Güzellik & Bakım Kalcam 97 cm hala kücük duruyo? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bunun sebebi nedir hala kücük duruyo Güncellemeler+1 yıl 98 oldu Güncellemeler+1 yıl Ah oh Kalcam 97 cm hala kücük duruyo? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
DüşünenDeli33 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl 97 de küçük durmaz be. Muhtemelen çıkık değildir dışa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hyr tam tersi cok cikik Yorumla DüşünenDeli33 +1 yıl O zaman küçük falan değildir Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şu soruya bak erkekler şeyim 18 cm 20 cm nasıl ederim diye sorsa KS hemen kaldırır siz sorunca birşey yok. Demek ki neymiş KS bayanları kadınları ortalık malı olarak görüyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Jdjdjd cnkü ben hersyi sorarm Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Nasıl küçük duruyor bence sen yanlış düşünüyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorm belim kalin ondan mi Yorumla Boavista +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bilmem. göstersene bi 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettik göstersene Yorumla
istnbl27istnbl Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Yok gayet hos ve tam kivaminda 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Belim kalin korseyle incelir mi Yorumla istnbl27istnbl +1 yıl İncilir terleten korse tak surekli olsun yaterken bile Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 319 cevap paylaştı. Giyimdendir ya 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasil giyinmeliyim Yorumla Handsomee06 +1 yıl Dar tabiki tayt mesela ya da mini dar bı etek Yorumla Soran +1 yıl Mini daretekte bacak önplanda oluyor Yorumla Soran +1 yıl Dar etek de güzel durmuyor belim birz kalin Yorumla Handsomee06 +1 yıl O zaman tayt dene ya da uzun dar etek Yorumla
emeritus Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 366 cevap paylaştı. hani nerde 0 2 Yorumla emeritus +1 yıl ah oh ne ya :D Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
Ferhatder Takip Et Xper 6 Yaş: 58 , eic 100% +1 yıl Saçmalama güzel 0 1 Yorumla Ferhatder +1 yıl Her hün büyüyor maşallah Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kucuk demekki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şaplak vurayim 100 yapcam 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oh ah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kizartacam Yorumla Soran +1 yıl Ahhaha Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Daha ne olsun :) 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Büyük gibi durmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanga giy içine. Ve ince giyin daha belirgin olscaktır. Bel? Yorumla Soran +1 yıl Nasil ince giyinim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tayt vs. Yorumla Soran +1 yıl Gercekten tanga ise yarara mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mükrmmel gözüküyo Yorumla Soran +1 yıl Tanga rahatsiz etmez mi ben külot icine kactimi sevmyiorm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem ama kalça daha belirgin oluyo. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bel ölçün kaç? Yorumla Soran +1 yıl Kalin 70 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz ondan sanırım sana öyle geliyo Yorumla Soran +1 yıl Maaleser nasil incceltcem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence böyle de hoştur ya. Dar giyersen ince gözükür. Yorumla Soran +1 yıl Cok degil 75fln olmus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı demişler boşber :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Suluyor musun napıyosun?😂😂😂 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kaç kilosunn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 52 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Ohh maşallah Yorumla
BabaYaga12 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 440 cevap paylaştı. Spor yap 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 95di spordan sonra 97 oldu Yorumla BabaYaga12 +1 yıl Hm o zaman bol giyiniyorsun demekki Yorumla Soran +1 yıl Ne alak Yorumla BabaYaga12 +1 yıl 97 küçük durmaz çünkü Yorumla Soran +1 yıl Aslinda bol giyinyiorm Yorumla BabaYaga12 +1 yıl Ondandır o zaman Yorumla
Siyahbeyaz28383 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Spor yap 🤣😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapiyorum ztn 95di 97 oldu Yorumla
Oksijen72 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Böyle iyi değil mi 0 1 Yorumla Oksijen72 +1 yıl Büyümüyor mu Yorumla
Erkekler Ne Diyor
97 de küçük durmaz be. Muhtemelen çıkık değildir dışa
Hyr tam tersi cok cikik
O zaman küçük falan değildir
Şu soruya bak erkekler şeyim 18 cm 20 cm nasıl ederim diye sorsa KS hemen kaldırır siz sorunca birşey yok. Demek ki neymiş KS bayanları kadınları ortalık malı olarak görüyor
Jdjdjd cnkü ben hersyi sorarm
Nasıl küçük duruyor bence sen yanlış düşünüyorsun
Bilmiyorm belim kalin ondan mi
Bilmiyorum
bilmem. göstersene bi
Merak ettik göstersene
Yok gayet hos ve tam kivaminda
Belim kalin korseyle incelir mi
İncilir terleten korse tak surekli olsun yaterken bile
Doğal ol rahatla takma kafana
Giyimdendir ya
Nasil giyinmeliyim
Dar tabiki tayt mesela ya da mini dar bı etek
Mini daretekte bacak önplanda oluyor
Dar etek de güzel durmuyor belim birz kalin
O zaman tayt dene ya da uzun dar etek
hani nerde
ah oh ne ya :D
😂
Büyüktür ya küçük surmaz
ölçü olarak küçük gibi değil ama görmek lazım
Saçmalama güzel
Her hün büyüyor maşallah
Kucuk demekki
Bakim
Şaplak vurayim 100 yapcam
Oh ah
Kizartacam
Ahhaha
Daha ne olsun :)
Büyük gibi durmuyor
Tanga giy içine. Ve ince giyin daha belirgin olscaktır. Bel?
Nasil ince giyinim
Tayt vs.
Gercekten tanga ise yarara mi
Mükrmmel gözüküyo
Tanga rahatsiz etmez mi ben külot icine kactimi sevmyiorm
Bilmem ama kalça daha belirgin oluyo.
Bel ölçün kaç?
Kalin 70
Biraz ondan sanırım sana öyle geliyo
Maaleser nasil incceltcem
Bence böyle de hoştur ya. Dar giyersen ince gözükür.
Cok degil 75fln olmus
Yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı demişler boşber :)
Suluyor musun napıyosun?😂😂😂
Kaç kilosunn
52
Ohh maşallah
Spor yap
95di spordan sonra 97 oldu
Hm o zaman bol giyiniyorsun demekki
Ne alak
97 küçük durmaz çünkü
Aslinda bol giyinyiorm
Ondandır o zaman
Spor yap 🤣😂