Ya hormon testi yaptırdim bisey çıkmadı. Ben bu gobekle yaşamak istemiyorum. Aileme dedim lazere yatcam. Ne lazeri geberttirme kendini diyorlar. Sevgilim var bikere gorcekti nerdeyse. Çocuk benden sogucak diye korktum. Agda yapin demeyin. Ala ala bu hale geldi zaten. Moralim bozuk. Troll sorusuda değil. Resimdeki igrenc göbek benim göbeğim. bir bayan olarak cok gurur incitici bir durum, çaresi varmi? Ailem lazere izin vermiyor
Arkadaşlar göbeğimde aşırı kıl var napcam ben ya (resimli)?
Ailen sacmalamis. ne var bunda ya. bu bir Saglik problemi. lazere en fazla sen evlenene kadar izin vermezler. Evlenince kendin gidersin kimse karisamaz. Evlenene kadar da sevgiline hic gösterme. Ve ailene hastaneye gidicem deyip cildiyeye git. Kil köklerini zayiflatmanin yollarini söylesin sana. Belki ilac verir. Ordan cik aktara git. Ama internette arastir kila köklerini gücsüz birakan zayiflatan ve hatta düsüren bitkisel dogal seyleri arastir. Belki bir karisim yapman gerekir. Sonra aktara git malzemeleri al. Herseyi ailen bilmemeli. Bilmek zorunda da degiller zaten
bir erkekolarak ilk izlenimde ıyy dedim ama seni tanımış olsaydım ve bu durumu senin bana anlatman karşısında göbeğini görseydim doğal bir şey olarak karşılardım. Lazere yatma konusunu çok iyi düşün kendi vücudunu tanıyosun ve bunu böyle kabullenmeyi bil. Kendini olumlu olarak motive et ve olumsuz düşünceleri boş ver.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bakiyorum da herkes alay etmis sanki kendileri cok kusursuz. Bak canim sarisin olmayan her kizin gobeginde hafif tuyler vardir seninki fazla duruyor ama galiba aldirmissin. Bunun tek caresi lazer ama haftada bir kere agda yapmayi dene lazere gidemiyorsan. Sakin jiletle alma iki kati cikar. Bir sekilde para biriktirip lazere git canim.
Alayci yorum yapanlari takma, senin elinde olan bir sey degil kimse de kusursuz degil canim:) Eminim burada burnu havda bir cok kizin erkek gibi killi ayaklari vardir burada hanfendilik tasliyorlar
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sağol canım benim. Aynen ala ala bu hale geldi zaten. Eskiden boyle degildi birdencogaldi. Elimde olan bisey değil zaten. Yorumun icin cok teşekkür ederim guzel kalpli insan
offf evet üzüldüm.. işte vaktiyle az birşeyi ala ala iyice gürleştirmişsin canım.. yapacağın ilk fırsatta ya lazer ile halledecen ya da diyer aparatlarla geçici olarak alacan.. moralinide fazla bozma bence.. gene hormonal birşey sendeki bu.. iyi bir doktora görün derim..
Yapacak bir şey yok gibi görünüyor şu an için. Ağda ile almaya devam etmelisin. Kendi ekonomik gücünü kazandığın zaman lazere gidersin kimse de sana bir halt diyemez. Azıcık sıkacaksın dişini.
Öncelikle keske burada paylaşmasaydın insanlar küçümsemek icin bahane arıyor herkes dört dortlukmus gibi gecmis olsun lazer tedavisi ile kurtulabilirsin birde göbeği eritirsen tamamdır
Oha. Harun falan mi senin adin resmen Harun Abi gobegi var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
seni çok iyi anlıyorum benim de uzunlamasına orta kısımdan geliyor kısa şey giymesem de insanın moralini çok bozuyor bir ara endokrine gittim ama tekrar gideceğim:( geçti mi bu arada senin
Üzülme hiç al gitsin çıktıkça herkeste var inam bana ama yumurtalık kisti olabilir bende var benimde göbeğimde var kistte Zararli bisey degil korkma ama baktır bir genede kıla da üzülme inan herkeste var cırt cırt al gitsin
Niye izin vermiyor lazer bu dünyanın en iyi buluşların birtanesi kadınlar için git ve lazer yaptır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çalışıp para kazanıyorsan 18 den büyük oldugun için tek başına gidip yaptırabilirsin kendi paranla yaptırdıgın için de bir şey diyemezler en fazla birkaç hafta tartışırsınız bence
Canım benim göbeğimde buna yakın bişey yani lazerden başka şansın olacağını sanmıyorum gerisi Fasa fiso bende çok rahatsız oluyorum yaptıracam o yüzden
En İyi Cevaplar