Demir değeri bu şekilde çıktı. Demir eksikliği varmış ben de. Doktor santafer fort yazdı. Kullananlar varsa görüşlerini alabilir miyim. Faydalı oldu mu veya kilo yaptı mı? Teşekkürler şimdiden.

Ldl kolestrolünde az değil kansızlıktan dolayı demir eksikliği çıkmış olabilir doktor ilaç verir c vitamini almaya çalış demir emilimini arttırır
Evet kansızlık da varmış o yüzden olabilir. Santafer fort verdi ilaç olarak. Teşekkür ederim yorumunuz için c vitamini almaya çalışırım bundan sonra.
Peki kullanıcam sağolun tekrardan :)
Tam foto yolla ayrıntılı açıklayayım ve doğru demir seviyen düşük
ferritin (demiri baglayan protein) düsük ilaç yazar büyük ihtimal sikıntı yok kadinlarin cogunda sonuc böyle.
Zaten 60-180 olması gereken değer ben de 9. Santafer fort verdi ilaç olarak. Faydalı olur mu?
Benim de saçlarımda dökülme oluyordu. Bundan kaynaklı sanırım o yüzden tahlil yaptırdım. Onunla birlikte aşırı yorgunluk falan oluyordu. Birde bu tür ilaçlar kilo yapıyor galiba doktor kilo ile bir sorunun var mı kilo aldırır dedi bu ilaç. Sizde böyle bir şey oldu mu?
Yaa gerçekten çıktı mı saçınız çok sevindim. Ben de bu konuyu çok dert ediyorum kendime. Moralim bozuluyor. İnşallah faydası olur. Çünkü sebebi demir eksikliğim sanırım.
Bepanthen evigen bemiks ampullerini aldım. Onları denicem bir de teşekkür ederim tavsiyeleriniz için çok sağolun :)
Cevap
2Cevap
Genel olarak sonuc iyi. Santafer ise iyi bir ilac kilo aldirmaz
Sonuç iyi derken demir eksikliği varmış yani o kesin. Santafer iyi gelir mi sizce? Doktor kilo aldırır demişti ondan biraz endişelendim.
Yani istah acar sadece
kilo alursın biraz
6 ay kullanıcam ilacı. Çok alır mıyım? Siz kullandınız mı?
sana bağlı , egzersiz yap bari
Peki teşekkür ederim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar