sağ el bileğimdeki bu çıkıntı osnradan oldu sol bilekte bişey yok ama sağ el bileğimde böyle bişi çıktı bileğimi eğince böyle bişi çıkıyo arada ağrı yapıyo. bir ara kaybolmuştu şimdi gene çıktı. neden acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
bende de vardı hatta hem sendeki gibi hemde tam bileğimdeki atar damar üstünde vardı yağ bezisi onlar bazen evet bileğimde çok ağrı oluyor doktorada gitmiştim atar damar üstündeki beze için ama doktor ameliyat önermedi çünkü çok riskli bir bölgede diye.. sen ara ara o bölgeyi ufak ufak ovala zamanla kaybolur o bileğin güçsüz olduğu içinde olabilir ama zamanla geçebilcek birşey...
Bileğini zorlamışsın ters bir hareket yapmışsın kolunu bileğimi çok hareket ettirme sıcak suyla kompress yap kas gevşetici de alabilirsin krem olan
Ayni hareketi yapmaktan ve ağır kaldirmaktan beze olmuş bazen küçülup kayboluyor bazen yeniden oluyor. . bende de var. Ameliyat olablirsin fakat kendini tekrarliyor. .
geçmiş olsun
teşekkürler
Rica ederim
içinde zarlarda oluşan bir yırtıktan kaynaklanıyor olabilir. annemin de bileğinin iç tarafında var; bastırdığı zaman geri giriyor ve onda da ağrı yapıyor. bir ortopediciye git istersen.
TEŞEKKÜRLER
Cevap
6Cevap
Sag bileginin sag tarafında mi sol tarafinda mi? Ve yumusak mi sert mi? Oynadiginda yerinden hareket ediyor mu?
Benim ediyor ne yapmam gerekiyor
Bendede olmuştu sol elimde ama günlük sıcak suyla ovaladim 3 4 ayda geçti
Bunun aynısından bendede var ne olduğu ve ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?
Bileğini düz tut önce bir :D
düz tutunca bişi yok canısı :D
ya eklem kemiğmi. Öyle diyorlar ona :D olmaz bişi
YAA SEN ÇOK ZEKİSİNN HEE :D
Ahahahhahah hiç sorma yaa fazla
BU ZEKAYLA BU YAŞA İYİ GELMİSSİN :D
Yag bezesi. kucuk bir lokal anesteziyle alirlar
TEŞEKKÜRLER
Yağ bezesine benziyor hareket ediyormu
Yav doktora gitsene basit bisey mi bu
O herkeste var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?