lutfen dalga gecmeyin bu cok buyuk bir problem, artik disari cikamaz hale geldim!! doktora gitmeye utaniyorum, ne dicem yani? doktorum osurugum cok pis kokuyor mu? abartma diyen olucak kesinlikle abartmiyorum, bir animi paylasmak istiyorum, okula gidiyordum gecen hafta sabah 10 gibi, tabi metro full, ben ayaktayim sonra birden osurdum, sessiz bir osuruk, iki saniyede koku heryere gitti, rezil oldum, kipkirmizi oldum, kapi acildi nerdeyse herkes indi, benim yaslarimda bir cocuk dedi ki, abi kizin disi guzel ici pis dedi resmen bana :( yerin dibine girmek istedim, gozlerimden yas geldi, rezil oldum, bu olay kadikoyde oldu.. bakimli kizim yani temizim ama bu osuruk kokusu beni olduruyor. Bir keresinde beden dersinde lise zamanlarda, osurmustum ve butun kizlar benle 1 sene boyunca dalga gectiler.. ben napicam? metabolizmam mi bozuk sizce? yasim 20 ve bu yuzden hic sevgilim olmadi, kimseyi kabul edemem bu haldeyken, cocugun yaninda osururum mazallah.. hic gerek yok..
Cevabın nedir?
konuyu okuduğma pişman oldum.. mk üşütünce kötü kokabilir eşşek değiliz herkesin başına gelir biliyoruz.. ama sen çocukluğundan beridir böyle olduğunu düşünüyorsan sadece takıntı yapmışsın.. osuruğun güzel kokuyodur diye idda etmiyorum. yanlış anlaşılmasın. normal olduğunu söylemeye çalışıyorum.. ayrıca ulu orta s*çmak nedir onu çözemedim. ben tuvalette yapmaya çekinen birisiyim. birde kız olacaksın. toplum içinde o hareketi yapmak. milletin ağzına sıçmakla aynı şeydir. buna dikkat et. ve o takıntını en yakın arkadaşınla dertleşerek ve karşılıklı sıçışarak halledebilirsin ;)
71 Yorumla
Soran+1 yılbilerek osurmadim herhalde, kendisi cikti
En İyi Cevaplar
otobüsle eve giderken daha önce yapmadığım bişey yaptım ve sessiz bir şekilde osurdum. ortama yayılan kokunun farkındaydım ama kimse benim yaptığımı bilmiyordu. kulaklıklarımı taktım ve çevreyi süzdüm. yüzü ekşiyen kızlar, suçu birbirine atan liseliler, eşarbıyla ağzını kapatan teyzeler...
bir anda popüler olmuştu osuruğum ve ıkınarak bir tane daha çıkardım. cam açanlar, daha çok rüzgar gelsin diye gaza basan şoför, nefesini tutmaktan mosmor olmuş bir kaç amca...
Daha nelerr nelerr
Hayat nedir; hayat delicesine içi çürümüşcesine osurmaktır :))410 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirkaç sorum olacak... Herhangi bir hastalığınız var mı? Bu gün öğün öğün neler yediğinizi sayar mısınız? Yemekleri evde kendiniz mi pişiriyorsunuz, dışarıda mı yiyorsunuz? Kullandığınız malzemeleri sayar mısınız?
14 Yorumla
Soran+1 yılgenelde disarda yiyorum.. mesela bugun sabah kahvaltida domates peynir ekmek yedim ve yesil cay ictim...
Cevap sahibi+1 yılKahvaltınız normal gözüküyor ancak dışarıda yediğimiz yemeklerde kullanılan yağlar bağırsak ve kolon sorunlarına yol açabiliyor. Eğer sürekli dışarıda yemeniz gerekiyorsa bol miktarda yoğurt ve ayran tüketmenizi öneririm.
Soran+1 yılCok tesekkurler ☺
detoks yap. bağırsaklarını çalıştıracak şeyler de çözüm olabilir. yediklerinden kaynaklanabilir. sağlık sorunu varsa onu bir doktor bilebilir.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
92Cevap
+1 yılBu tedavilere ek olarak hastayı gün içinde olabilecek kaçırmalardan korumak amaçlı makatın içine yerleştirilen makat tıkaçlarından da faydalanılıyor. Bu yöntemlerin hiçbiri hastaya ağrı ya da zarar vermiyor. Hiçbir yöntem etkili olmuyorsa en son çare olarak nadir de olsa hastaya kolostomi açılması gündeme gelebiliyor. Teknik yöntemlerle yapılan tüm ileri tedavilerin yanında her hastaya muhakkak barsak ve düzenli tuvalete gitme eğitimi, kaçınılması gereken gıdalar ve aktiviteler, kişisel anal bakım ve hijen desteği ve ilaç destekleri de tedavinin bir parçası.” "Alıntıdır."
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyellenme yani alttan gaz çıkarma ; karnında şişkinlik olan , midesinde guruldama ve geğirme olan kişilerde de görülebilir.
pis kokunun nedeni ; yenilen yiyecekler ve metabolizma ile alakalıdır.
bazı durumlarda ise bunun nedenlerinin başında gazlı yiyecekler gelir. ayrıca ; sindirim sorunu , hava yutmak kötü beslenmek , diyafram fıtığı , laktoz dayanıksızlığı aşırı duyarlı bağırsak sendromu , kolon iltihabı , Giardia , midenin yavaş boşalması gibi nedenler pis kokuya neden olurlar.
genellikle kuru fasulye, kepek gibi yüksek lifli yiyecekler veya lifli sebzeler ya da (bira gibi) maya içeren içecekler veya karbonatlı maddeler alındıktan sonra da olabilir.
o nedenle bu yiyecek ve içeceklerden uzak durmanız gereklidir.
şikayetlerinizin devamı halinde bizzat bir doktora muayene olmanızı öneririm.
geçmiş olsun..10 YorumlaOncelikle gorune hakim olacan sikip osurmayacan en azindan ulu orta ikincisi. Buna bir çözüm yok ama hergun tuvalete gitmeye calis ve sic cunku kokunun nedeni o ben her sabah duzenli yapiyorum ve bagirsaklarda sorun kalmıyor son olarak osurmak dogal bisidir olayi buyutme bazen erkekler osurup gulerler falan sikinti yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBugün de benim başıma geldi neredeyse 3 saattir içimde tuttuğum gazı arkadaş benden biraz uzaktayken çıkartıyım dedim açık havaysı kimse yoktu zaten 3-4 saniye geçmedi arkadaş dibimde bitti. O sırada pek koku alamadım ama çantasından bir şey almak için yanımdan gidince ortalığı bir koku sardı sana anlatamam yanıma geldiğinde almış mıdır acaaba kokuyu
10 Yorumla
+1 yılUlan kokusu tan buraya kadar geldi püğ allah ne yedin sen :D derdim ama trol değilse üzüldüm cidden etten ve yumurtadan uzak dur bunlar zor sindirilir ve sindirilirken co2 yani garbondioksit ortaya çıkar buda pırt yaptırır :D geçmiş olsun Asıl yapamazsan kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBro hortumla götüne parfum enjekte et bişicik kalmaz miss gibi kokar hatta daha ileri git kalın-inceyede sık ki daha güzel koksun. ya da biberin tavsiyesini dinle g*t TIKAÇI :P
galeri7.uludagsozluk.com/241/t%C4%B1pa_418837.jpg00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOsuruk zaten pis kokar, sen güzel kokmasını mı bekliyorsun. Toplu bir alanda osuruğu az kokan bile osursa koku duyulur. Sen kompleks yapıyorsun. Sadece başkalarının yanında yapma yeter. Bir de genel cerrahiye gidip bağırsak problemin olduğunu söylersin çözüm bulunur.
10 Yorumla- 1112 Yorumla
- +1 yıl
Hahahahahahaha :D
- +1 yıl
@blackwhite11 :D :DD:D:D
- +1 yıl
Moralim bozuktu çok güldüm :D @Macallan
- +1 yıl
@blackwhite11 önemli degil kardeşim :D
- +1 yıl
Peki sen öyle diyorsan öyle olsun :D @Macallan
Soran+1 yılcok mu komikti? ben burada derdimi anlatiyorum
Soran+1 yılsen bilerek osuruyorsun ben bilmeyerek..
Soran+1 yıley Allahim ya..
kadikoy metrosu hep osuruk kokarki zTen daha bugun bindim yine ayniydi, o koku yedigin gidalarin enzim sonucu gaz kokusuyla alakali, yagli ve baharatli yiyeceklerden uzak dur, ozellikle kola cips hamburger gibi, farkini gorursun, ne yani benim eski sevgilimde osururdu kotu kokardi ama hic yadirgamazdim, bende borazan gibi ottururdum yani, kizin kicina filtre mi takacaktik, cok kafana takma sen
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl234 Yorumla- +1 yıl
ulan :D hahahahaha
- +1 yıl
Ahahahahah :D
Soran+1 yılsen kendini ne zannediyorsun? herkese bir laf sokmalar falan, baska isin yok herhalde.
+1 yılYediklerinle alakalı..
Nişasta 'lı ürünler o kokuyu ağırlaştırır. Kısacası yediklerinle içtiklerinle alakalı.
Ama iyi güldüm ya :) ama ağladığın için üzüldüm :(10 YorumlaKendisi yaşamadığı ve bilmediği için Bu durumu ciddiye almayıp konuşan arkadaşlar olmuş.
Ama inanırmısın paylaşımı okudum ve ben şok çünkü aynı problemi yaşıyoruz ve bu anlatılmaz yaşamayan bilemez herkesin içinde yapılırmı falan diyorlar da bu iş o kadar kolay değil öyle bir geliyor ki çıkarmazsan çatlayacaksın sancıdan ve aşırı derecede şişkinlik ve rahatsızlık veriyor
Paryaşımı yapan arkadaşım bir çözüm bulduysan benimle de paylaşırmısın lütfen00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer insanın osuruğu kokar, insanlar cinsel çıkar için evleninc bu osuruk kokusuna katlanıyor, hayvansal gıdalarla beslenenin osuruğu daha çok kokar, spor yaparsan bu azalır,çünkü bağırsakların çalışır, fazla gaz birikmez, sen diğer kadınları, erkekleri osurmuyor mu sanıyorsun? seks için katlanıyorlar bu kokuya, başkasının yanında osurma, metrodada yapma
50 YorumlaDoktora git doktora de ki sureklı gazım var ve gaz cıkartmak zorunda kaldıgım zamanda asırı koku oluyor de
15 Yorumla
Soran+1 yılkoku oluyor diyemem utanirim
Soran+1 yılben doktora resmen gotumu actim sen ne diyorsun hemeroid vardi bende :(
Soran+1 yılya bende actim bosver saglik icin sonucta takmaaaa
+1 yılOsurmazsan kokmaz, sıkacaksın yani. Yoksa kasları bu yaşda deforme mi ettin. Yani çok mu anal seks yaptın? En doğrusu doktora gitmek.
20 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOsurma o zaman 😆 Sen ne sanıyorsun? Herkes osuruyor da parfüm gibi mi kokuyor sanıyorsun? Kimse osurmuyor metroda otobüste 😆
00 Yorumla ilk defa böyle bir olaya şahit oluyorum iğrençsin :D
34 Yorumla
Soran+1 yılgec gec dalgani gulme basina gelir basina
Soran+1 yılne diyorsun kardes
+1 yılBazı bünyeler yapabiliyor. Birde üşütme ayak bacaklardan alinan soğuk bu konuda arttiran etken birde yediklerinle biraz alakali olabiliyor geniş açıda incelemen gerek
00 Yorumla
+1 yılValla çok güldüm. Evde yemeklere bol baharat katmayın bari. Şaka değil gerçekten hala gülüyorum şu an. Boşver bee nolcak
02 Yorumla
Soran+1 yılya ben ciddiyim herkes gulmus..
- +1 yıl
Çok tatlısın ondan
+1 yılBağırsak iltihabı, kolit, sindirim sistemi problemleri. Osuruğum pis kokuyor diye gitme ama bağırsak şikayetiyle Genel cerrahi veya dahiliye bölümlerinden birine gitmelisin.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılSana abi tavsiyesi belki uymayada bilirsin şalgam bağırsakların bir numaralı dostudur. Yediğim yemek çeşitleri çoğalt et türü çok rahatsız eder. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılsıçma vakti gelince kötü kokar normalde çıkan hava bokuda etkisi altına alıp öyle çıkıyor
10 Yorumlasorununu anlayabilecek ve çözebilecek doktor bulacağını sanmıyorum
herkesin gülüp geçeceği biri olacaksın ama bu kabusla yaşamaya devam edeceksin00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSessizce salmak nedir ya? İneceksin toplu taşımadan kötüysen. Kimse senin bok kokunu almak zorunda değil. Yediğin şeyler yüzünden bu haldesindir. Düzgün beslen.
00 Yorumla
+1 yılDun yedigin hurmalar yarin gotunu tirmalar:)) ne yersen onu cikarirsin. Doktora da gorunmelisin
00 Yorumlayediklerine dikkat et aşırı gazlı ve sarımsaklı ve fasfoot dan özellikle uzak dur bol bol su tüket :)
00 YorumlaSağlık konusunda 404 cevap paylaştı. Beslenme tarzın yanlış demek ki. Biraz araştırırsan nelerin gaz yaptığını bulabilirsin.
00 YorumlaBu konuda niye dalga geçelim, Şarap mantarı yok mu evde onu tıkamalısın, koku dışarı çıkmaz..
20 YorumlaKendin gibi birini bulursan hayatınız eğlenceli geçebilir. Fakat en kötüsü ikinizin aynı anda aktive olmanız.
00 Yorumla
+1 yılkızım metroda niye osuruyon zehirleyecen mi milleti
02 Yorumla
Soran+1 yılbilerek mi osurdum ablam ya! birden cikti iste
- +1 yıl
üşütüyon mu sen sıcak tut ayaklarını falan
Sıçacaksın kızım bu kadar basit, her sabah ya da en ufak bokun geldiğinde sıçacaksın; bravo yani bize ne muhabbetler ettirdin, ama yani dediklerik doğru ve işe yarar.
00 YorumlaO osuran senmiydin. Sana hakkimi helal etmiycem. O gün metrodan inenler arasinda bende vardim senin yuzunden ise gec kaldim ve patronum kovdu beni
02 Yorumla
Soran+1 yılpardon?
Bende fena osururum koydummu ortamda kimse kalmaz. Hem bu sorunundan dolayı erkek arkadaşında yokmuş gel benimle sevgili ol ikimizde ortak özelliği sahibiz aynı ortamda rahat rahat osurabiliriz..🤣🤣Kahrolsun düşman al sana bombee😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir hafta diyet yap, bol su iç, sebze ve yoğurt ye sadece, sana kalın bir iğne vurayım koku düzelir, ben doktorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMetabolizmanda bir sıkıntı vardır ve yediklerinden de olabilir. Çok baharatlı yiyecekler tüketiyorsan bu yüzden olabilir...
00 Yorumla
+1 yılMk osuruk bu.. aqua di gio armani kokacak değil ya..
00 Yorumla
+1 yılBizim osuruğumzda güzel kokmuyor yani hepimizin kötü kokuyor hahah
10 Yorumlahahah :D Yahu tut sende, güzel koksa da yapılmaz ki bu ulu orta :D
11 Yorumla
Soran+1 yılya bilerek mi cikti saniyorsunuz ya!! oyle birden cikti.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer osuruğun pis kokuyorsa çok fazla azotlu yiyecek yiyorsun demektir
20 Yorumla
+1 yılbir osurğuna bakıp analiz etmek lazım burdan bir şey diyemem belkı normal bir osurukdur
00 Yorumla
+1 yılboşver içinde durup dert olcağına dışarı çıksın mert olsun :)
10 Yorumla
+1 yılAcil doktora git yoksa NASA seni uzaya fırlatıcak mk.
20 YorumlaYediklerine dikkat et ne diyeyim... doktorada git bağırsaklarını tahlil ettir bide
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılüniversitedeyken bana kızın biriyle randevu ayarladılardı ben fünffffffffffffff diye koyuvermiştim ve kızın yüzü buruşmuştu :D utanacak bir şey yok eğer tutamıyorsan bağırsaklarında bir problem varsa doktora git tıpta utanma olmaz
00 YorumlaBol Bol meyve ye bende senin gibi disardan cok yiyordum döner falan soslari cok guzel ama bide kotu yanlari var distan yemeye biraz ara ver ayran ic yogurt ye duzelirsi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayvansal gıdaları çok yiyenin osuruğu ağır kokar, tuvaleti de öyle, bol su iç, yürüyüş yap, osuruktan boşanan çok var, eşini zehirlersin yatakta
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYediğin şeylerden kaynaklı olabilir. Yediklerini değiştir.
01 Yorumla
Soran+1 yılcok sey yemiyorum ki normal seyler yiyorum
Gtünü tutsan yeter yahu ne diyelim olmadı naftalin tıkıştır :D
10 YorumlaSağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne toto varmış sende yaa. Şaka bir yana bağırsak bakterilerin aşırı çalışıyor olabilir. Doktora git.
00 Yorumla
+1 yılsürekli gaz cıkarıyorsan ... tıbbi bir rahatlık sözkonusu doktora gıtmen lazım...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla israille savaşa falan girersek kimyasal saldırı olarak kullanalım derim. Şaka bir yana da Bunu KS yerine googleye sor hangi bolum ilgilenir yaşayanların izledikleri yol vs forum siteleri var
10 Yorumla
+1 yılSabahlari yarim cay bardagi zeytinyagi icerek gune ba$la , ve duzenli olarak tarcin tuket.
00 Yorumla
+1 yılYediğin içtiğinden kaynaklı demekki sağlıksız veya birşeyi abartılı yiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılKalın bağırsaklarda problem var, en yakın zaman da hastaneye gidin... Geçmiş olsun...
00 Yorumla
+1 yılÜşütmüşsün ya da idrar yolları gibi bir enfeksiyon kapmışsın.
00 YorumlaHala geçmediyse facebookta whitemoon energy diye biri var ona yaz o halleder. Gerçekten kötü bir durum.
00 Yorumla
+1 yılinsanlık hali bence utanacak bişey yok
ama yumurta yeme sen yine de10 Yorumla
+1 yıl1 sene olmuş :) şu an nasılsın? Hala aynı mı yoksa daha kokusuz mu?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOsuruk dedigin nedir ki gulum ben senin için ,,, a pardon bu söz böyle degildi iyi aksamlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBagirsaklarinda mi problem var acaba? Yedigine ictiginede dikkat et
00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem