14 yaşında biri için soruyorum arkadaşlar. Basen, popo nasıl eritilir? Boy nasıl uzatılır?
>>Şimdiden teşekkürler :)
>>Şimdiden teşekkürler :)
Canım sen boy uzatma girişimlerinde bulun. Bunun için bol bol kalsiyumlu yiyecek içecekler tüket ve spor yap basketbol voleybol gibi. Basen popo sonra da halledilebilir. Ama boy uzamak için treni kaçırdın mı dönüşü yok yani.
o hamburgerler fast food ürünler olmayacaaak. hızlı yemeyeceeek. yürüyüüüş yapacaaak
Boy uzamasi düzenli yuzme ile saglanabilir. Basen ve popo icinse once kilo verilmeli yag orani düşürülüp duzenli beslenmeyle birlikte squat , koşu pilates vb denenebilir.
Kola icmesin tatli cok yemesin basket oynasin ve sabah yataktan cikmadan esnesin kollarini bas ucuna doğru gersin
Cevap
9Cevap
Hiç bişey yapma büyüme çağı kendiliğinden toparlanır. Boy için basketbol vücudun geneli için yürüyüş
pop görülmesi lazım diyen arkadaşları nerdesiniz :D
O biri sen olmayasın?
kız kardeşm için soruyorm ne alaka kardeşm? :)
boy uzamaz
uzar
boyun uzaması için kemiklerin uzaması lazım, kemik uzaması ergenlikten sonra tamamlanıyor senin yaşın 19 olduğuna göre her ne kadar kafa olarak ergen olsan da fizyolojik olarak ergenliğini tamamladığın için doğal yollarla boyunu uzatamazsın. Zengin koca bulmadan da boy uzatmak için platin takılan kemik ameliyatını olamazsın. Kısaca sen kısa kaldın alış buna.
Ben 14 yaşında olan bir genç kardeşm için soruyorm ne dediğinin farkında mısn?
Görüşün için teşekkürlerde ne saçmalıyorsn? Köyde felan kaldığm yok olsa da ne güzel olur. Köyde yaşamak güzel birşey neyi var bunun insanı bunun için mi dışlycn? Bende biliyorm bazı yöntemleri fakat daha da bilgi almak istedm. Düşüncelern bana saçma gelyr
Başkasına değil de neden bana sataşıyorsn -_- yok can Allah razı olsn sana sorum yok, olmazda :))
squat diyorum
zamanla
az yicek spor yapcak
boy uzatılamaz
squat...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar