Çorba ile karnım doyar evet. Hazımsızlık içinde, mideyi rahatlatmak adına da çok faydalı aslında. Saddce çorba içsem doyarım. Çoğu kez de işten gelince sadece çorba içtiğimi bilirim. Ama içine ekmek doğramam. Sevmiyorum çünkü. Tel şehriyeli tavuk çorbası, brokoli, tarhana, sebze çorbası, analı kızlı, yuvalama, yoğurt çorbası, fazlasıyla beni tok tutar.
Çorba vazgeçilmezimdir. İş günleri özellikle kahvaltıyı çorbayla yaparım. Süzme mercimek corbası ezı gelini güzel yaparım. Köfteli çorba, kelle paça, işkembe yayla çorbası karadenizli olduğum için karalahana çorbası güzel yapılmışsa tarhana tavuk suyu et ve tavuk haşlama aklıma gelmeyen bir çok çorbayı içerim. Tek sevmediğim sebze çorbalarında seçiciyim
doyar.. onemlı olan yanındakı ekmegın coklugu:) cok zaman gece mesaılerınden sonra solugu corbacı alıp bı tas corba ıle bıbucuk ekmek yedık yani:D bırde tarhana corbasında bayılırım.. ekmegı dograyın ıyıce.. uzerıne corbayı dokun onun uzerınede halıs muhlıs cokelek ya da lor peynırı dokun yarabbı borek sanki:)
Evet doyar bazen dağda kalıpta bağ yaprakları ile yeşil soğanı dürüm etmişliğim var ve inan o lezzeti bulamıyorum artık çünkü hayattan eskisi gibi tat alamıyoruz
Selam, çorbayla doyarım ama sonra hemen gene acıkır insan ne kadar tutucak mideni yani. Ekmekle yersen kesin doyarsın zaten. Dediğin gibi taneli çorbaysa hayli hayli doyarsın yani. Ben en çok domates çorbasını seviyorum en doyurucuda o sanırım.