Merhaba
gece su içmek için uyandım sol kolum komple uyuşuktu o kolumun üzerine yattım böyle izler falanda vardı ama normalde uyuşmazdı hiç bir kaç dakika içinde geçti yattım neden olabilir sizce
Merhaba
gece su içmek için uyandım sol kolum komple uyuşuktu o kolumun üzerine yattım böyle izler falanda vardı ama normalde uyuşmazdı hiç bir kaç dakika içinde geçti yattım neden olabilir sizce
Sorunu belirtmişsin zaten. Üstüne yattığın için sinirler üzerinde baskı oluştu ve sıkıştı. Uygun ve normal şeklinde olmadıklarından sinirler aşırı uyarılır normal hale gelebilmek için. Bu da uyuşmaya yol açar. Sorun değil yani gayet normal. Geçmiş olsun
Kendine bunu yapmamalısın. Fark ettim elinde değil. Muhtemel olarak geçmişte gördüğün bir yakınının başına gelen olaydan etkilenerek bu durumu kendine empoze ediyorsun. Biraz okb yönelimi...
Anksiyete krizi ardından...
Şöyle izah ediyim. Gerekli desteği kendine kendin sağlamalısın. Çünkü seni 10 hekim muayene edip gerekli tüm tetkikleri uygulasa ve hiçbir sorunun olmadığını belirtse dahi en ufak birşeyde sen yanıldıklarını düşünür hemen ardından yine kalbimde sorun var ya da kalple ilgili dersin. Fakat kendini bilmez bir kişi bile kalbinde sorun var dese direkt olarak inanma eğiliminde olursun.
Oysa sapasağlamsın🙂
Cevap
12Cevap
Şu anki anlattığınıza bakılırsa geçici ve baskıya bağlı bir uyuşma gibi görünüyor
Kolunun üzerine ters yatmışsın gün içinde çok yoruldun mu
Çok uzun süre öyle kalmıştır o yüzdendir ablacım
Arada olur abla parmak uçları da karıncalanır
Kendin demişsin üstüne uyudum diye
Arada öyle olabiliyor endişelenme
Geçmiş olsun bir doktora gitmeniz tavsiye ediyorum
Kan akışı zayıflıyor oraya ondan
Yaşlılık alameti teyzem
Üstüne yatmisin
Bi doktora gitmelisin
Musallat olmuşlar ve seninle birliktelik yaşamış
Madina olsa hemen yardım ederdi