Ben artık tövbe daha yemiyorum.
En son yediğimde 3 kere üst üste tuvalete çıkmıştım..
En son yediğimde 3 kere üst üste tuvalete çıkmıştım..
oluyor
olmuyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mektanis bilmemde burgerde çalıştım patron bile kendi malını rahatlıkla yiyebiliyordu ben mutfak bölümündeydim ellerimizi üç farklı sabunla yıkayıp Çeşmeyi bile elinle değil dizinle açabiliyordun sistem öyle eldiven var üstüne maşa var elinde mikropa ulaşmamız bile imkansız ama bazi hamburgerlere barbekü sos gibi seyler girerse ölümcül bile olabilir mutfak elemanının hamburger malzemelerini karıştırmaması gerek kavga ederek çıktım ama hakkını yemeyeyim :) woper menü <3 :)
soru sorus şeklin çok tarz olmuş (: şişkinlik bayağıdır olmuyor çünkü oralardan fast food yemiyorum artık ... evde kendim yapıyorum.. hem hesaplı hemde içinde neolduğunu biliyorum ... ama patates kızartması alıyorum burgerkıng ten (:
Aynen öyle Karnım bile ağrıyor bazen. Çok zararlı ya yani hamburgeri patatesi başka bir yerde de yersin. Resmen patates yag icinde yüzüyor. Mektanis o kadar değilde burger fazla sisiriyo
Çok zararlı yememek lazım ben yemiyorum..
Aynen
Dengesiz misin sen
Öyleyim bence
Aslında efendi bir kıza benziyon ama
Teşekkür ederim
Karnim agriyor ama oyle tuvaletlik degil siskinlik oluyor
Bohta çıkabilir yanı
Hahahaha ne güldüm yaa 😂😂😂
Cevap
35Cevap
Yedigim saate bagli ogle vaktinde daha taze oluyr. Cunku yagi gun boyu kullaniyorlar burger daha iyi mcdenn. Hangisi saglikli dersen hic biri
En iyisi aey dimi
Aey?
Anamın ev yemeği
O her zaman olmaz
Yemediğimden, bilmiyorum. Yorumlara bakmaya geldim :D :D :D
Ya bırak yorumları beni görmeye geldin ama söylemiyon
Verdikleri içecek ne kadar bildiğimz markalar olsa da şeker oranı dışarıda stılanlarla farklı oluyor küçücük hamburgerlerle doyulması için içeceklerle tokluk yaratma çabası işte :)
Kola içiyorsan şişkinlik hissedersin. Onun dışında porsiyonları küçük olmasına rağmen yüksek kalorili. O nedenle tercih etmiyorum.
Onlar çok zararlı en son 6 yaşımda falan yedim heralde sağlıksız yiyeceklerden uzak durmak gerek tabi
bugün ilk kez gittim. arkadaslarımın isteğyle. çok sacma yerler sadece ismi var. 20 lira verdim doymadım. artı garson yok kendın alıyosun. milletiimiz sürünmeye ne kadar meraklı para veriyosun birde basında beklıyosun yemeğimi versin diye...
Olmaz ya ben hamburgerin icine pizza koyup yedim ne bir sisime ne baska bir yan etki olmadi
Valla senden korkulur, beni görsen benide yersin
Salçalı ekmek verim mi : /
şişkinlik değilde midemde bulantı oluyor burger yemek benim için 31 den sonraki pişmanlık gibi bişey her seferinde bu son diyorum yine yiyorum...
40 yılda bir yerseniz böyle bir şişkinlik oluşabilir. Fastfood yiyeceklere alışık olman lazım. Ben 10 yıldır dışarda besleniyorum. Hiçbir şişme falan olmuyor yani.
Burger kingde yediğim şeyden zehirlendigim için artık tercih etmiyorum.
Yemiyorum. Türkish dönerimiz var kokereçimiz var :)
Mideniz bozuktur bro,
birkaç ay önce
güne 3 hamburger, 3 cheeseburger, 1 chickenburger yediğim halde birşey olmuyordu. Yani hala olmuyor
bizim burada 5 tl'ye hambırgerci var şişiyor mideceğim doydum ben dahada yeme diyor :D bende taaaaam diyorum :D
o ikisi marka...
yemek değil:)))
yediğin hamburger...
ismi mevlana pide olsa mevlana mı yicektin:)))
Ben kiyefçiyi daha çok seviyorum.
O ne ya
Hımm oyke desene ya: /
Bugüne kadar bir kez bile merak edip oralardan bişey yemedim.. Allah bilir neler katıyorlar içine.. hiç sağlıklı değil..
Tam olarak bu sebepten ikisinden de bir şey yemiyorum. Neyse ki tek değilmişim, sorun bende mi diye düşünürdüm hep. :D
Bazen circir yaptigi olmustur. Zaten yemem kolay kolay senede bir iki degisiklik olsun diye
Olmuyor sadece bazen kola şişiriyor onun dışında sorun yok, çok severim bu arada :d
Yaratıcı soru diye buna derler :D
Tesekkur ederim çok incesiniz: /
Valla ben öyle bir yerde çalıştım aklınız varsa yemeyin evde kendiniz yapın oooohh misss
herzaman oluyor. artık balkan lokantasından yiyorum.
Yok ya metabolizma çok hızlı olduğu için ye ye doymuyorum. bir maden suyu içiyorum geçiyor
yiyebileceğin en sağlıksız yemek ne bekliyordun? git kağıt para ye daha sağlıklıdır :D
evde kalan hamburgerin eti ertesi gün plastik gibi olmuştu, köpeğin önüne attım kokladı ve yemedi, gitti.
oluyo zaten doyurmuyo bunlar sısırıyo benımde mıdem almıyo artık
hem de üç gün geçmeyen şişkinlik sen ne diyon
Aynen motoru bozdum valla ya
Çok tuvaletim gelirse kullandigim 2 mekan. . yemek yemiyorum orlardan. :) :)
Bizim yemeklerimiz bana yeter de artar bile, dunyanin en guzel yemekleri...
o lanet olasıca kola şişiriyor
İsmail abiiiiiiiii
hooop
Nabiyn
Bekliyorum. ya sen
Steakhouse iyi giderdi şimcik
Sıtikhos?
Evet oluyor ve gegiremiyorum :D
Sonrasında hemen yürüyüş :D
olmuyor diyenler 16 18 yaşlarında heralde yemeye devam etsinler olur ilerde
Hic yemiyorum o firmaların yiyeceklerini. yemem de
Hayatta yemem zorla bile yediremiyolar. sizde yemeyin
şişme değil de fena bir bulantı
mutlaka kusuyorum yedikten sonra kurtuluş olmuyo
bende her yedıgımde olur ama yındede vazgecemem :D
Öyle yerlerde hiç yemedim yememde.
Benim midem herşeyi kabul eder
Pizza hariç fast food tüketmiyorum
Niye olsn alışkınım ben sjsjs
Olmuyor çünkü yemiyorum ☺
At ve eşek eti mideye zarar :D
Heşdi varken ne yapıyım diğerlerini
Yoo bogula bogula yiyorum valla ben 😂
Hayatta işim olmaz bunlarla, böğğğğ
karın doyurmuyor
Sana iki lahmacun söylim bak nasıl doyuyon
Cüş be benide ye
tercih etmiyorum
Sana bir İskender söyleyelim hı
olur :D
Ivet ve baş agrisi yapiyo
Olmuyor çünkü oralardan yemiyorum
Hamburger yersem oluyor
olmuyor, doymuyorum.
Kola icerseniz oyle olur. Bende olmuyor ;)
Türkçe katliamına bak yaa
Disarda yedigim tek yemek kebap😅
Nefes alamıyorum :D
Yavaş ye kız elinden mi alıyorlar bogulucan
Mıknatıs yersen olur tabi.
Hayır :)
İkisindende hiç yemedim. O yüzden bilmiyorum.
yooo alışkınım ben :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar