Ne anlama geliyo bu? Kuru sampuanim ustunde yaziyo sanirim
koklamayla ilgili bisi? Bilenler varmi?
koklamayla ilgili bisi? Bilenler varmi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kullandığın ürünün kötüye kullanımı sonucunda derhal öldürebileceğini söylüyor kötüye kullanım derken şampuanı ağzına doldurup yutmazsın herhalde :D
deoderantlarin üstünde yazar. tehlikeli diyor yani bunu agzina felan sikarsan ölebilirsin.
Solvent istismar anında öldürebilir? anlamı solvent bazlı formul tehlikeli cilde zararlı zehirirli
Solvent boya sanayi kullanılır
Hep kullaniyodum bugun farkettim:/
bene artık kulanma
bence artık kulanma
Tesekkurler:)
solvent zararı
1- Çok fazla miktarda toksik solvente maruz kalınması durumunda deri, göz, ciğerler veya diğer organları tahriş olabilir ve hatta direk zarar görebilir.
2- Soluma veya yutulması durumunda hemen ortaya çıkan, mide bulantısı, kusma, baş ağrısı, boğaz yanması, bitkinlik, hızlı veya düzensiz kalp atışı, zor nefes alma gibi semptomlara sebeb olur. Bazı solventle içe çekildiğinde kansere, böbrek veya sinir sistemi bozukluğuna, baygınlığa neden olabilir.
3- Gözlere teması durumunda, gözde yanma, yaşlanma, kaşınma veya kızarıklığa sebep olabilir. Gözlerin uzun süre solvent buharına maruz kalması durumunda geçici görme bozukluğu, sürekli kaşıntı veya kalıcı görme bozuklukuğuna neden olabilir.
4- Deri ile teması durumunda ise deride kuruma, kabuklanma, yanma, kaşıntı, isilik bigi rahatsızlıklara neden olur. Derinin solvent ile fazla maruz kalması durumunda ise solvent deriden geçerek kana karışabilir ve kalıcı hastalıklara neden olabilir.
Kaynak: https://solvent.nedir.com/#ixzz3sj22YlcU
Dikkat edicem artik:D cok sagol
rica ederim
Her şeye sıkıp kimyasal etkileşime girersen zehirli hava oluşur buda sizi anında dünyanızı değiştirir.
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar