Soruda büyük bir mantıksızlık var. Acaba merak ediyor olamaz mıyım güzel abicim? Veya biri su içmek, yemek yrmrk üzeredir de benim veya başka birisinin ramazan sorusunu görünce orucunu hatırlamıştır. Olamaz mı güzel abicim?
Sormaya ne gerek var? Her gün haberlerde, twitter'dan görüyorum güzel abicim. Şimdi sana bir sorum olacak. Millet açsa daha reşit olmayan benim elimden ne gelir? Ben mi seçildim ülkenin başına da herkes aç?
Kardeşim sana bişey demiyorum ama bana göre insanlara oruç olup olmadıklarının sorulması çok hoş değil, yani kimseyi ilgilendirmemesi gereken bir konu. Tutanda, tutmayanda kendine tutar.
Elbette, anlıyorum abi. Ama belki elinde su vardır, yiyecek vardır. Belki o kişi tam bunları yiyecek, içecekken biz o kimseye hatırlatıcı olmuşuzdur. Yani Tanrısal bir sorgulama yapmıyoruz ki en nihayetinde. :) Benim sorarken ki niyetim sadece tutanların yalnız olmadıklarını belirtmek ve de bir hatırlatıcı olmaktı hepsi bu. Bunun dışında evet hoş bir soru olmayabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Amin, Hayırlı ramazanlar. Maalesef tutamıyorum sağlıkla ilgili problemden dolayı
Rabbim şifa versin. Umarım kalıcı bir hastalık değildir.
Amin, tüm hastalara. Tansiyon düşüklüğüyle ilgili bu yüzden dikkat etmem gerekiyor
tutuyorum
Allah kabul etsinnn. 😊❤
teşekkür ederim sağ olun :)
sizinkini de kabul etsin
Tutuyorum şükür
Allah kabul etsin ablacım. ❤
Teşekkür ederim
Evet.
Allah kabul etsin abicim. ❤
Ben.
Allah kabul etsin. ❤
Sizin de
ben.
Allah kabul etsin. ❤
amin, hepimizinkini
evet niyetliyim..
Allah kabul etsin. ❤
evet sağolasın.
Allah kabul etsin abicim. ❤
eyvallah
Ben tutuyorum
Allah kabul etsinnn. 🤗❤
Amin. Ben tutuyorum.
Allah kabul etsin kral. ❤
Eyvallah. Amin. Seninkinide.
Allahın soracağı soruları sen niye soruyorsun ki
Soruda büyük bir mantıksızlık var. Acaba merak ediyor olamaz mıyım güzel abicim? Veya biri su içmek, yemek yrmrk üzeredir de benim veya başka birisinin ramazan sorusunu görünce orucunu hatırlamıştır. Olamaz mı güzel abicim?
Yemek*
Bennn
Allah kabul etsin. ❤
Tutmuyorum.
Canın sağ olsun.
11 ay millete aç olan var mı diye sormuşmuydunuz?
Sormaya ne gerek var? Her gün haberlerde, twitter'dan görüyorum güzel abicim. Şimdi sana bir sorum olacak. Millet açsa daha reşit olmayan benim elimden ne gelir? Ben mi seçildim ülkenin başına da herkes aç?
Kardeşim sana bişey demiyorum ama bana göre insanlara oruç olup olmadıklarının sorulması çok hoş değil, yani kimseyi ilgilendirmemesi gereken bir konu. Tutanda, tutmayanda kendine tutar.
Elbette, anlıyorum abi. Ama belki elinde su vardır, yiyecek vardır. Belki o kişi tam bunları yiyecek, içecekken biz o kimseye hatırlatıcı olmuşuzdur. Yani Tanrısal bir sorgulama yapmıyoruz ki en nihayetinde. :)
Benim sorarken ki niyetim sadece tutanların yalnız olmadıklarını belirtmek ve de bir hatırlatıcı olmaktı hepsi bu. Bunun dışında evet hoş bir soru olmayabilir.