Aşk İlişkileri Boyle bir kizla evlenir miydiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Annesi olmayan pek cevreside olmayan kendi halinde mesela düğünü olsa cok kalabalik olmayacak bir aile? Yoksa daha kalabalık fazlaca arkasi olan birini mi tercih ederdiniz? Güncellemeler+1 yıl Kufreden gerizkalı kendi a... na kooy Boyle bir kizla evlenir miydiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevdikten sonra neden olmasın. Biz aile oluyoruz. Bundan önemli birşey var mı? Az ve öz çevre olması yeterli. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bencedee :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yüzden iyi ve doğru kişi ile yapılmalı evlilik. Bunları sorun olarak gören biri zaten boş bir kisiliktir Yorumla Soran +1 yıl İnsallah iyi insanlara denk geliriz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amin inşallah. mutlulullar Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tercihim o yönde olur zatenEvlenmeyi düşünmüyorumEvlenirsem sadece nikahYemek takı oynama istemem 1 0 Yorumla
ILIKSÜTT Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Valla benim de sadece annem var başka ailem yok arkadaşım da yok :D yani birbirimizi tamamlardık sanırım ya aile akraba bence önemsiz 1 0 Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl S3versem kızı severim ailesi çevresi ben ilgilendirmez 1 0 Yorumla
adanasedat Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Ortada sevgi aşk olduktan sonra duygusal bağ olduktan sonra geri kalan pekte önemli değil bence çevresi ya da ailesi var yok hiç fark etmez 1 0 Yorumla
Edun06 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ne kadar az insan o kadar rahatlık hele akrabalar hiç çekilmiyor zaten 3 0 Yorumla
Enternasyonelgavat Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Yani benim icin cok onemli degil takilmiyorum bunlara 1 0 Yorumla
Claymor Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ailesine goremi kiz aliyoruz sevdigimiz için aliyoruz isterse kimsesiz olsun. Kimsesi oluruz 1 0 Yorumla
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Kızın kendisi lazım diğerleri önemli değil ki 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. nerde çokluk orda bokluk 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. kalabalık olmasın akraba sevmem 1 0 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. Ne fark eder ki. 1 0 Yorumla
Vaktihuzur Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Ben zaten öyle bir evlilik istiyorum 2 1 Yorumla Vaktihuzur +1 yıl Mümkünse hic düğün olmasin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sevdikten sonra neden olmasın. Biz aile oluyoruz. Bundan önemli birşey var mı? Az ve öz çevre olması yeterli.
Bencedee :))
O yüzden iyi ve doğru kişi ile yapılmalı evlilik. Bunları sorun olarak gören biri zaten boş bir kisiliktir
İnsallah iyi insanlara denk geliriz
Amin inşallah. mutlulullar
Tercihim o yönde olur zaten
Evlenmeyi düşünmüyorum
Evlenirsem sadece nikah
Yemek takı oynama istemem
Valla benim de sadece annem var başka ailem yok arkadaşım da yok :D yani birbirimizi tamamlardık sanırım ya aile akraba bence önemsiz
S3versem kızı severim ailesi çevresi ben ilgilendirmez
Önemli olan sevmek
Sevdiysem gerisinin pek önemi yok
Ortada sevgi aşk olduktan sonra duygusal bağ olduktan sonra geri kalan pekte önemli değil bence çevresi ya da ailesi var yok hiç fark etmez
Ne kadar az insan o kadar rahatlık hele akrabalar hiç çekilmiyor zaten
Yani benim icin cok onemli degil takilmiyorum bunlara
Ailesine goremi kiz aliyoruz sevdigimiz için aliyoruz isterse kimsesiz olsun. Kimsesi oluruz
sorun degil buna bakmam
Kızın kendisi lazım diğerleri önemli değil ki
fark etmez iyi niyetli olsun yeter
az insan çok huzur burodır
nerde çokluk orda bokluk
Çevresi önemli değil bence
kalabalık olmasın akraba sevmem
Düğün dernek boş. Kalabalık boş.
Kalabalık olmayan düğünleri severim.
Ne fark eder ki.
seve seve evlenirim
Ben zaten öyle bir evlilik istiyorum