada çok soğuk. :)
02 Yorumla- +1 yıl
oooo sen buralardamıydın yaa
+1 yılAskere başladığımda ilk 9 gün banyo yapamadık:)
Tabi biz şanslıyız 20,25 gün yıkanmayanlarda oluyor:))00 Yorumla6 gündü gözümden ameliyat olmuştum bir de kabakulak olduğumda 1 hafta banyo yapamadım
12 Yorumla3 gün. şehir dışında olmamdan dolayı yıkanamadım . sağolsun arkadaşda kaldım Allah razı olsn ama o banyoya temiz giren kirli çıkar
00 Yorumla
+1 yıl1 hafta askerlık. Kendımden tıksınmıstım, temızlık kadar guzel bırsey yok dunyada.
10 YorumlaSağlık konusunda 443 cevap paylaştı. ameliyat olmuştum 20 gün su değmesi yasaktı zaten bandajlar vardı sadece saçımı yıkadım o dönemde
00 Yorumla
+1 yılAskere yeni teslim olduğumda 1 haftaya yakın duş alamamıştık... Nasıl dayanabildiğime inanamıyorum.
00 YorumlaSağlık konusunda 614 cevap paylaştı. günlük duş alırım. ancak seyehat halindeyken bir gün duş almadığım oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsabah akşam banyo apıyorum genelde,ama hafta sonuları çıkmadığımda bazen sadece akşam yapıyorum,bazen de cümartesi yapmayıp pazar akşamı yapıyorum,ama çok zor bee...uzun zaman banyo yapmayan arkadaşlarımı tebrik ediyorum
01 Yorumla- +1 yıl
eyvallah saol bende en baba 20 gün falan olmuştur.Yokluktan değilde üşengeçlikten benimki.
askerde kazan dondu karakoldaydık. 45-50 gün yapamadık. kıştı neyseki. karları alıp kaslarımıza adalelerimize sürdük efendim. (o zamanlar vardı)
04 Yorumla- +1 yıl
şimdide göbeğinemi sürüyorsun :( yaa dme öyle yine olur
- +1 yıl
Askerliği nerde yaptınız abi?
Vakti zamanında 45 gün kadar etime su değdirmemiştim üşengeçliğin gözü kör olsun saygılar...
00 Yorumla1-2 hafta en fazla ama ondan sonra 1 saat banyoda kirler kıllarla ugraşıyorum zor
00 Yorumlaher gün yıkandığım için bir gün yıkanmasam huzursumzz olurum
00 Yorumla15/16 yasinda lisede kizamik olmustum doktor yasaklamisti :)
01 Yorumla
+1 yıl2 hafta olabilir. köyde sıcak su yoktu ve kuyu suyu buz gibiydi
00 Yorumla
+1 yıl23 gün filan sürdü.. askerdeydim acemi birliği :D iç çamaşırlarımı bile değiştiremedim düşün artık
02 Yorumla- +1 yıl
dostum acemiliğin 3 ay sürerse rahat edersin yoksa ben gibi 23 gün yaparsan eğitim yapmaktan bırak duş yapmayı tuvalete 23 günde 3-4 defa işemek için gidersin oda yorgunluktan halin vaktin kalırsa :)) 23 gün şuursuzca yaşadım zombi gibi
Lazımlığına göre değişiyor. En fazla 3 gün. O da şükür vücudum kokmadığından.
00 Yorumla3 yada 4 gündü sanırım .Grip yüzünden kalkamamıştım yataktan :)
00 Yorumla
+1 yıl6 aydan 6 aya koltuk altlarımı kolonyalı mendille siliyorum
22 Yorumla- +1 yıl
.D:D :D
- +1 yıl
2 günü geçmez
+1 yılSanane Bizim Banyo Hayatımızdan Nası bir Ruh Halindesinki sen sorduğun soruya bak :D
14 Yorumla- +1 yıl
yapmayanları keseliycemde ondan sordum.
- +1 yıl
tellakmısın sen ? :D
- +1 yıl
tellakım ben
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 ay yıkanmadım.fakat atlet felan sürekli dğeiştirmiştim.ıslak mendl felan deprosyandaydım zaten yatıp kalkıyordum yarı deli vaziyetteydim.
sonra deprosyonu atlatınca rahatladım, yıkandığımda öyle fazla kir yoktu.
kokmuyordum zaten .D00 Yorumla- Sağlık konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yıl12 günmü oldu ne ama ondan bu yana bir daha o kadar süre bekiyemedim
00 Yorumla ayağım alçılıyken ble poşet bağlayp her gün yıkandım :)
00 Yorumla
+1 yılHer gün düzenli duş alıyorum fakat saçımı sadece 2/3 günde bir yıkıyorum.
00 Yorumlaaskere gittiğimde 1 hafta yıkananamıştım kendimden tiksinmiştim çünkü hergün duş alan biriyim ben
00 Yorumla
+1 yılaskerde 10 gün yıkanamamıştım. su yoktu 10 gün sonunda zemheri ayında çeşme suyuyla yıkanmıştım (8
00 YorumlaYa çok saçma gelebilir ama yeni taşıdığımız yere alışamamıştım depresyondaydım ayrıca evde doğal gaz yoktu binanın yapısal bir sorunundan dolayı ve 2 hafta yıkamamıştım ama hatırladıkca utaniyorum
00 Yorumlaaskerde 28 gün sürmüştü şırnakta araziden dönmemiz en uzun o oldu ..
00 Yorumla2 sene önece madende çalışıyordum 4 ay her gün banyo yapmaktan derim yarım santım incelmişti
10 YorumlaSağlık konusunda 459 cevap paylaştı. Her gün duş alıyorum ama bi keresinde 3 gün olmuştu kaşınmalar felan hiç iyi değil :D :D
00 Yorumla
+1 yılÇocukken sevmiyordum, sanırım 3 hafta kaçmışlığım olduydu.
00 Yorumla
+1 yılmax 1 gün . mümkünatı yok yapamam günde 2 kez banyo yapan biriyim
00 Yorumla
+1 yılünide okurken bunun cevabını bende öğrenmiş oldum zamanında yazmayım buraya şimdi:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçlarım yağlanmasa ölene kadar yıkanmam valla :)) allahtan hemen yağlanmıyorda ayda 1 yapıyorum
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhe gardaş ciddiyim, tövbest ya :DDDD
en fazla üç gun oda ılk kız arkadasımın parfum kokusu sinmişti üzerime koku gitmesın diye yıkanmamıştım..şimdiki aklım olsa hemen yıkanırdım..
00 Yorumla1 ay.. lakin yıkıandıgımdada banyodan cıkamadım..
10 Yorumlaben bayramdan bayrama yıkanıyorum ki zaten:\
22 Yorumla- +1 yıl
Sen doğuştan missi yıkanmana gerek yokki
askerde ıken 27 gune yakın yıkanmamıstım dagda sınrı otesı operasyonda
00 Yorumla
+1 yılgusletmek zorunda olmasam banyo yapmıycam neredeyse ha :P
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı