Benim burnum ve yanaklarımın üzeri aşağıdaki resim linkinde göreceniz gibi... bu siyah nokta ve o küçük deliklerden nasıl kurtulurum... yardımcı olcak... gerçekten bilgi sahipleri görüşlerini paylaşssın... ben kesin çözüm arıyorum.. sadece belli süreli sunları yaparsan bir süreliğini şöyle olur değilde... ben bunun tamemen yok olmasını istiyorum...
Öncelikle sunu belirteyim siyah noktalar sonsuza kadar yok olmaz belli bir zaman sonra tekrar cikarlar. Bunun için bir sürü bakim kürleri maskeler peelingler var. Hepsini denemek cilde zarar verbelir. Kil maskesini öneriyorum yeşil, beyaz, sarı, kırmızı, pembe mavi killer bunlardan herhangi birini düzenli olarak kullan hatta maskeni yaparken limon suyu koy daha etkili olacaktır ilk denemede bile etkisini ortaya koyuyor. ve hergun yüzünü bir temizleme jeli ile temizlersen cildin sağlıklı olacaktır😊👍🤗
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
küçük deliklerde yok oluyormu peki bu uygulama sonucu... maskeyi kaç günde bir yapmak lazım...
Evet bu maske Akneler sivilceler için yararlı bir çözüm ciltteki kan akışını hızlandırır cilt tonunu dengeler hava almasını sağlar ve sıkılaştırır. Bu maskeyi haftada 1 kere uygulamalisin
İki aşamalı temizlik yapabilirsin ya da yağ bazlı yüz temizleyicisi alabilirsin şahsen ben şuana kadar tek aşamalı temizleyici yapıp bakım yapıyordum fakat bir gün sonra yağ bazlı temizleyici almaya karar verdim ve siyah noktalarım gitti. Ama gözeneklerimin küçülüp küçülmediğinden emin değilim, ve yağ bazlı temizleyici sende işe yarar mı bilmiyorum fakat deneyebilirsin yine de kaybedeceğin bir şey yok ise umarım işine yarar yorumum. (Not: burun/yanak siyah nokta olduğundan emin değilim öyle gözükmüyor )
En İyi Cevaplar