En fazla kaç gün yıkanmadınız?

ben 2 hafta yıkanmadım deney için (evden çıkmadım merak etmeyin.) bir yerde 1 ay yıkanmadığımızda kendi vücut kokumuzun açığa çıkacağını güzel kokacağımızı, saçlarımızın yağıyla kendini besleyeceğini vs gibi yıkanmamayı olumlayan şeyler yazıyordu. böyle yazılar okuyup yapmayı düşünen insanlar varsa diye kendi deneyimlerimi anlatacağım. 2 haftanın sonunda neden bıraktığımı da söyleyeceğim.

ilk 3 gün normaldi, saçlarım yavaş yavaş yağlanıyordu ve çok hareket etmediğim/spor yapmadığım için aşırı terlemem yoktu. vücut kokum biraz artmıştı.

5. günden itibaren çürük balık kokmaya başladım ve kendi kokumdan rahatsız olmaya başladım, kokudan uyuyamıyordum ama sabırla devam ettirmek istedim, saçlarımdan yağ akıyordu ıpıslaktı.

1 haftanın sonunda vücudum iyice kaşınıyordu saçlarım rastalı gibi duruyordu full kepeklenmişti ve başıma yapışmıştı. 2 haftaya kadar böyle sürdü

13. güne geldiğimde saçımda mantar olduğunu fark ettim cilt doktoruna randevu aldım ve hemen banyo yaptım. temizlik gibisi yokmuş. olan saçıma oldu bu deney de böylelikle sona erdi. sonuç olarak 1 ay yıkanmamayı deneyimleyemedim deneyimlemeyi de düşünmüyorum siz de böyle şeylere inanmayın yıkanın temiz olun

En fazla kaç gün yıkanmadınız?