Artık dayanacak gücüm kalmadı. 4 yıldır bu sorunla boğuşuyorum. Utanç pişmanlık mutsuzluk depresyon endişe. Ben :24 Kız Kuzen : 21 olacak. Olay sırasında yaşlar; Ben :13-14 Kız kuzen: 10-11 Olay: oyun bahanesiyle kuzenimi taciz ettim. Önceleri kıyafet üzerinden yapıyordum. Dedemlerde yalnız kalıyorduk. Benim babamla annem çalışıyodu onun babası cezaevindeydi ve annesi çalışıyordu. Dedem devamlı uyuyordu. O uyuyunca harekete geçiyordum. Kardeş gibi büyüdüğüm kuzenime çok utanıyorum. Kuzenim sanki olanların farkındaydı fakat sesini çıkarmıyordu. Hayatımı mahveden travma : güreşçilik oynuyoruz yine ceza aldın dedim ve poposunu açtım kendi pijamamı da açıp poposuna penisimi bastırdım. Üstünde ileri geri. Sonra kırılan bir ses tonuyla abi böyle olmaz ama dedi. Tam boşalacakken üstünden kalktım. Sonra ben aşağıya geçtim sıra sende dedim. O üstüme geçti popomu açtım. Kahkaha attı. Hatırladığım bu kadar. Olayı unutmuştum. Üniversite birinci sınıfta olay aklıma geldi. Ve 4 yıldır gitmedi. Hayatım mahvoldu. Bambaşka bir yöne savruldum. Kuzenimi hiç seksi bulmadım. Fakat popo neydi falan çok merak ediyordum. Keşke yapmasaydım. 14 arkadaşıma, 100lerce sanal arkadaşa, 3 doktora, 2 kız arkadaşıma, 4 aile bireyine anlattım Tepkiler: % 90 böyle şeyler çocukken olur takma artık. Hayatına bak. %10 sen kötüsün, şerefsiz, adi Bilimsel : Hormonların aşırı salgılanması sonucu saldırganlaşabiliyormuş ergenler. Suç sadece bende değil aile ve eğitim de önemli. Fakat bu tarz eylemler kesin psikolojik sorun yaratır yazmışlar hep. Nadiren sorun olmazmış. Adli: bu bir suç. Olay yargıya gitse şu an hapiste olabilirdim. Toplumda yeri : sanal dünyada baya itiraf okudum. Bu anlattığımın kat ve katlarını yapan itiraflar okudum. Arkadaşlarımdan duydum. Yani ilk taşı günahsız olanınız atsın. Çözüm: arkadaşlar sizce kuzenimle konuşmalı mıyım bu konuyu? Çünkü ilerde sorun yaşayabilirmiş kuzenim benim gibi. Kuzenim beni hala bir abi olarak görüyor ve dertleşiyoruz. Beni seviyor. YARDIM?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım eden kimse yok galiba
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar