Arkadaşlar gece benim canımı aldı saçımı çekti boğazıma oturdu besmele çeke çeke yolladım ama zor oldu biraz neden böyle oluyo ayda 2 kez falan geliyo dua ediyorum gusul alıp uyuyorum harbiden napcam bilmiyorum yaşayan çözüm bulan varmı?
Cevabın nedir?
+1 yılondan kurtulmanın çok çok basit yolları vardır.
banyo suyuna mağara tuzu at ve içine üzüm sirkesi ekle genelde türkiyede çankırı tuzu diye geçer mağara tuzu. sonra o su ile banyo yap durulanırken normal su kullan. gusul abdesti almadan asla dolaşma yemeklerine sirke ekle mesela salatana az birşey sirke ekle gece yatmadan önce ve uyandığında dua etmeden ayetel kürsi nas felak bunları okumadan asla ne uyu ne yataktan çık. evdeki tüm kapı pencereleri sirkeli su ile sil evdeki herkese bu şekilde banyo yapmasını söyle onlarada sirke yedir ve bir fıs fıs kutusuna sirke doldur az az sık eve. uyurken gece lambası kullan ışık varsa görünmez varlıklar rahatsız olur. üzerinde cevşen taşı ve her zaman evini temiz tut. asla ayakkabı ile eve girme ve her daim temiz ol özellikle yattığın bölgeye çok dikkat et. son ezan ile sabah ezanı arasında olur görünmez varlıklar ve bunlar pislik sever banyo ve wc lerde olur o yüzden ne gece banyo yap ne tırnağını kes nede gece otur. tuvalete gece girerkende önce mesmele çek sonra sifonu çek su akarken işini hallet direkt yapma allah korusun çarpılırsın. bu basit şeyleri yap gerçekten rahatlarsın.03 Yorumla- +1 yıl
asla çıplak dolaşma ve masturbasyon yapacaksanda bir örtü altında yap yoksa kötü şeyler olabilir.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim dediklerini uygulıcam
- +1 yıl
bunları ömrün boyunca uygula ömür boyu çok rahat edersin
En İyi Cevaplar
Kim ne derse desin o zayifliktan olur zayiflik dedigim kafada olan takinti stres korku vs. Sen abdestli ol takma kafana bir sey , yatmadan once namaz kil kibleye dogru donukken namaz bittikten sonra ayetel kursi oku ustune ufle, sonra yatagina 3 felak 3 nas 3 ihlas 1 fatiha oku ufle. Yat inan hic bir sey olmucak 👍 sabah namazlarina kalk her zaman kalk ama bu sorun varken lafi acilmis diye soyluyorum. Bunun harici abdrstli yattiginda butun dualari okuyup ustune ufle ve kendi kendine dua et yarattigin her seyden sana siginirim vs gibi. Buyu bile yok olur gider ki boyle seyler viz gelir.
12 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim ya
Sağlık konusunda 840 cevap paylaştı. Dinle alakalı olmadığından dinle çözebileceğin bir şey değil. Psikolojik bir şey. Bunu yenmen için beynini dizginlemen, eğitmen lazım. Bir daha olursa, bilincini kontrol altına almaya gayret et ve korkmadan, olabildiğince bilincin açık bir şekilde "Sen gerçek değilsin" de. Pofff diye kaybolacaktır ve belki de hiçbir zaman gelmemek üzere uzun bir süre gelmeyecektir.
00 Yorumla
+1 yılGeçenlerde bir yazı okumuştum... orda aslinda vücudumuzu hareket ettiremedigimiz için kısa süre felç geçirdiğimiz yazıyordu. beni baya korkutmustu çünkü benimde çok sık oluyor 😣
22 Yorumla
Soran+1 yılinşallah öyledir
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
85Cevap
+1 yılArkadaş birisi demiş, yok şunu oku, yok hocaya git.. Yahu hiç mi araştırmıyor soruştur muyorsunuz? Karabasan dediğimiz şey bir çeşit uyku bozukluğu, uyku felci olarak da adlandırılır. Rahatsız edici boyutlara ulaştığı zaman mutlaka doktora gidilmesi tavsiye edilir. Nedenlerinden biri de aşırı stres. Ve siz bunu dinle ilişkilendirerek stresinizi ve korkunuzu tetikliyorsunuz. Tamamen tıbbın ilgi alanına giren ve çözümüde orada olan bir sorunsal.
42 Yorumla
Soran+1 yılbende anlamadım herkes farklı bişey söylüyo
- +1 yıl
Hoca moca tarzı saçmalıklarla zaman kaybedip psikolojini daha da bozma. Bir doktora git ve gözünde çok büyütme. Çok sık rastlanılan bir durum çünkü.
+1 yılBunun caresini tıp zaten bulmuş. Psikiyatriste gideceksin sana ilaç yazacak. Hem günlük hayattaki sıkıntın stresin hafifleyecek hem de uykun düzene girecek. Yapman gereken doktora gitmek.
Gitmem diyorsan da aktardan sarı kantaron al her gece yatmadan 1 bardak iç.
Gecmis olsun21 Yorumla
Soran+1 yılpeki sağol
- Sağlık konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılKarabasan olayı tamamen psikolojik ve aynı zamanda yatmadan önce yenilen yemeğin hazmedilememesinden kaynaklı bir durum.
Ayrıca yatacağın zaman soluna değilde sağına yatmaya özen göster. Soluna yatıyorsan kalbinin üzerine yaptığın basınçtan kaybaklanıyorda olabilir.35 Yorumla
Soran+1 yılyemekle alakası yok benimkininde dierini uygularım sağol
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Sorma bro yaaaa yil 2016 olacak hala karabasana inananlar var.
- +1 yıl
@iskoc_hakem Olsun kardeşim bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Merak edip araştırıyor en azından
Soran+1 yıl@iskoc_hakem inanmıyosanız uzayın burdan
+1 yılÖğrenciyken, sabahlara kadar proje çiziyordum. Çok yorgun olurdum. O gün uyuduğumda, karabasan çökerdi.
Çok yemek yiyip, uyuduğumda, karabasan çökerdi. Ya da alkol aldığımda.
Karabasan'ın aslında bilimsel ismi uyku felcidir. Panik yapılacak ya da korkulacak bir durum yok. Çünkü uyku felci sırasında pre-rem uykuda olursunuz ve istemediğiniz şeyler yapabilirsiniz. Uyku felci bu istenmeyen durumları frenliyor.
Bunun çözümü aslında basit;uyumadan önce, çok yorgun olmamak, fazla yemek yememek, alkol tüketmemek ve uyurken sırt üstü uyumamak. Bunları yaptıktan sonra bir daha karabasan çökmedi üstüme.20 Yorumla
+1 yılKarabasan diye bir şey yoktur. O bedenin transa geçip ruhun geçmemesi olayıdır. Bedenin dinlenme moduna giriyor ama ruhun hala uyanık o esnada konuşmaya çalıştığını sanıyorsun konuşamıyorsun kalkmaya çalıştığını sanıyorsun kalkamıyorsun. Ruhunun uykuya dalmamasından kaynaklanıyor..
22 Yorumla
Soran+1 yılya bu çok farklı bişey bilmiyorum
- +1 yıl
Metafizikci bir abimize sormuştum. Kendisi aynı zamanda din konularında da iyiydi.
Bunun dinle besmele ile alakası yok , gecmesinin sebebi de dua değil. Sebebi , beyin ile vucut bazen aynı anda calısamaz ve birbirini bekler, o kısacık donemin farkına varırsan korkudan cokk uzun gelebilir. Ama sakin olup 3 4 saniye beklersen , herseyin normal calıstığını gorursun.
Herkes böyle bir donem geçirir , ne kadar aldırmazsa o kadar cabuk yok olur zira konuda korku donemi bitmiş olur. Bunu sen de başarabilirsin50 Yorumla
+1 yılwww.gizlimabet.com/archive/index.php/t-20889.html
Bu site sana yardımcı olabilir bir göz at..
Ayetel Kürsi ile koruma çemberi.. Çok yararlıdır denemelisin..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana ilk geldiğinde dua etmiştim ALLAH ım bundan kurtulmanın yolu nedir diye. ertesi gece rüyamda tekrar geliyodu ve içimden bir ses nas felak ve ayetel kürsiyi okumamı söyledi okudum ve baktım duman oldu gitti. Çok şükür her gece aksatmadan bu duaları okurum ve rahat bir uyku uyurum her duanın sonunda da ALLAH ım beni ve bütün müslüman din kardeşlerimi görünür ve görünmez bütün kötülüklerden koru dersen iyi olur. Bilindiği gibi felak ve nas surelerin de de şeytandan ve cinden korunmaktan bahsediliyor ayrıca ayetel kürsü okursan da sabaha kadar başında bir melek nöbet tutarmış öyle duydum. sen bu dediklerimi yap kardeşim inan ben böyle kurtuldum bir gün üşenip okumadan yatmıştım o günde korkutmuşlardı beni.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılSenin karabasandan kurtulman için önce kendi sıkıntılarından kurtulman lazım. Sürekli gelmesinin sebebi çözemediğin bazı sıkıntılar olabilir. Buna hoca bişey yapamaz iş sende bitiyor. Dua yı her daim etmemiz lazım zaten amanin karabasan gelmesin diye özel bir dua yok, sıkıntılarından kurtulman ve teslimiyet için dualar var. Sürekli geliyorsa çözemediğin sıkıntılarını halletmen lazım.
10 Yorumla
+1 yılBenim ablamada sürekli geliyordu hatta hocalara sorduk ne yapmak lazim diye yastiginin altina bicak koy dediler metalden korkarlarmis ama tam tersi cikti alip metali gogsune saplamis ve gulmeye baslamis genelde bu olay ablam evde tekken oluyor biz varken hic gelmiyor nedenini bilmiyorum turlu soylentiler var
02 Yorumla
Soran+1 yılayyy çok kötü ya
+1 yılAyet'el kürsi okumadan uyuyana deliden sayardik diyor Hz. Ömer.
Bu ayeti oku , Allahin izniyle hicbir sey olmadam sabaha kadar rahat rahat uyursun11 Yorumla
Soran+1 yıltamam öyle yapıcam
+1 yılÇözümün bende kardeşim Yatmadan önce kuranı kesinlike oku türkçe mealini ali imran alak yasin oku sonra yat ben kalkmaya calısıyorum kalkamıyorum tuhaf oluyor eskiden coktu azaldı dua et
11 Yorumla
Soran+1 yılkuran oku diyosun tamam
Biz koyun koyuna yatıyoruz, boğazıma oturduğunda kalkıp gel kerata deyip açıyorum battaniyeyi geliyor sarılıyor birlikte uyuyoruz..
12 Yorumla
Soran+1 yılya dalga geçmesene :(
+1 yılben. ayetel. kursi. okuyup. yatiyorum geceleri. Yine. de gelirse. hissedersem bidaha. okumya calisiorm zaten. basladgm. gibi kayboluyor
12 Yorumla
Soran+1 yılben o an besmeleden başka bişey okuyamıyorum nedense
- +1 yıl
Kendini. alisittirsan. okuyabikiosun. ama. besmeleyle. gidiosa besmele oku. sende
O senin beynin bir oyunu... hic korkma sen daha yataga girmeden basliyorsa korkularin zaten onu besliyorsun demektir ;)
22 Yorumla
Soran+1 yılya benim aklımda bile olmuyoki
+1 yılKorkma ve bunu oku https://tr.wikipedia.org/wiki/Uyku_felci
40 Yorumla
+1 yılöncelikle odanda açıkta Kuran ayet olan kitap yazı vs varken uyuma odanda yemek yiyip kırıntı dökme abdestsiz uyuma ve günlük hayatında ibatete (namaz) yönel eskiden bende çok sık oluyordu dakikalarca boğuşuyordum hele ilk geldiğinde ne olduğunu da bilmiyordum öldüm sandım çok korktum yurttaydım o zmaan dışarı çıktıklarında bende koridora çıkıp peşlerinden kovaladım ama kimse birşey görmedik sen kime bağırıyosun kafayımı yedin diye söyleyişnde aydım
00 Yorumla
+1 yılSadece uykuda kaslarinin bir süre calismamasindan kaynaklanan bir durum biraz sakin olup beklersen birkaç dakika icinde düzelirsin yani yanina gelip seni rahatsiz eden birileri yok 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılhissediyorum ama
- +1 yıl
Psikolojik bisey canim karin kaslarin kasiliyo o yüzden kalkamiyosun yani öyle metafizik bir varlik yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşamadım ama yaşayanların anlattıklarından bildiğim kadarı ile yattığı yerin altında ekmek kırıntılar vb. pislikler buna benzer sebeplerden olduğu başına gelenlerin söylediği. Yanlış anlaşılmasın kimseye pis demiyorum :) Yattığın yeri bir kontrol et aksi bir gözden kaçmış durum olabilir belki ihtimal. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkarabasan mıdır nedir bilmiyorum ama yana dönük bir şekilde yatarken arkamdan gölge gibi birşey kulağıma eğilip birkaç dk. şarkı fısıldadı erkek sesiydi. Bu olaydan kısa bir süre sonra bir kez daha aynı şekilde üzerime eğildiğini gördüm ama şarkı yoktu =\
01 Yorumla
+1 yılbazı geceler ben yasıyorum hemde cok fena sekılde sıkıcı gecıyo
22 Yorumla
Soran+1 yılyoruyo bide
- +1 yıl
ekmek kırıntısı varsa ondan olabılıyo dedıler
Karabasan diye bir sey yoktur, uyku felcidir onun tiptaki adi. Bir muddet sonra gecer, merak etme.
53 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂 adamsin yemin ederim, karabasana inananlar var hala a m k yaaa
+1 yılYapacağın şey basit 3 ihlas bir fatiha okuman yeterli olacaktır yatmadan önce
11 Yorumla
Soran+1 yılokuyorum işte olmuyo
Vücut beyinden önce uyandığı zaman gerçeklisyo genelde karabasan falan değil geçici bir felç durumu hayal görüyosun
10 Yorumlabeynin bedenle iletişim kuramaması.. halk dilinde karabasan.. uyku ile uyanıklık arasında kalan kişinin bedene hükmedememesi durumu.. her daim yüz yukarı dönükken olur.. yatış şeklini deiştirmeye çalış..
10 Yorumlaarkadaşım meraba.
bendede sık sık oluyor bu problem ve şunu araştırarak öğrendım uyurken sırt üstü yatmıycaksın ve odanın kapıları tamamen kapalı olmuycak mümkün olabildiği kadar yan yatmaya çalış. çok rahatsızlık çekersen gündüzleri sırt üstü yatabilirsin.00 Yorumla
+1 yılKorkma kanka bize de oluyor ben hatta l*n bırak dediğimi hatırlıyorum :D hatta bir ara geldiği zaman öff gene mi dediğimi hatırlıyorm o kadar alışmışım ki :D :D Korkma bir şey olmaz sadece sana olmuyor :D cesur ol knka :D
00 Yorumla
+1 yılŞu karabasan olayı bir tek bana olmadı dünyada sanırım. Ne torpilli bir kulum be :D
https://i.hizliresim.com/25WBrL.jpg00 YorumlaBir ara bende balkonda uyumuştum , titreyerek uyandım besmele çekerek kurtuldum bende , bol bol kelime-i şehadet getir , yatmadan önce 2 rekat namaz kıl
03 Yorumla
Soran+1 yılevet oluyo odada ama yatakda değil
+1 yılAllah sapigindan korusun daha kötü sü de olabiler ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılsapığı nasıl ki
- +1 yıl
Korkunç bir film izledin mi acep :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl(“Bismillâhillezi lâ yedurru me’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alîm” duasını sabah 3 kere okuyana, akşama kadar; akşam okuyana da, sabaha kadar hiç bela gelmez.) [İbni Mace]
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki çok sağol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Ya millet abdestsiz dolaşma şöyle yapma etme bunu oku filan demiş ama karabasan diye bişi yok olum çılgınmısınız öyle birşey olsa bana dadanırdı yedi yirmidört abdestsizim. Sen git tedaviye bakma bunlara.
00 Yorumlabir ara biz onla kankaydik L*n :D Ayetel Kürsi okuyunca gidiyo direk. Tecrübeyle sabit :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yasadim canim ama bu sıklıkla degil.. 2012de 6 ay aralikla buyuk gördüm.. Digerlerinde sadece kilitlenip kaldim kisa sürdü beyin ve beden yorulunca olur derler şu an icin bir durum yok
20 YorumlaSağlık konusunda 783 cevap paylaştı. Sen bu kafa ile o hastalıktan kurtulamazsın. Daha yaşadığın şeyin adını ve tedavisini bile bilmiyorsun. Yaşadığın şey "uyku felci" ve dua ile din ile bir alakası yok. Senin çaren tıp da. Bir doktora git.
10 YorumlaYaşamıştım, hatta aylar önce sorusunu bile sordum çok popi bir konu olmuştu. Bulursam linkini atarım sana
10 YorumlaUyku felci ben de yaşıyorum. Yalnız bunun koca kıçlı bir yaratıktan ötürü değil, tıbbi bir rahatsızlıktan kaynaklandığını bildiğim için korkmuyorum. Geçmesini bekliyorum.
00 Yorumla
+1 yılHahaha sanadami geldi
Bana geldiydi sg l*n terket burayi dedim
Gitmedi. Dedim gitmion mu
Bildigim tum dualari okudum
İbnelik yapio 😂😂😂10 Yorumla
+1 yılAynı durumu yaşıyoruz
Ben anlatamıyorum ama daha ürkütücü oluyo
Anlatsam dinlermisin peki?14 Yorumla
Soran+1 yıldinleyemem bende çok korkuyorum
- +1 yıl
Peki ne yapcaz !
Soran+1 yılbilmiyorumki
- +1 yıl
Ya aslında çözümü var istermisin biraz ürkütücü ama
+1 yılCünüp gezkek sogar sarimsaga ya da kabuguna basmak, bunt Benz cok sebepler olabilir, Bell dualarla kendiniz koru Maya al
00 Yorumla- Sağlık konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılKarabasan diye birsey yoktur cahil cahil konusmayin, hepsinin bilimsel aciklamasi var, yaz google a ogren.
28 Yorumla
Soran+1 yılsanane ya git burdan
- +1 yıl
Sormussun cevap veriyoz ya deliye bak 😂
Soran+1 yılverme sen öküzz
- +1 yıl
Ayip yaaa kibar ol biraz cingene
Soran+1 yılsus be şopar
- +1 yıl
insallah o karabasan dedıgın sey senı altına alırda bır guzel öper.
Soran+1 yılıyyyyy inşallah gelirde seni öper :D
- +1 yıl
dişi ise gelsin sıkıntı yok beybi.
+1 yılUyku felci geçiriyosun beynin uyanıyo ama vücudun uyanmıyo bu tek açıklaması.. Psikiyatriye falan git
00 YorumlaO gün yataga çilingir sofrasi kurdum kirintiya geliyormus neyse bu geldi boğazıma sarıldı falan bir bunla bir dövüştük ben bunu kündüye getirdim şimdi arada gelir sarılıp uyuruz
00 Yorumla- Sağlık konusunda 954 cevap paylaştı.
+1 yılGusül al, besmele çek, Felak ve Nas surelerini oku yatarken.
10 Yorumla Uyku problemin var. Bunun sebebide psikolojik sıkıntılar, stres, veya uykunu bölen dış etkenler. Besmele gusul psikolojini olumlu etkilediği için yapmaya devam et. Uykunu bozacak şeyleri ortadan kaldır daha da geçmeze bir psikoloğa görün.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılGece üzerimden battaniyeyi çekip alıyor ya iyide her gecede yapılmaz ki...:(
00 Yorumla yattığın yerin temizliğine felan bak olmadı muska felan ile yat benim kardeşimede gelmişlerdi
00 Yorumla
+1 yılYatip uyuduqun odaya kuran koy eger buna ragmen geliyorsa nas ve felak surelerininkagida yaz yastigin bir kenarina koy ve yastiga dikkat et ayak altinda durmasin
00 Yorumla
+1 yılNe gibi dualar okuyosun mesela?
23 Yorumla
Soran+1 yılbildiklerimin hespni okuyorum çoğunu bilirim zaten
- +1 yıl
Benim gönderdiğim bizzat Peygamberimizin (s. a. v) öğrettiği duadır, benim yeğenlerim onunla kurtuldu sürekli uykuda korkarlardı. Ablama da bir hoca öğretmişti onu Ablam okurdu çocuklar mışıl mışıl uyurdu :)
Soran+1 yıldenicem bunu sağol
rivayetlere göre sabah ezanına kadar onu tutabilirsen bir dileğin gerçek olurmuş..
00 YorumlaBir tek inançlı insanları mı buluyo bu karabasanlar? Şahsen inançsız birisiyim ve hiç beni bulmadı.
10 Yorumlaay kizim bir gece bana da geldiler. sesim cikmiyodu hareket edemiyodum ay fenaydi o gece koca kiz ben gittim anne babamin arasinda uyudum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnas felak surelerini 3 er defa oku uyumadan önce. eğerki rüyana gelirse onları ateşle korkut ya da onu...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarabasan gercek degil bunlarin hepsi uyukuda olu nrem uykusu diye birsey var uykunun en derin oldugu donemdir bunlar normalmis
10 Yorumlayasiyom da cozum bulamiyom :l
12 Yorumla
Soran+1 yıloff off
- +1 yıl
Yukarıda yazdığıma sende özen göster
+1 yılKarabasan dinde yok ne diye dua ediypn? Açın Kuran okuyun ya
00 Yorumlavalla bana geldikleri zaman bildiğin boğuşuyoruz. yakında ben ona basıcam az kaldı
00 YorumlaKara basan diye birsey yoktur sana olan rem uykusunda uyan misin hali ile vucut uykuta o yuzden haraket edemiyosun
00 YorumlaBir kere başıma geldi bayağı bir süre nefessiz kalınca ölücem heralde diye şehadet getirmeyw başlamıştım nefesim açıldı :D
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılrüyamda öyle bişey olduçç
ayetel kürsi nas felak okudum rüyamda düşün :D:D:d00 Yorumla - Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım