Kendi kendime konuşuyorum. Herşeye küfrediyorum, herşeye. Takıntılarım var. Peşimi bırakmıyorlar. Sayılar, şekiller, her şeye, her şeye bir şeyler yüklemeye çalışıyorum. Şekiller ve sayıları birbiriyle ilişkilendiriyorum kafamda bir şeyler kuruyorum. İstemeden oluyor ve bütün bunları yüz binlerce kez yaptım. Kendimi bildim bileli örneğin halılarda, halıların şekilleri, inşaatların şekilleri, bulutların şekilleri, ağaçların şekilleri, araba, köpek, kuş... İnsan şekillerini bile sayılarla ilişkilendiriyorum. Mesela gözler, kulak... Halbuki matematiğim berbattır ve evde kendi kendime konuşuyorum sanki karşımda birisi varmış gibi ve duvarları yumrukluyorum çok sinirli bir insanım duvarları yumruklamaktan ellerim şişti. Ailem defalarca psikoloğa götürdü. İşe yaramıyor. Beni anlamıyorlar. Ne yapacağım? Ne yapacağım bilmiyorum. Mesela gördüğüm insanları nasıl öldürebileceğimi düşünüyorum ve kafamda "ya ben bu insanı nasıl öldürebilirim" diyorum. Özellikle ailem ve akrabalarım gibi kişilere karşı oluyor bu. Halbuki çok çok çok sevdiğim insanlar var. Onlara bile aynı şeyi düşünüyorum istemeden de olsa. Mesela gizliden kimseye belli etmeden takıntılarım var. Onları uygulamaya çalışıyorum takıntılar bir eşyaya en az en az 10 kere dokunmam gerekiyor dokunmadığım zaman başıma kötü bir şey gelecekmiş gibi hissediyorum sanki dokunmadan zaman her şeyi artık herşey böyle kötü olacakmış gibi geliyor ve gerçekten de denediğim zaman yapmadığım zaman başıma çok kötü işler geliyor. ben deli miyim bilmiyorum. Değilim galiba ama deliysem ben üniversite okuyan bir insanım. Benim üniversitede ne işim var. Yolda yürürken sanki insanlar benim hakkımda konuşuyormuş gibi oluyor. Ağlanacak şeye gülüyorum. Gülünecek şeye ise kızıyorum. Pek gülmüyorum. Nasıl düzeleceğim bilmiyorum. Tek başıma kaldiğimda cinlere durduk yere küfrediyorum. Onlardan korkmuyorum. Ve kötülük yapmaktan zevk alıyorum. Derdimi bir tek buraya yazabildim. İlk sorumdu bu. Fikirlerinizi almak istiyorum. Bilmiyorum benim sonum nasıl olacak?
Güncellemeler
+1 yıl
bir kız saçma bir şey yazsaydı, şimdiye 40 yorum dolmuştu! Güncel.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer