Arkadaslar spora baslamak & yaza kadar devam etmek istiyorum.
Sportss Life ın fiyatlarını bilen yada yer önerisi olan var mı uygun fiyata? tesekkurlerr
Sportss Life ın fiyatlarını bilen yada yer önerisi olan var mı uygun fiyata? tesekkurlerr
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Durduğun yerde koşmak ve pedal çevirmek bana göre fazlası ile entellektüel ve sıkıcı . Bir bisiklet bir çift spor ayakkabısı ve yeni eşofman takımı al oraya vereceğin parayla , ucuzundanda 1 tane arkadaş ekle sepete . Daha çok işe yarar temiz hava , oksijen . Ve daha çok eyleneceğinden emin olabilirsin ;)
Not : Fitness salonlarındaki hocaların " bak öyle değil böyle " deme sureti ile oranı buranı ellemesi gibi dertlerde olmaz , ironik bir durum ancak burası Türkiye ..
Bayanlara bayan hoca veriyorlar :D Ve ben şahsen oraya kendim gidiyorum bu istanbulun havasından daha iyi orası :D inan
Çok güzel bi yer ben oraya gidiyorum :D 58.bulvarın yanındaki caddedekini diyorsun demi? Ortalama fiyat 150-200 felan ama en iyi aletler var, temizlik son derece iyi, sonra çok büyük bi alanı var. Saunası felan kesinlikle tavsiye ederim :D
oha :D vazgectm :D
Fiyatı biraz çok evet :D yakındamı oturuyorsun?
Yanlış bilgi vermeyin aylık 100-120 oluyor fiyatlar..
İnanılmaz kazık bir yer ve herkese farkli fiyat veriyorlar bn 3aylik yazilmiştim kiz kardesimle bize 3 aylik kisi basina 600 lira para istediler icerdeki bayanlara sordugumda 3 aylik 350 ve 400 tl arasi yazildiklarini duydum ve üstüne üstluk kardesim 2 binliralik telefonu dolabindan calindi ve hic bir sekilde yardimci olmadilar inanin dandik bir yer kazik kazik baska hic bisey demiyorum
Sportss Life spor salonunda bayan ve erkek bölümü ayrıdır. Salonda hocalar üyeyle birebir ilgilenir ve bunun için extra ücret talep etmez. Bayanlarla bayan hoca erkeklerle erkek hoca ilgilenir. Fiyatlar aşağıda belirtildiği gibi uçuk rakamlar değil. Şuanda aylık 100 tlye tekabül ediyor.
Cevap
7Cevap
ortalama aylık 50-100 civarıdır. net fiyata bakmak icin aramalısın
Zeytinburnunun en özde merdezi Fitpoint spor merkezi yepyeni ekipmanlarıyla güller yüzlü ve profesyonel hocalarla sporun tadını cıkaracaksınız bilgi icin arayınız. 0212 679 90 84
Sportss Life a sağlık sorunlarından dolayı devam edemeyip görüşmeye gittim. İşletme sahibiyle iletişimimi sağlamadılar hoca ile görüşmek zorunda kaldım. Aşağılayıcı ve takmayan bir tavırla tamamen olumsuz davrandı ve hiç yardımcı olmadı. Herhangi bir sebepten bırakmak,ayrılmak zorunda kalırsanız ücret iadesinin yapılmadığını bilin..
Salonumuza sağlık nedenlerinden dolayı devam edemeyeceğinize dair rapor getirdiyseniz işleme alınır. Raporsuz gelirseniz onunla ilgili herhangi bir işlem uygulanmaz. Bizde müşteri memnuniyeti 1. planda olduğu için sizi aşağılıyıcı bir tavırla karşılamaları söz konusu olamaz. Ücret iadesi hiçbir şirkette yapılmaz ama dondurma imkanı veya tanıdığınıza devretme imkanı sunuyoruz. Eğer bir sorununuz varsa salonumuza gelirseniz yardımcı olalım ya da telefonla da ulaşabilirsiniz. 0212-416-85-90
Nerde oturuyorsun çapa kan merkezine yakınsan bir yer önereceğim sana...
spor her yerde yapabilirsin yürüyerek biel gezerekde kosrakda
Orası bayag pahalı
Sportss Lİfe İletişim: 0212 416 85 90
yıllık 2500 olması lazım
Yıllık rakam 2500 tl değil 1300 tl yanlış bilgi vermeyelim lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar