Balık çok seviyorum bizimkiler çok düşkün değil o yüzden konserve ton balığı yiyorum her gün bir öğün. Sizce zararı var mıdır?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Ton balığı ağır metaller barındırır, haftada 2 öğünden fazla yemeyiniz, antrenman sonrası protein için yiyenler bile daha çok tavuk ve kırmızı et tercih etsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Çinko birikmesi olur vücudunda. Bana da çok kolay geliyordu antrenman sonrası hemen bir tane yemek ama haftada 2 yi geçmeyin diyor yabancı doktorlar.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
O zaman öyle yapayım
- +1 yıl
Oha dikkat et. Ton balığı hergün yiyorsanız yağlı pek çoktur. Biraz zararlı gelebiliyor.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Yağını süzüyorum
- +1 yıl
Hımm.. Balığı içinde et olabilir ama hergün yiyebiliyorsanız kansız, düşkün, yorgun, halsiz, mide bulantısı ama herhangi bişe zararlı gelir.
İçinde fazla cıva barındırdgndan her gün yenilmesi önerilmez zehirlenebilrsn
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
İçindeki civa ile ilgili bir muhabbet dönüyor ama tam emin değilim balık mevsiminde ton balıgı yemende ayrı bir olay taze taze balık yesene :))
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Yiyorum taze de tabiki ama ben balık hastasıyım her pazar yetmiyor. Haftada bir gün yiyor bizimkiler o da az geliyor bana
- Soran+1 yıl
bir araştırayım bunu
Olmaz iyidir ton balığı ama 1 taneyi açma :)
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok aşmıyorum
- +1 yıl
konserve yiyorsan evet var.
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Nedir?
- +1 yıl
pankreas kanseri.. dondurulmuş ve konserve ürünler ;)
- Soran+1 yıl
Ona kanser buna kanser 😞
- +1 yıl
doğaldan uzak durma yeter.. her gün balık ye asla hiçbir zararı yoktur... ama taze balık.. buzhane balığı, çiftlik balığı veya konserve değil..
- Soran+1 yıl
Haklısın da işte
- +1 yıl
herşeyin fazlası zarar
01 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 1,1b cevap paylaştı. Taze alıp yesen ya:/
00 Yorumla- +1 yıl
Faydası var
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı