Sanırım deliriyorum?

Kendime bunu yaptığıma ben de inanamıyorum ama şöyle anlatayım platonik olduğum çocuğa ritüel yaptım bu benim ilk deneyimimdi ve sanırım birşeyler yanlış gitti yaklaşık 1 haftadır uyuyamıyorum sabah 5'e kadar falan uyanık kaldığım oluyor ve ciddi anlamda huzursuzum enerjim yok hep bitkin hissediyorum 7/24 kulaklık kullanan biriyim geceleri sakin sakin pubg oynarken ismimi duyduğum ya da fısıltılar falan duyduğum oluyor kulaklık taktığım için kulaklıktan geldiğini sanıyordum ama kulaklıksızken öğle vakti bile duyduğum oluyor çoğu zaman izleniyormuş gibi hissediyorum hatta bunu yazarken bile öyle şaşkınım normalde bu tür şeylere pek inanan biri değilimdir ritüeli de çok duyup denemekten zarar gelmez yalan dolan falan diyerek yaptım galiba değilmiş ama işe yaramadı ve nedense içimde hiç bir korku yok ama işe yaramadığı için sinirliyim çocuk asla yazmıyor kafayı yicem neyse uyku düzenim bozuldu ve hep halsizim sizce ne yapmalıyım aranızda bu konuyla ilgilenen biri varsa lütfen öneride falan bulunsun ya
Sanırım deliriyorum?