http://i.hizliresim.com/0LWyDW.jpg
OMZU / KOLU çıkan var mı?
http://i.hizliresim.com/0LWyDW.jpg
Benim omzum cikti. Cikikciya gittik cekti filan (tavsiye etmiyorum doktora gidin) bidahada cikmadi bir sorun yok.
doktora gittim zaten ilki takamadı, ikincisi de takamdı üçüncüde takıldı, ve senin çıkıkçıdaa yapılanın aynısı yapılıyo bir 50 defa çektiler
Belki yaslada ilgilidir benim ciktigi zaman ben ilkokula filan gidiyordum. Ozamandan bu zamana bir sorin cikmadi ama bu yasta ciksaydi nolurdu bilmiyorum.
Cocukken iyilesmek kolay
sanmıyorum yaşla ilgisi olucağını, bir daha zorlayıp zorlamamakla alakalı, ilk seferde yaptıgım şeyin aynını yaptım ve gene çıktı bidaha yaparsam gene çıkar ameliyatmış tek çözüm
Ne yaptin ki spor ile mi ugrasiyorsun?
3ay kadarcik bende gittim sadece agirlik calistim kollarimida yeterli olcude zorladim bisey olmadi bence sen tazeyken zorlamamayi dene istersen Pekte bilgim yok ama iste
evet sörf yaparken oldu önceki de 2 ay önce falandı oldukltan sonra biraz güçlendirme yaptım olmuştur heralde eskisi gibi dedim ama çok daha fazla güçlendirmek lazımmış 6 ay falan, bir kaç hafta gelince bende cross fit yapıp güçlendirmeye çalışıcam
Hmm.. Hemen guclenmiyordur tabi dikkat et bundan sonra cok gecmis olsun.
teşekkürler
Benim omuzum her gun cikiyo takiyorym bende. barbie bebek gibiyim 😂
işte herkesin söylediği bu, ben ilki çıktıktan sonra güçlendiririm bidaha olmaz dedim ama aynı haltı yedim ve çıktı bundan sonra da seninki gibi olucak galiba, bu alıştıktan sonra ağrı yapmıyo mu peki
ciddiye aldım tabi bahsettiğin şey gerçek çünkü orası bir kere çıkınca yer yapıyo ve devamlı çıkıyo kendin takabilcek hale geliyosun
öyleymişte yaptıgım işten olucam öyle olursada nerden baksan sıkıntı
yok işe devam ederim zaten yazın çalışıyorum da işimin eğlenceli kısmını yapamıcam teşekkürler iyi dileğin için
teşekkürler sanada
bileyim çıkmıştı go kart ta kaza yaptım bileyim direksiyonun arasında sıkıştı nasıl demeyin bende bilmiyorum :D
benimde bileğim kırıldı ve çıktı çekiştirerek takıyolar ama bu biraz daha farklı, sonra bidaha çıktı mı peki bileğin?
yok kanka kırık çıkıkçıyamı gidiyon hangi çağda yaşıyoz ya ama soğukta zorlamada felan sızlıyo
senin bileğini nasıl geri oturttular? çıkan yer şekline göre bilekse bileği, omuzsa kolu çekerek yerine oturtuluyor, doktorların yöntemi bu
benim çıktı hacı yerine girdi sonra doktor filim çekti alçıya alındı sonra
yerine nasıl girdi işte benmkide çıktı kendi kendine girmedi
doktora git hacı ben alçısız bir gün durdum gitmedim geçer diye acısından uyuyamadım alcıda rahat oluyo elimi çıkarmak için çekiştirirken girmiş heralde
gitim zaten takıldı enteresanmış hikayen
geçmiş olsun hacı
eyv hocam
Cevap
1Cevap
Hafifi zorlamalrda çıkmazda eskisine göre daha dayanıksız artık
valla hafifte de çıakr gibi geliyo bugun çok fazla zorlamamıştım
Artık o koluma yüklenmiycen, başka yolu yok
öyle gözüküyo sağla alışmam baya zaman alıcak neyse
cok gecmis olsun ya ; (
teşekkürler :)
Anne karnındayken çıkmış benim omuzlarım, o zamandan beri kullanıyorum.
Dişlerim daha da sonradan çıktı :)
Geçmiş olsun bu arada.
yemin ederim bir titreme geldi
Yok hic olmadi
olmasinda aman hiç iyi değil
Ayyy midem kalkti
o niye be
Yok :(
olmasın aman :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar