Ton balığı tüketiyorum zararı var mı bilen var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kapat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zararı var mıdır bilmiyorum ama üretimine dair bir video var youtube da. Trt belgesel de yayınlanmış. Ben zaten balık sevmediğim için ağzıma sürdüğüm bir şey değildir. Ama o videoyu izlediğimden beridir anneme ve babama bile yedirtmiyorum.
Direk videoyu atacaktım izlemen için ama youtube da bulamadım. Trtnin kendi sayfasında gördüm kaldırmışlar. Herhalde çok tepki aldığı için. Demk gelirse izle sen yinede. İsmi “ TRT Belgesel- Yiyeceğin Serüveni Konserve Ton Balığı “ . Eldivensiz olarak çalışıyorlardı pis bir ortamda. İçine koydukları balıksa ton balığı değilmiş altına yazmışlardı. Ya aslında çok anlatamıyorum direk izlemek lazım öyle bir videoyu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zararı var mıdır bilmiyorum ama üretimine dair bir video var youtube da. Trt belgesel de yayınlanmış. Ben zaten balık sevmediğim için ağzıma sürdüğüm bir şey değildir. Ama o videoyu izlediğimden beridir anneme ve babama bile yedirtmiyorum.
Nasıldıki
Direk videoyu atacaktım izlemen için ama youtube da bulamadım. Trtnin kendi sayfasında gördüm kaldırmışlar. Herhalde çok tepki aldığı için. Demk gelirse izle sen yinede. İsmi “ TRT Belgesel- Yiyeceğin Serüveni Konserve Ton Balığı “ . Eldivensiz olarak çalışıyorlardı pis bir ortamda. İçine koydukları balıksa ton balığı değilmiş altına yazmışlardı. Ya aslında çok anlatamıyorum direk izlemek lazım öyle bir videoyu.
Neymiş peki
ney neymiş
İçine koydukları balık
Bir belgeselde izlemiştim. İçinde ağır metaller varmış ondan ben yemiyorum.
Daha önce yiyormuydun
Nadiren yediğim oluyordu
Bende yemiyem o zman
Trt onun belgeselini yapmıştı iğrençti eldivensizdi
Eldivensiz mi
Evet youtube yaz bak
Bakaym Bi
Aksine çok faydalı bir besin
İçerisinde cıva olduğu söyleniyor da
aksine faydalı değil mi ya ben de bugün aldım
Hangisini kulllanıyosn bide cıvadan dolayı zararlı falan yazıyo
Genelde dardanel
Bende öyle
Iyyy balığın her türlüsünden nefret ederim ben ya
Nedenki ya
Balık sevmiyorum ondan
Ne sevyon peki
Sebze yemekleri severim. Et ve Balık la pek aram yok ama sebze ve yeşillik leri yemeyi çokkk severim 😍
Ette ye ya etsiz olmaz yinede
Yerim de çok değil çok sevmiyorum sebze yemek daha güzel bence daha lezzeti
Bncede ama işte etsiz de olmuyo
Zararını hiç duymadim
Cıva falan yazıyo
Aksine faydalı bir besin bende çok sık tüketirim.
İçerisinde cıva olduğu söyleniyor
Yok aga öyle birşey ya
Öyle yazıyo ama hep
Yoktur heralde
Nasıl heralde