Arkadaslar rüya tabiri yapmayı bilen biri var mı ama ciddi ciddi anlamini bilecek soyleyecek biri var mi bir yardimci olun lutfen
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
rüya tabiri kısmını bilemem ama korkunç rüyaları korktuğunuz hoşlanmadığınız rüyaları kimseye anlatmayın.
Neden ki
dini inancınız varsa bir araştırın nedenini? (bkz. korkunç rüya gören ne yapmalı)
Bilinçaltının sana gösterdiklerini sen daha yorumlarsın ama rüya neydi?
Bilincalti olsa yazmayiz buraya hrrhalde
Sen anlamadın beni, detaylar sende diyorum, benim değil senin bilinçaltın çünkü, bunun için rüya neydi dedim.
Yorumlamayi biliyor musun
Anlatır mısın rüyanı lütfen.
Ruyamda once mezarlik gordum. Daha sonrasinda daha once yuzunu hic gormedigim mavi gozlu sari sacli cirkin suratli bir adam bana Bir anda arkamdan cikip Allah kurtarsin iyi olacaksin dedi. Ruyamin icinde cok korktum ruyada ciglik attim. Sonrasinda da kiremit bir evin kiremit çatisi yikildi ben evin icindeyken ama bana birsey olmadi sonra uyandim. Bu ruyalari gorurken ayni zamanda da disaridan gelen sesleri duyabildim anlayabildim. Bilincaltimda hic bu ruyaya dair en ufak birsey yok alakasiz ama anlamini merak ediyorum
O adam birde onu dedikten sonra korkunc bi sekilde kahkaha atti
Bilinçaltın zaten senden seni gizleyen yerdir. Şöyle düşün, rüyanda bir köpek sana saldırmış olsun ve sen köpeğin ağzını tutup çenesinden ayırıp koparmışsın. Aslında bu, yıllarca sana karşı birçok söz söylemiş, seni aşağılamış insanlara karşı olan öfkenin dışa vurumudur. Yani aslında sen saldırgan köpeği değil, sana laf söyleyen onlarca kişini ağzını yırtmış olursun ama bunun bilincinde olamazsın çünkü bilinçaltı dediğimiz şey, zaten kendini senden sakladığı için, sen bunu sebepsiz zannedersin. Bunun için iyi düşünmek lazım. Rüyanda mezarlık görmüşsün, mesela ölüm korkun ya da yakın zamanda kaybettiğin ya da keybetmekten korktuğun kişiler var mı? Ya da ölmesini istediğin kişi ya da kişler var mı? Bunun için vicdan yaptın mı? Hiç görmediğin kişini sana "allah kurtarsın demesi
senin böyle bir şeyi hayal etmiş olmanla ilgisi olabilir mi? Yıkılan kiremit çatı için bir şey söyleyemeyeceğim, orası karışık.
Hayal etmedin ama anlattiklarini yasiyorum ne yapmak lazim
Biraz daha düşünüp bu durumdan çıkmak gerekiyor.
Ben bir günah işledim büyük bir günah
İşte şimdi kendi iç dünyana indin.
Böyle hep kabuslar mı gorecem
Kendini ve yaptığın şeyi kabul edersen, bunlardan da kurtulursun. Sen rüyanı anlattın ama yaptığım bir şey var dedin, aslında gördüğün rüyayı neden gördüğü biliyorsun. O bölüm gizli sadece.
Eski bir evin catisinin ben icindeyken yikilmasi peki ne anlam ifade ediyor ama bana bisey olmadi.
Sadece burayı yorumlayamadım
Tesekkur ederim rüya tabircisi misiniz
Sadece bildiğim şeyleri yardım alarak yorumlayabiliuorum
Peki tesekkur ederim
Canının cok yandigini ve âh ettigini dusun tutar mi
Rica ederim. İyi günler.
Birsey daha sorabilir miyim ben bana cok kotuluk yapan katil bir erkek arkadasim vardi benim cok hakkima girdi ben az once de ruyamda gordum ağliuordu ben gittim yanina sarildim itti beni bunun anlami nedir
Bana kalırsa yaptığın bir gunahtan yanlıştan pişmanlık duymuş gibisin doğru yola donecegine işaret gibi
Nasil anladin
Daha ruyami bile anlatmadim
Yorumlara baktım orada yazmisssin anlttigina görede bir yanlıştan pismanlık gibi bir şey görünüyor
Hayir degilim. Bilincaltimla alakasi yok baska ne olabilir
Saat kaç gibi gördün
5 lerdr
Mezarlık rüyanın sonucu iyi olacak demek üstüne düşen şeylerden kurtuman senin meselen sorunun neyse ondan kurtulacaksin rahata ereceksin görünüyor yani senin normal hayatında çıkmazda olan bir durum var senin için nasıl olursa olsun senin hayrına olucak görünüyor korkcak bir şey değil dua etmelisin hayrinada bağışta bulun rüyanın hayra çıkması niyeti ile sorun görünmüyor
Boyle birseyin hayri olur mu bilmiyorum
Sana verilen ilahi mesaja göre olucak görünüyor Allah sana sıkıntı yapma ölüm var bunlar dünya meselesi demiş huzura ereceksin demiş
Bebek oldurmenin dünyalik bir yeri var mı? Affedilir birsey drgil
Allah ölmeden yapılan tüm tövbeleri kabul eder hz. Muhammed amcası Hz. hamzaninda kalbini çıkaran bir gunahkardı vahşi adında kiralanmis biri peygamber amcasına yaptığına bak ama ölduren vahşi müslüman oldu sonra Allah affettim demisti yani af olunmayacak bir şey yoktur sadece ölmeden içten samimi tövbe etmen lazım
Kitap atayım sana nasıl atılır bilmiyorum ama PDF var
Gizliden cık
Takip atamiyorum ya da sen bana nsj at
Evet yapıyorum buyur
Merhaba ben once bir mezarlik gordum. Daha sonrasinda tanimadigim bir sari sacli mavi gozlu cirkin suratli bir adamin arkamdan cikip Allah kurtarsın iyileseceksin dedi sonrasinda korkunc bir kahkaha attı. Kendi kendime ciglik attim ruyanin icinde. Daha sonrasinda kiremit bir evin catisi ben icindeyken yikildi ama bana birsey olmadı. Sonrasinda da sevdigim adamı gördüm bir anda sebepsiz aglamaya basladi.
Ömrün uzayacak bide çok güzel kararlar alacaksın bu dönemde
Googlede yaziyor zaten aynisi
Bakmadım ama kitap var bende
Anlat
Ruyamda önce mezarlık gördüm daha sonra daha once tanimadigim bir adam gordum bana Allah kurtarsin iyi olacaksın dedi. Ve bir mustakil evin kiremit çatısı düstü. Cok korktum ruyamda cıglik attim. Anlami nedie bilincaltilik birsey değil .
Bu dünya da yolcu olduğunu hatırlatmış sana. Boş işlerle uğraşıp günaha girme diyor