Herkes çok ince en az 55 olmalı diyolar ama bana kalın geliyo
İnce
Normal
Biraz kalın
Çok kalın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim kolum o kadar o nasil bacak
Yani incemi
Zaten ince ve normal işaretlenmis bitek otrkiler %0 oy almış demekki normal hatta biraz ince o yüzden daha kilo vermeme gerek yok hatta azcık alsamda olur :D
Yani benim kolum 41 santim bacagim kim bilir kac santimdir gerisini sen dusun diyorum o yuzden biraz yemek ye biraz daha kalin bicimli baldır kadinlarda daha hos durur
Öylemi tamam dikkate alacağım isteyince kilo alabiliyorum çok şükür yiyip yiyip alamayanlardan değilim ama normal yiyodum biraz daha cugaltırım yemeyi o zaman :))
Gerci benim de kolum kalindir kiyaslama pek adil olmadi ama olsun dolgun balık etli kadin guzeldir ye sen ye
Aynen hatun dediğin az etli butlu olcak 55-56 cmye cıkarıyim orayı :))
Kac kilosun bu arada boyun kac
Boy 163 kilo 56 iyi aslında ama bir 59-60 olsam balık olurum daha iyi olur yani :))
Ama gobek yapma yaglanmamaya dikkat et bacak kalinlastirmayla ilgili birkac hareket soyleyebilirim istersen
Olur aynen neler onlar bisiklet sursem iyi gelirmi sence
Bisiklet degil o uzun is ve sanirim o alt bacagini ve alt karnini calistirir
Senin squat yapman lazim hem evdede yapabilirsin nasil yapildigini biliyor musun
Evet biliyorum zor biraz ama daha seksi gorunmek için katlanırım :))
Evet zor gelir fakat once 12 tekrar 3 set olarak basla kollarini ileri dogru uzat belini kirmadan comel ve kalk zaman gectikce tekrar sayisini artirmaya calis haftanin 5 gunu yap hem kalcan daha dolgun olur seksi gozukur hem bacaklarin dolgunlasir seksi olmak senin elinde yeter ki iste
Aynen öyle umarım işe yarar o zaman bide biraz protein ağırlıklı besleneyim ekmeği yağı ve şekeri az yiyim yine ama proteini cugaltıp suquat yapayım
Tabi tabi bol bol kirmizi et ye tavuk eti ye sut icki alt kisimda et olsun bunlar
Alkol severim zaten ama zararlı haftada 1 kereden fazla tuketmem bazen 2 haftaday 1 tuketirim sütü boş sevmem neskuyikle daha güzel oluyo hemde proteini daha çok cugaltıyo daha hızlı dolgunlastırır kalcamı falan et severim işte özelliklede et dönere iskendere bayılırım
Tabi suquatsız olmaz bu saydıklarım :D
İskender falan hep yag selulitli bir bacak istiyorsan iyi tercih olur. Sen az pismis az yagli et ye en guzelinden tavuk gogsu ye. Alkolde gobegin yoksa bacagina kalcana pek etkisi olmaz alkolle benimde aram iyidir ama vucudum saglam yani
Squat sart ve daha bircok hareket var
Kibrit gibi
Zaten ince ve normal işaretlenmis bitek otrkiler %0 oy almış demekki normal hatta biraz ince o yüzden daha kilo vermeme gerek yok hatta azcık alsamda olur :D
Bencede
Benim 56cm ve çok çekici duruyo hatta sen bence 4-5 kg al ama kilo sevmiyosan alma kendin bilirsin kafana takma fazla alsanda olur
Cevap
3Cevap
gormeden bılemeyız :D
Ölçmedim ki muğagoum
Görmek lazım kanks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar