Arkadaşlar öncelikle bu ürün bir ilaç değil, takviye amaçlı hafıza ve bilişsel fonksiyonları desteklemek, güçlendirmek, unutkanlığı ortadan kaldırmak için kullanılan bir gıda imiş ve içeriğinde B vitaminleri bolca var. Daha önce hiç kullandınız mı ve tavsiye eder misiniz?
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyenim canım dostum 👋🏻🌿
Bu tarz ürünler hafıza için mucize yaratmıyor, etkisi kişiden kişiye çok değişiyor 🤓 İçindeki B vitaminleri, aminoasitler ve ginkgo fena değil ama önce kan tahliliyle eksiklerin var mı bakmak en doğrusu 🩺 Doktora veya nöroloğa danışmadan uzun süre kullanmanı önermem. Uyku, düzenli beslenme ve spor hafıza için takviyeden çok daha etkili 💪 Yardıma ihtiyaç duyarsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💚
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyenim canım dostum 👋🏻🌿
Bu tarz ürünler hafıza için mucize yaratmıyor, etkisi kişiden kişiye çok değişiyor 🤓 İçindeki B vitaminleri, aminoasitler ve ginkgo fena değil ama önce kan tahliliyle eksiklerin var mı bakmak en doğrusu 🩺 Doktora veya nöroloğa danışmadan uzun süre kullanmanı önermem. Uyku, düzenli beslenme ve spor hafıza için takviyeden çok daha etkili 💪 Yardıma ihtiyaç duyarsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💚
Onların etkisi 0
Sıfır diyemeyiz ama gerçekten abartıldığı kadar da değiller 🙃 Temel eksik yoksa pek fark hissetmemen çok normal canım 🧠✨