benimki bile bu kadar ağır kokmuyor be. sifona basınca koku en fazla 3 dk da yok oluyor. ama sana tavsiyem zıçarken sifona bas sürekli. bok kokusunun çıkmasına izin vermeden logara yolla
cıvık mı sıçıyorsun acaba. cıvık sıçıyosan çok kokar. vitamin mineral destekleri almayı dene. bişeyler eksikse vücudunda cıvık sıçarsın ve köpek eti yemişsin gibi iğrenç kokabilir
Evet ama ben hep kabız oluyordum e bu sefer de o şekle döndü gene kokuyor doktora gitmelimiyim bı kere benzinligin tuvaletine girdim benden sonra giren kadınlar söylendiler Allah'tan beni görmediler gülmemek için zor tuttum kendimi 😅😅
kapıyı kapat çıktığın an ve tuvalet kokuları oluyo onlardan al takıyosun sifonu çektiğinde kokusu geliyo, eğer klozet değilse yine dediğim gibi kapıyı kapatıp 5 dk bekle yumuşatıcı falan dök
1
3 Yorumla
Soran
11 ay
Ozon kokusu bile yaramiyo amaca yikiyinca yumuşatıcı felan üst üste dökünce geçiyor teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hani kızlarınki pembeydi ve parfüm gibi kokardı. bize yalan mı söyledilerr
😂😂
benimki bile bu kadar ağır kokmuyor be. sifona basınca koku en fazla 3 dk da yok oluyor. ama sana tavsiyem zıçarken sifona bas sürekli. bok kokusunun çıkmasına izin vermeden logara yolla
Ama ben yapar yapma bütün suyu basıyor Ozon kokuyla tuvaleti yikamama rağmen o koku belli bir süre kalıyor😅
cıvık mı sıçıyorsun acaba. cıvık sıçıyosan çok kokar. vitamin mineral destekleri almayı dene. bişeyler eksikse vücudunda cıvık sıçarsın ve köpek eti yemişsin gibi iğrenç kokabilir
Evet ama ben hep kabız oluyordum e bu sefer de o şekle döndü gene kokuyor doktora gitmelimiyim bı kere benzinligin tuvaletine girdim benden sonra giren kadınlar söylendiler Allah'tan beni görmediler gülmemek için zor tuttum kendimi 😅😅
görmedilerse sorun yok :D önceki giren kedi ölüsü yemiş demişlerdir kesin 🤣
😂valla demişlerdir
gizli olmayaydın bişeyler anlatırdım sana 🤣
naptın pok kokunu yok edebildin mi
kapıyı kapat çıktığın an ve tuvalet kokuları oluyo onlardan al takıyosun sifonu çektiğinde kokusu geliyo, eğer klozet değilse yine dediğim gibi kapıyı kapatıp 5 dk bekle yumuşatıcı falan dök
Ozon kokusu bile yaramiyo amaca yikiyinca yumuşatıcı felan üst üste dökünce geçiyor teşekkür ederim
Anca
rica ederim ben suya az yumusatıcı dokuyorum ve tuvalete dokuyorum geciyo mis giibi kokuyo
acılı yağlı yemekler yeme
Yumurta yesem bile kokuyor ne yiycem ben
o zaman midede bağırsakta sorun var doktora git
Çamaşır suyu ile yıkayın sık sık
Klozetin kenarına takılan şeyler var ondan al
Camı aç
Açsam bile bütün evi koku sarıyor bir yumurta bile yesem öyle kokuyor ya
Pisliğinden
Yok hayır çok temiz halbuki bağırsaklarımda virüs mü var ki acaba
Baharatlı bişey ler tüketiyosundur
Mide bölümüne doktora giderek.
Köpek eti mi yiyorsun