kilo verdiren yemekler varmı? yada normal diet mi yapmalıyım
siz nasıl kilo veryiyorsunuz?
siz nasıl kilo veryiyorsunuz?
kabak çorbası kürü var :) araştır istersen... öğlen akşam sadece kabak çorbası ve salata tüketiyosun 1 hafta dan fazla yapılmıyor, ara öğünlerdede ananas yersen 2 dilim (yağ yakıcı özelliği var) 1-2 kg falan gidebilir tabi 2 lt falan su tüketmende lazım...tabi bu acil bir durum varsa ya da diyet sırasında vücut artık direnmeye başladığında uygulanan bir taktik ;)
bol su, bol hareket. akşam 8'den sonra yeme. metabolizma hızın da düşük olabilir, hızlandırıcı yiyecekleri araştır. mehmet öz'ün bir listesi vardı, ona bakabilirsin.
sabah uyandığında ılık su iç.
kahvaltını abartmadan yap - hemen ardından wc ihtiyacı hissedeceksin-
gün içinde yemeklerinde insanlar kadar ye, benim gibi yeme :)
salatayı eksik etme
ekmek kepekliye devam.
kepekli güzel değil, deme ben çok seviyorum.
birde bilgisayar başından ayrıl. yürü iş yap falan filan
O işin en temiz çözümü yediklerine az dikkat et abartma hareket et. Yürüyen merdiven asansör kullanma. Mümkünse ayakta durmayı oturmaya tercih et. Bir yere geç kalmıcaksan 2 km altındaki yerleri yürü.
okadar yeter :D
Baskıya dayanamadım 2 kilo daha verdim senin yüznden.
Kilo almanın bi yolunu bulursan benide uyandır.Bruce lee gibi minyatür kaldım.1 sene body den sonra iyice oturdu :(
Şimdi işi gücü bıraktı senin kilolarla uğraşıyo töbe yareppim :D
Cevap
11Cevap
güne mutlaka proteinle başla ve protein ağırlıklı beslen ekmeği kes, tuzu kes önce vucuttan ödemi atıyorsun sonra kan şekeri seviyende dalgalanma olmadığı için hızlı bir şekilde kilo veriyorsun ilk ay 5 kilo civarı( tabi bunun nerdeyse %50 si su) sonra düzenli olarak ayda 3 .4 kilo verirsin ve büyükmiktarı yağ ve kalıcı olmak üzere...
kilo verdiren diil. yemeği az ve sık yemelisin, birde psikolojik olara kilo almayacığına kendini inandırmalısın, yürüyüş yapmalısın, saat 21 den sonra bişiy yememeye çalış, abur cubur yeme şekerli asitli içeceler içme BENCE
Bol acı ye asitli içecekler tüket mideni del 3-5 gün hastanede yat zayıflarsın.
seker ve ekmeği kes birazda yürüyüş yap spor salonuna filan gerek yok gayette hızlı verirsin kiloyu
dukan diyetni duymadın mı? netten bi araştır istersen
öncelikle aklında yiyerek zayıflama fikrini çıkart:))
mesela surekli salata yiyenler var ve kilo veriyorlar oyle
ondan dedim
özellikle birşey yiyeyim diye düşünme; bir not defteri bir kalem taşı yanında 1-2 hafta yediğin içtiğin ne varsa anında yaz.. incelediğinde çne kadar çok yediğini farkedeceksin.. daha sonra sadece yediklerinin miktarını kıs, 2 dilim ekmek yiyorsan 1,5 dilim ye.. yavaş yavaş böyle yemek yeme alışkanlığını değiştir, zamana yayarsan uzun bir süre olsada ideal kilona kavuşursun.. spor tavsiye etmiyorum; ne kadar kalori yakarsan o kadar acıkacaksın,
ama yemek yeme alışkanlığın belli bir düzene girdikten sonra günde 1bucuk saat sabah yürüyüşü yapabilirsin; bitirdikten sonrada kendini yormadan kültür fizik hareketleri ile tamamlayıp; suyunu içtikten sonra kahvaltı için 1-2 saat geçmesini bekle; bu süre içinde herhangi bir şey yememeye çalış..
tm saol :)
şimdi millet alakasız falan diyecek ama katılanlarda olur bana mast. yapmak kesinlikle en iyi zayıflatıcıdır hemde tescilli. kesinlikle.
ben kilo almak istiyorum sense kilo vermek.
+1
cok kiloluyum napiym ...
kaç kilosun ? ve boy ?
Bence iyisin fazla kurcalama. Tabi ölçülerde çok önemli bazı yurdum kızları maşşallah dişi pinokyo :D
kusarak zayıflamayı dene..
haha sen oyle zayifliyorsun galiba ;)
öyle zayıfladığımı mı ima ettim?
3 kuruşa 5 köfte varsa :DDDDDD
yürümek her derdin ilacı
hem yemene hem spora dikkat etmelisin
seks yaparak..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar