Sağlık Solgar nero nutrients kullanmayı düşünüyorum kilo aldırır mı? 78ii78 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 omega 3 gbi birşey yazmıyor ama omega 3ler kilo aldırıyor genelde öyle düşünüyorum. Güncellemeler+1 yıl kullanıpta yararını gören var mı? Solgar nero nutrients kullanmayı düşünüyorum kilo aldırır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ÖlümleYaşam Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aldırmaz o tür vitaminler 0 16 Yorumla 78ii78 +1 yıl emin misiniz? korkuyorum kilo almaktan :/ Yorumla ÖlümleYaşam +1 yıl Yok yok korkma Omega-3 sağlıklı yağlardandır. :) Yorumla 78ii78 +1 yıl bu omega değil ama./ Yorumla ÖlümleYaşam +1 yıl Pardon içeriğine bakmadım. Şimdi gördüm aldırmaz merak etme :) Yorumla 78ii78 +1 yıl eğer aldırırsa ilacı kafanda patlatırım :D:D:D Yorumla ÖlümleYaşam +1 yıl Hahah umarım aldırır :D :D Yorumla 78ii78 +1 yıl deme öyle fil olmak istemiyorum ya da ayı ya da başka bir şey :/ Yorumla ÖlümleYaşam +1 yıl Benim elimde ya :D Olmazsın ayı ben olayım sen olma :D Yorumla 78ii78 +1 yıl ne iyi bir adam :O :) Yorumla ÖlümleYaşam +1 yıl :)) Teşekkür ederim öyle olmaya çalışıyoruz :) Yorumla 78ii78 +1 yıl :) Allahım ne kadar tatlı bir kızım :D :D :D Yorumla ÖlümleYaşam +1 yıl Çooook şeker şeker :D :D :D Yorumla 78ii78 +1 yıl hahahaha :D Yorumla ÖlümleYaşam +1 yıl :)) Sadece ben yorum yapmışım yaaa :D Yorumla 78ii78 +1 yıl ya uff bozma işte slk. s. s. s. :D Yorumla ÖlümleYaşam +1 yıl Deli :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aldırmaz o tür vitaminler
emin misiniz? korkuyorum kilo almaktan :/
Yok yok korkma Omega-3 sağlıklı yağlardandır. :)
bu omega değil ama./
Pardon içeriğine bakmadım. Şimdi gördüm aldırmaz merak etme :)
eğer aldırırsa ilacı kafanda patlatırım :D:D:D
Hahah umarım aldırır :D :D
deme öyle fil olmak istemiyorum ya da ayı ya da başka bir şey :/
Benim elimde ya :D Olmazsın ayı ben olayım sen olma :D
ne iyi bir adam :O :)
:)) Teşekkür ederim öyle olmaya çalışıyoruz :)
:) Allahım ne kadar tatlı bir kızım :D :D :D
Çooook şeker şeker :D :D :D
hahahaha :D
:)) Sadece ben yorum yapmışım yaaa :D
ya uff bozma işte slk. s. s. s. :D
Deli :D