Bak böyle bir kızla evlenilmez diye bir şey yok. Olay bu vücudun içindeki kişi tabi ki yüzün güzelliği vücudun güzelliği biyerde olur senin bu sorunun büyük bir sorun değil ve sevgilininde bu yüzden senden uzak duracağını sanmıyorum evlenirsinde yeter ki sen seçeceğin kişiye odaklan
0
8 Yorumla
Soran
çoğu erkek sorun ediyor sevgilimle bu konuyu konuştum erkek gibi misin sen dedi ayrıldı benden
saçmalamış başka bir nedeni vardır ayrılığının bunu düşündün mü? belki tipine takıntılıdır belki hayatında başka biri vardır? bunların olma olasılığı daha yüksek geldi. Vücudunun böyle olması değilde.
Bunu dert etme bence gözünde büyüttüğün bu olmasın başka şikayet ettiğin yerin yok mu daha basit onu düşün ya da bu şeyler için basit tedaviler vardır onlara bak çok sorun ettiysen ama sevgilin ya da eşin bunu sorun edebilecek biriyse bence hayatında olmasın git daha düşünceli birini bul. :)
Hayırlısı de önüne bak kimse kusursuz değil bende çok düşünceli biri olsam da kusursuz olamadım ama sana hakaret etmeside hoş değil karaktersizliktir bu yani onun kusuruda budur belki daha fazalasıdır. Böyle bir insan üzülmeli seni kaybettiği için üzülme sen mutlu ol :)
Kılı sorun eden erkegin kıl kadar aklı yok..! Kıl tüy kadına yakışır onu seksiy ve gizemli yapar ben bir erkek olarak sevenlerdenim ve asla sorun etmem..! Sorun eden baksın işine..
Birdaha eski zevgilin beğenmedi diye asla böyle triplere girme kendini üzme..! Senin sevgilin keşke ben olsaydım seni tüylerinde killarinla kendime dünyanın en mutlu sevgilisi en güzel eşi yapardim..! Ben de aksine parlak değil de kıllı tüylü hatun seviyorum🤗👍
e normal bişey yani bu :) bu kadar küçük bişey yüzünden sevdiğim kadından vazmı geçicem yani çok saçma... :)
2
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
ciddi mi ya kendime güvenim 0. yüzüm olsun vücudm olsn cok güzel herkes bakıp teklf ediyor ama kmseyi tüylerim yüzünden kabul edemiyorum. sevgilim erkek gibi deyip ayrıldıktan sonra kimseyi almadım hayatıma
eski sevgilin halt etmiş sağlık bu kader kısmet yarın kime ne olacak belli değil böyle bir laf etmesi çok saçma. ayrıca büyütelecek bişey de yok ki gördüğüm kadarıyla. için rahat olsun seven senin kalbini sevsin kılla tüyle uraşacak adam da sana yaramaz zaten içini rahat tut.
Düşmez kalkmaz bir allah hiçbirimiz mükkemmel değiliz. Benimde dişlerim yamuk gülünce etrafa dehşet saçıyorum içimden korku filmi karakteri çıkıyo :D ve emin ol senin bu durumuna sorun bile denmez kafanı yüreğini bunla yorma düşünme bile
ya ben kimsenin görünüşüyle hiç dalga geçmedim zaten günahından korkarım Allah böyle yaratmış isyan da etmek istemiyorum beterin beteri vardır biliyorum ama eski sevgilim bana ayı gibisin yani dedi tüy problemim oldgnu söylediğimde sonrada bıraktı beni o yüzden kafama çok taktım evlilikten korkar oldum :(
Ya güzel pembeli tüy sorunu ne Allah için tüy ya bu tüy tüysüz bir insan evladı göster bana? yok bulamazsın. Sevgilin adam değilmiş bahane olmuşda kurtulmuşsun iyi şanslıymışsın
hahaha :D açıkcası o sana kalmış bişey ben olsam söylerim hatta kendim üzerinden espri bile yaparım sonuçta bu benim ve bu değişmez bişey değilmi :) kendinle barışık ol bence bu sensin ve senden bir tane daha yok. Tekrar söylüyorum dilimde tüy bitti :D Canını bu gibi küçük şeylerle sıkma nolmuş yani :)
Bak ben açık konusucam hiç öyle dallandirip budaklandirmicam sen hala bekarsan ve sevgilin hala yoksa gel beni bul inan seninle gözü kapalı evlenicem söz !🤗💕🙏 Ben çok ciddiyim çünkü ben senin gibi bir kız seviyorum lakin bana da böylesi hiç rast gelmedi..😔
Canım benim bak benim adım Hüseyin instegram da hcansevdi diye yazarsan çıkar bana ulaş seninle ciddi anlamda görüşelim tanışalım..! Allah'ın izniyle Seninle çok mutlu olucaz göreceksin🙏 🤗🌺🌼
İnan kafaya takacak hicbirsey yok kendinibilmez aptal bir zevksizin canım kadın tipli bir düşüncesiz yüzünden kendini uzmenin hiçbir anlamı yok aksine kendini kullarına tüylerinde beğen ve Allaha şükret seni onlarla birlikte mukkemmel dünyalar tatlısı bir insan güzeller güzeli bir kız olarak yarattığı için..!
Yaniliosun yavrum. Bu halinden cok daha kotulerinin lazerle kurtuldugunu biliorum ben. Duzgun bir merkezde tekrar yaptir. Ayrica bu bukadar sorun edilecek bisey degil. bir tane itle karsilastin die butun erkekleri kopek zannetme. Cikio iste arada bir oda sana denk gelms
polikistik over hastasıyım ayrıca tiroid bezlerimde düzgün çalışmıyor hormonal olduğu için çözümü yok dediler. yıllarca ilaç kullandım sonrasında lazere gittim olmadı napalım. dediğin gibi belki bir gün sorun etmeyen biri denk gelir ufacıkta bir sansım varsa mtlu olmayı denerim bende
siz bayanlar tuhafsınız bedeninize baksalar sapıksınız dersiniz bakmıyolar diye içinize kapanıyosunuz takma sevecek seni huyunu suyunu sevsin bu sorunlar aşılır lazer var teknoloji gelişiyo
Okadar kotu gorunmuyo takma kafana neler var sukret sagligin yerinde olsun bunlar kucuk şeyler seven insan bunlari gormez bak leyla kara kuru cikin biseymis mecnun daglari delmis :))
eşim tiksinir mi diye bir düşünceye kapılıyorsan demek ki senin eşininde fiziksel bir rahatsızlığı ya da kusuru olabilrise sende ondan tiksineceksin :/ bilemiyorum nasıl bir çıkarım yaptım ama :/
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Iste sorun olanda o. Poposunda kaka bile olsa tiksinmem. bir sorunu olsa uzulmesn die elmden geleni yaparim ama karsima oylesi cikmadi bana ayi dedi halbuki benim tuylerim sert kalin degildi bildigin ince tuy ama popo ustumde sirtimda gobegimde heryerimde o ince tuylerden var rengi siyah oldugu icin belli oluyor yakindan bakinca
Hormonal bozukluk olabilir doktora git arkadaşın dediği gibi karanlıkta popon gözükmez şimdi diyce dalga geçiyonuz dalgayla alakası yok böyle paylaşımda bunup takıntı yaparsan herkes her gelenide söyler :D
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
hormonal bzuklugum var o yüzdn böyle oldum malesef
Az çok piskolojinide tahmin ediyorum alt üst ama tedavi ol yılma böyle bir daha takıntı yapma kaubulenen olduğu gibi kabullensin yoksa sana göre saçma olan cevaplar alırsın kalbin dahada çok kırılır
Lütfen böyle salaklara bakmayın. Yani gerçekten senin moralini bozup özgüvenini bir kendini bilmez icin kaybetmene degmez kardesim :) dert etmeyin; hem daha iyi duruma gelebilecegi sekiller varmis. Kaldi ki itici bile gelmedi bana; hassas ve secici olup bircok seye dikkat eden biri olmama ragmen :)
Benimde vücudumun heryeri böyle malesef bende çok takıyorum... hastalıgın adı keratosis plaris ve cozumi yok malesef canim
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendi kendimeyken sorun yok ama bir sevgilim olunca sarilmasin istiyorum kolumdaki tuylere dokunmasn diye. Sirti acik giyemiyorum. Denize gidelimmi dedi ama denize gidebilmem icin 3 gun oncesinden haber almam lazimki butun tuylerimden anca kurtulabilirim :( millet sadece bacaklarini koltukaltini aliyo bitiyo.
İstersen biraz araştır ve öğren bu hastalıgı. Aynı şeyleri bende yaşıyorum ozellikle yaz aylarında. Ben her gece agladıgımı biliyorum ama ne fayda. Bununla yaşamayı ogrenmeliyiz. Ha birde yazın 2 3 gün denize girip yanarsan en az 1 ay rahat gezersin cunku baya azaltiyor.. buda bisey :) üzme kendini..
Ya bende hic tuy cikmiyor ama boyle putur putur goruntuler var beni rahatsiz eden bu. Lazer denemelisin ozaman. Mesela ben lazere gittigimde tuylerimi gormedi alet yaptiramadim 😄
Hiçbir kız hiçbir kadın böyle birşeyi kendisine dert edinmesin çünkü sizi özellikle öyle olduğunuz için seven isteyen erkekler var..! Onlardan biri de benim
Sen söylemediğin sürece erkekler hiç bişi farketmez kızım saçını kes hangi erkek aa saçını kestirmişin derse onla evlen erkekler hiç bişiyin farkına varmıyo söyleme boşver senin vücudun asıl onlar hayvan goril gibi heryerleri kıl
Siz böyle yaziyosunuz ya birbirinize kalinlasti sırtım popom diye inanın size gülüyorum ya benim bir kadında en çok sevdiğim şeyleri kendinize dert edinmiş siniz 🤗😊
Zaten oyle yapiyorum o yuzden erkekler ne dusunur bilmiodum bu sekilde fikir almak istedim. Ben tuyluyum diye evlenecegim adamdan ayrildim daha iyisini bulsun mutlu olsun diye :(
Bunun için biri ayrildiysa salaktir zaten daha iyisi ne demek? Ayrıca daha garip ama bana göre böyle daha doğal geliyor daha çekici olduğunu söyleyebilirim ;)
En İyi Cevaplar