Ne kadar güçlüdür?
Yan etkileri çok mu?
Kullandıysanız ne için kullandınız?
Yan etkileri çok mu?
Kullandıysanız ne için kullandınız?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bildiğim kadarıyla bu ilaç, gut hastalığı, eklem rahatsızlıkları ve adet sancıları için etkili. Ama daha önemlisi bu ilaç bazen kalp hastalığı belirtilerini arttırıyor ve olası bağırsak kanamalarına neden olabiliyor. Kullanmadan önce mutlaka doktoruna danışmalısın.
Bana bunu doktor verdi zaten... Ama açıkçası biraz korkuyorum bu ilaçtan. Diğer kullandığım ağrı kesicileri bitirmişim ama ağrıdan birazdan kıvranmaya başlarım... Allah sonumu hayır etsin. Cevap verdiğin için de teşekkür ederim, eğer ki google amcadan yardım almadıysan bu ilacı bir bilen sensin :D
Rica ederim :))) akrabam kullandı, ama dikkat etmelisin herşeyden önce. Ağrıların artıyorsa durum ciddi, sakın hafife alma. Seni korkutmak gibi olmasın ama önemli bir durum gelmesin başına sonra, Allah korusun.
İnşaAllah şifasını bulmuştur dediğin akraban... Çok teşekkür ederim uyardığın için.
şimdi çok iyi Allah'ıma şükür. Rica ederim, ama sana en doğru ve en temiz bilgiyi doktorun verecektir :)
Yine gevezelik edip sürekli seni buraya döndürmek istemiyorum... Tekrardan Rabbime emanet ol teşekkür ederim yardımın için... Normalde kullandığım ilaçlarımı yarın alırım zaten ama bu geceyi bu ilaçlarla geçirmek zorundayım ...
sorun değil gerçekten sana doğru bilgi verebildiysem ne mutlu bana. Allah şifalar versin tekrardan geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsin :) Sende Allaha emanet ol inşallah :)
geçmiş olsun kuzum.Allah acil şifalar versin,sabrını arttırsın inşallah..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun eksik olma hiç kardeşim
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar