Kan testinde mineraller ölçülebilir mi?
Çinko, magnezyum vs
Testlerde genellikle bunların dışında olan bilgiler yer aliyor
Çinko, magnezyum vs
Testlerde genellikle bunların dışında olan bilgiler yer aliyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rutin biyokimkaya tetkikinde
sodyum
Potasyum
KKKlor
Magnezyum
Demir bakılır
Çinko ve diğerleri özel olarak istenmeli (kişisel istek değil doktorun kan tahlili isterken belirtmesi lazım)
Yoksa bakılmaz
Teşekkür ederim
Ha birde kalsiyum var
Rica ederim
evet ölçülüyorsa ölçülüyor ben devlet hastanesine gitim harbinden ölçüyorlar benim lpd kötü kolestırol en yukarda cıktı kagıda çinko magnezyum vs ölçümüde yazıyor zaten bunlar kanında var baska nerde olcak :) misal orda 350 maksimum benim 530 cıktı adam gözleri patlatı bana baktı ne yiyon olum sen bu ne hal diye
Ama kan testinde kagitta yazmıyor
kan testinde kagıta yazar ben devlet hastanesinde dahiledi yanlıs hatırlamıyorsam kilo verme için gitim herif yoladı beni labaratuara aldılar kan sonuçları gördüm caktırmadan doktorun elindeki kagıta çinko bakır vs hepsi yazıyordu sonra diyetisyene yölendirdi hepsi bu fakat sen devlet hastanesinemi gitin ne yaptın rüca etsem anlatırmısın konuyu anlamam lazım cahilimi mazur gör
Ben çinko eksikliği için hap kullandım. Kan testinde yazmıyordu. Saçlarım dökülüyor dedim cinkon eksiktir dedi hap kullan dedi
İstek formunda hangilerini istersen onlar ölçülür. Kanda bulunan tüm mineraller ölçülebilir. Ama hepsi ayrıca para demek.
Doktor musunuz
Güzelmiş😊 hangi alan
Anladim☺
Cevap
5Cevap
Ölçülür. Biyokimya testi olarak istenirse görebilirsin. İsterken bilgisayardan seçilebiliyor.
Biyokimya derken
Evet kan testinde hepsi çıkıyor.
Kagitta yazmiyo ama
Ben yaptırmıştım yazıyordu. Ama şu var. Doktor tam teşekküllü isterse raporda çıkıyor. Tam teşekküllü istemezse o değerler çıkmıyor.
doktor neyin ölcülmesini isterse o ölcülür
Tabi ki kardesss
Thanks
Olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?