Yarın kadın doğum doktoruna gidicem. Gitmeden önce yapmam gereken şeyler var mı? Bazıları su içilmesi gerekiyor bazıları da tuvaletini yapmış olman gerek diyorlar. Kafam karisti. İlk olacağı için tedirginim
Yaşım 19
Yaşım 19
Sadece genital bölge temizliğine dikkat et yeterli, ama tavsiyem yanına günlük pedlerden al. Alttan muayene sonrası kendini kuru hissetmeni sağlar. Ayrıca rahat muayene olacak kıyafet seçimi yapmalısın. Örneğin çıtçıtlı badi asla giyme.
Sadece ultrasonla kontrol etti. Yarın da hormon testlerim cikacak
yok ya onda bişey kan tahlili ister hormonlarına bakılır ultrason çekilir sonrada doğum kontrol hapı verir ama o hapı kullanmanı tavsiye etmem çok fazla yan etkisi var geçmiş olsun
Doğum kontrol hapini bende istemiyorum. her doktor o ilacı mi yaziyor
iki doktoragittim ikiside doğum kontrol hapı vereyim dedi yazdırmadım önceleri 6 ayda 1 di sonra 3-4 ay derken şimdi 2 ayda 1 e düştü bekle bence
Ne düştü anlamadım. Kullanmadin mi yani
regl olma aralığım düştü 6 ay hiç olmuyordum şimdi 2 aya düştü hap falanda kullanmadım kilon varsa ondanda düzensiz olur
Kilom yok tam tersi zayifim. En son reglim 11 12 gün erken oldu ve bazı bolgelerimde tuylenme var
tüylenme varsa hormonlarla alakalı bir durum olabilir bu arada netten araştırıp gözünü korkutma gönlünü ferah tut
nete baksak ben baş ağrıından beyin tümörüne sahibim hhihihi yok daha neler :)
bişi olmaz merak etmeğğğğğğ :)
İnşallah 😊 bazıları polikistik filan yazıyor ama umarım değildir yarın belli olacak
geçmiş olsun tekrardan :) telaş yapma sakin ol :)
Sakinim😊
geçmiş olsun :)
Teşekkür ederim😊
aklını karıştıracak bişi yok.. eğer bakireysen sadece ultrasonla muayene yapacaksa hekim su içmeni istiyor. karnından ultrasınla yumurtalıkları vs. kontrol ediyor... ve eğerki sen bakire değilsen vajinal meyene oluyorsun..
ne için muayene olacağını söyle önce?
Regl duzensizligi
Hormon testi de istiyodum. Ama erken gitmicem sorun olur mu ki
Aç karnına giderim
Teşekkürler.
Ricalar😬
Cevap
7Cevap
Gitmeden önce sabah bir duş al ve kahvaltı yapacaksan sarımsak yeme
Dişlerini iyice bir fırçala
Burdan hemşire ve doktorlara sesleniyorum hak verin
Neye hak verilecek
ağzı kokan, duş almayı bilmeyen,
temizlikten nasibini almamış hastalara
Doktor musun
eski bir sağlık personeliyim
Anladim
Tuvaletini yapma benden sana tavsiye. Idrar torban dolu olunca ultrasondan net sekilde goruluyor eger yapip gidersen sana dicekki tuvaletin var mi git su ic 1 litre falan dicek tuvaletin gelince alacak odaya😂
Vajinal muayene için peki?
Valla ben kiz olduğum icin ultrasonla bakildi bana ultrason icin tuvaletinin gelmesi gerekiyor. Ama digeri icin temizlik yap yani onun icin tuvalet sorununu bilmiyorum
Teşekkürler
Git doktor ne derse onu yaparsın
Bazıları bakire olduğu halde vajinal muayene yapiyorlarmis
Bakirelere vajinal muayene yapilmiyor.
Doktor nereye bakarsa bilmiyorum
Var
Teşekkür ederim
sen vajinanı temizle yeter
abim kadın doğum doktoru ama şu an soramam:D
Şikayetine göre doktorda bakacak
Kist çıktı ya ama. onemli degilmis
Geçmiş olsun
Teşekkür ederm
Neden gideceksin?
Regl duzensizligi
Sorununuz nedir
Adet düzensizliği için gittim bugun
Bunun icin su icmeniz falan onemli degil hormonlarinizi duzenlemek icin ilac tedavisi baslatacak
Yarın hormon testi cikicak. Son reglim 11 gün filan erken olmuştu. Onu söyledim 10 11 gün normal dedi. Kist varmış her kadında olan bişey, önemli değil dedi
Kist var ama kist iyi huylu kotu huylu olmasi onemli cikolata kistiyse sorun yok
Önemli bir kist değil dedi. Hormon testinde bişey çıkmasın da
Hormon testinde yuksek ya da dusuk cikacak ona gore hap verecek genellikle dogum kontrol hapi verilir buda surekli tuylenme ve memelerde siskinlik yapar
Tüylenme mi😏 lazer gidiyorum eğer verirse ona göre konusurum
Soylesenizde fark etmeyecek tuylenme yapiyor
Onun yerine başka haplar veriliyor mu peki
Maalesef bir kac ilac var hepsinin yan etksiayni
Verirse yapacak biseyim yok kullanırım
Maalesef
Anladım tesekkurler
Gitme
Neden
Tras ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar