zararı var mı çok uykum geliyo ya sizce neden Fikriniz var mı :)
şimdiden teşekkürler
şimdiden teşekkürler
Yan etkiler/Advers etkiler:
Tylol Hot-D, genellikle iyi tolere edilir.
Parasetamol tedavisi sırasında nadiren ürtiker, kaşıntılı makülopapüler kızarıklık gibi duyarlılık reaksiyonları ile yüksek doz ve uzun süreli kullanımlarda trombositopenik purpura ve agranülositoz bildirilmiştir. Psödoefedrin kullanımına bağlı olarak ender olgularda deri reaksiyonları, idrar retansiyonu, uyku bozuklukları, halüsinasyonlar, mental konfüzyon gelişebilir. Klorfeniramin maleat tedavisi gören hastalarda sedasyon, konsantrasyon güçlüğü, bulanık görme, üriner retansiyon, ağız kuruluğu, baş ağrısı, baş dönmesi, iştahsızlık, kusma, diyare, karın ağrısı, çarpıntı, aritmi, hipotansiyon, hepatit, hemolitik anemi ve bazı alerjik deri reaksiyonları bildirilmiştir.
www.ilacprospektusu.com/.../tylol-hot-d-24-poset-granul
Manyak yaa su mu içiyon sen öyle çok içiyon bir sınırı elbette var
bende daha etkili oluyo ya
Benim dayımı hatırlattın :D dayıma da şurup verilir sabah akşam içmesi koşuluyla... İçse öyle 2 haftada bitecek adam daha ilk içinşınde kaşığı attığı direk şişeyi ağzına dikti bitırdıya... sebeb neymiş 2 haftalık işi kısa sürede halletmek için miş :D anlamadım herkes psikolojik sorunlu @soran
hahaha :D ilginçç
Theraflu'da Tylol Hot'ta olandan daha fazla parasetamol var, biri birinden daha az zararlı değil yani. Eczacı bana "Günde 3-4 taneye kadar içebilirsin" demişti, ama hastayken. _CIA_'e katılıyorum. Zira: "İlacı zehirden ayıran dozudur." "Her şey zehirdir, önemli olan dozdur." Nutella bile çok yersen zararlı :) Geçmiş olsun...
Cevap
6Cevap
Böbreklere zarar verdiğini bu yüzden yasaklandığını duymuştum
satışı yasaklandı diye biliyordum en son
hadi ya neden ki
hala satılıyo
günde 2 tane tavsiye edilen ölçü
2 tane sabah akşam içiyom ama Bir kaç günden fazladır içiyom ondan merak ettim teşekkür ederim
Evet fazlası zarar
Theraflu iç
Ben de hasta olunca içerim zararı yoktur Heralde ☺
Bilmeyiz sormadk ki :D
yan etkisi yok
Çok içme her şeyin çoğu zarar
Olur cok icme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar